Šta je novo?

OnePlus 6

Ja najviše koristim Tapatalk, instagram, yt vanced i deezer. Fb i viber i tviter malo manje. Messinger i wa imam ali retko koristim. I baterijom sam prezadovoljan na 6t. Bas sam se plašio da necu da se prilagodim jer je ovo prvi Android telefon(čak ga nisam nikada ni video uživo dok mi nije stigao) koji imam ali sam bas bas zadovoljan.

Veliki minus za Oneplus. Kakav crni airplane i gašenje neta.. Sve popaljeno na RN5 i ne skine više od 3% u toku noći.

6T - ostavio ga sinoć sa 8% baterije, probudio se sa 5%, i dok sam još bio u krevetu, brzim punjenjem pripunio do 91% :)

Probao i ja samo sa isključenim zvukom, 3% preko noći.

I kod mene se stanje unormalilo. Sada uglavnom ode 3% za noc. Trebalo je vremena da se sve slegne. [emoji4]

Čak i da je 5% to neće drastično uticati na trajanje baterije tokom dana. Ne znam za vas, ali ja sam baterijom prezadovoljan. Nikada mi nije skinuo preko 4% tokom noći. Generalno, ja imam malo vremena da se igram telefonom. Uglavnom su pozivi, poruke, google chrome i youtube, ali posle celog dana ja imam 73%. Ni na jednom telefonu to nisam uspevao.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
3bf925396014fe982377ea61d5cc27a5.jpg

Poslednja izmena:
Odlicna je baterija, ne vidim neke razlike u odnosu na Mi8 a baterijom na Mi8 sam bio prezadovoljan. [emoji4]

Kakva je situacija po pitanju baterije? Da li su sredili to? A sto se tice notifikacija i kasnjenja i ne prikazivanja uopste? Vidim da se masa ljudi zali na to otkako je stigao Android Pie, to traje mesecima unazad. Deluje zestoko degradiran OP6.

Ja nisam ni jednom primetio da kasne notifikacije. Sve stize na vreme.

Ja nisam ni jednom primetio da kasne notifikacije. Sve stize na vreme.

Na kojem si romu?
Koliko dugo imaš OP6, da li si s novijim verzijama primetio neke promene na gore, bagove i sl.?

Po netu se ubedljivo najviše žale na bateriju pre svega, a onda i na kašnjenje ili neprikazivanje notifikacija, ubijanje aplikacija u pozadini, gašenje wi-fi i sl.
Uglavnom ove probleme vezuju za 9.x.x verzije (verovatno se misli na verziju Oxygen OS-a).

Na kojem si romu?
Koliko dugo imaš OP6, da li si s novijim verzijama primetio neke promene na gore, bagove i sl.?

Po netu se ubedljivo najviše žale na bateriju pre svega, a onda i na kašnjenje ili neprikazivanje notifikacija, ubijanje aplikacija u pozadini, gašenje wi-fi i sl.
Uglavnom ove probleme vezuju za 9.x.x verzije (verovatno se misli na verziju Oxygen OS-a).
Ako se žale Indijci, stavi ih na ignore.
Prestao sam da čitam op community zbog njih

Ne znam da li su oni zaista, čitam na Redditu.

Znači od vas ovde baš niko nema ovih problema?

Nista od navedenih problema nemam. To ne bih mogao da trpim ni dan, kakvo crno kasnjenje notifikacija ili gasenje WiFi.
Na bateriju nemam nikakvih primedbi, poredjenje je sa Mi8.
Jedini problem na koji sam do sada naisao je osvetljenje ekrana. Moralo bi biti jace. Bice problema leti na direktnom suncu. Tu mi nedostaje Samsung koji ima onu foru da jos malo odvrne osvetljenje preko max. Inace ekran kao ekran je jako dobar, boje, ostrina itd, sve na mestu.

Hvala na odgovorima!

Sad se samo još lomim oko boje. Srce hoće crveni ali nešto se brinem kad dođe vreme za prodaju koliko ljudi hoće da kupi crveni.

Na slici imas opis telefona sa svim verzijama. Sve radi perfektno. Oko boje, ja bi ti preporucio black mirror.
4e9b69c21877f18746cef8edf0fbdca1.jpg

Ja sam uzeo Black Mirror takodje, stvarno izgleda lepo i elegantno jedino sto bas ostaju otisci, ako ti to smeta onda je bolji izbor mat verzija koja takodje izgleda jako lepo. Realno sve su boje lepe, i bela i crvena. [emoji3]
Izbor je na tebi, ni sa jednom neces pogresiti. [emoji4]
Jos jedna napomena vezana za Instagram. Poznata je stvar da je apk najbolje uradjena za iOS. Ovde je konkretno problem u kameri unutar aplikacije. Npr kada njom slikate, fotke uvek ispadnu nekako mutne, kao da se mob pomeri svaki put. Tako je i kada skroz fiksirate mob, dakle nije do stock kamere vec do same Instagram apk. Nadam se da ce neki naredni update to resiti, do tada je resenje slikati stock kamerom pa upload-ovati fotke direktno na IG. [emoji4]

Ovo nisam primetio. Mada koristim uporedo i iPhone pa cu bas uporediti da vidim šta se dešava sa instagramom.

Bas obrati paznju na ovo sto sam rekao, sigurno ces primetiti. Isto je pominjao i Igor sa kanala BalkanTech kada je radio recenziju za 6T. [emoji4]

Sve sto je u sklopu sistema, dakle settings, dialer, apk za poruke, galerija...

izasla nova beta (makar za 6T), me likes :)

Hvala na odgovorima!

Sad se samo još lomim oko boje. Srce hoće crveni ali nešto se brinem kad dođe vreme za prodaju koliko ljudi hoće da kupi crveni.
Kupujes telefon za sebe ili za onog sto ce telefon kupiti od tebe? :)

Notifikaciju mi nijednu do sad nije propustio. Baterija je takodje ok, s tim sto ako zaboravim da ga restartujem nekoliko nedelja, ume odjednom nesto da je prazni brze. Desilo mi se par puta da me uvece doceka skoro prazna baterija (obicno mi ostane preko 50% posto ne visim ceo dan na mobu). Medjutim s obzirom da ga ne restartujem po mesec i kusur dana, ovo ne mogu da uzmdm kao manu jer sam na svakom prethodnom androidu morao cesce da restartujem telefon da bih ga ubrzao i tome slicno. Ovde toga nema, restart radim samo zato sto je nesto u pozadini zabolo i vuce bateriju. Takodje lepo prijavi kada nesto jace prazni bateriju, s tim sto ja to uglavnom ignorisem. Tako da problem nije u bateriji vec u nekoj aplikaciji i mojoj lenjosti da istrazim zasto nesto vuce bateriju kad mi prijavi :D

Računaj da ti je mat crni klizav do jaja.
Ionako ćeš uzeti neki case, ko da je bitna toliko boja.
Za malo da prodam telefon I ostavim S9+, ali nema šanse počeo je ozbiljno da usporava već posle 2 meseca. Ovaj Oxygen je neverovatan, nikad ni najmanje ne koči.

Sent from my ONEPLUS 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Za malo da prodam telefon I ostavim S9+, ali nema šanse počeo je ozbiljno da usporava već posle 2 meseca. Ovaj Oxygen je neverovatan, nikad ni najmanje ne koči.

Sent from my ONEPLUS 6 using Tapatalk

S9+ usporava?

Sve više i više primetim da koči, uspori itd.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Kupujes telefon za sebe ili za onog sto ce telefon kupiti od tebe? :)

Notifikaciju mi nijednu do sad nije propustio. Baterija je takodje ok, s tim sto ako zaboravim da ga restartujem nekoliko nedelja, ume odjednom nesto da je prazni brze. Desilo mi se par puta da me uvece doceka skoro prazna baterija (obicno mi ostane preko 50% posto ne visim ceo dan na mobu). Medjutim s obzirom da ga ne restartujem po mesec i kusur dana, ovo ne mogu da uzmdm kao manu jer sam na svakom prethodnom androidu morao cesce da restartujem telefon da bih ga ubrzao i tome slicno. Ovde toga nema, restart radim samo zato sto je nesto u pozadini zabolo i vuce bateriju. Takodje lepo prijavi kada nesto jace prazni bateriju, s tim sto ja to uglavnom ignorisem. Tako da problem nije u bateriji vec u nekoj aplikaciji i mojoj lenjosti da istrazim zasto nesto vuce bateriju kad mi prijavi :D

Meni redovno prijavljuje Vajber, znači nisam jedini kojem prijavljuje. Reinstalacija nije riješila problem, a i kad pođem da pogledam, ispadne da je Vajber potrošio tipa 1% baterije
:-/

potvrđujem za klizavost, nema šanse da sam mogao mat crni čisto tako da koristim, kao sapun je...

Ocekivano od mat verzije. Zato nju i ne razmatram. Jedino se dvoumim izmedju mirror black i amber red. Kontam da se na crvenoj manje vide kako otisci tako i one mikro ogrebotine. S druge strane kad se gleda od napred vidi se okvir crveni oko displeja pa telefon deluje sire.

a planiraš da koristiš telefon bez ikakve zaštite? 0.O

srećno sa tim onda :D Ja do sad nisam nikakve zaštite koristio na telefonima, ili sam stavljao neki kejs samo kad idem npr. u prirodu, na more pedalanje, ali za telefon koji je sa obje strane staklo, pa još klizav ko sapun, itekako sam osjetio potrebu :D

Zaista veoma smelo koristiti telefon sa ledjima od stakla bez ikakve zaštite... ja iskreno ne bi smeo. Jedan pad je dovoljan da odu ledja...

Nazad
Vrh Dno