Šta je novo?

OnePlus 6

Ne znam Djilke, probao sam i WhatsApp i Telegram (instalisao sam ga iako ga ne koristim - radi probe)... sve na DND radi kako treba osim Vibera? Probao sam i custom varijante - ista stvar.
Nije da mi nešto smeta ili treba, do juče nisam DND ni koristio, a probah ga čisto informativno. Samo mi je čudno, tj. nije s obzirom da je Viber u pitanju. [emoji1787]
Jel ti uključeno light screen for messages?

e2bd6e909f594190875131a043771382.jpg

Pojavio se u Mts-u u ponudi.8/128 verzija.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Opa...lepe vesti, konačno nešto pametno da pročitam vezano za pomenuti. Ako neko sazna ko im radi servis, neka javlja

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Nisam dobro video izgleda,nema ga na sajtu MTSa.Nesto sam video na winwin sajtu,al sam pomesao.

Ccc širiš dezinformacije, ja se baš obradovao! No ko zna, možda ih i operateri uzmu u razmatranje (nadam se)!

Jel moze neko da mi objasni ili da me uputi na step by step postupak za vracanje na Oreo? Updateovao sam Pie preko Oxygen Updatera (nisam cekao OTA), kako nazad? Nikad nisam radio nista slicno, potpuni sam noob sto se kaze za ove stvari pa je svaka pomoc dobrodosla :)

Nemam pristup kompu trenutno, da li je moguce sve preko telefona odraditi? Da li posle mogu normalno da se vratim na Pie ako odlucim/dobijem OTA?

https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-9-0-for-the-oneplus-6.909533/page-47#post-19167339

Ovo je za povratak sa bete na stabilnu verziju, ali ista je procedura.

Zasto hoces da se vratis?

Hvala!

Vec sam se neckao zbog nekih sitnijih stvari koje mi se nisu svidele a danas konkretno je izašao update za igru koju igram koji je unistio sve koji su na Pie a s obzirom na to da je online i da jos 29 ljudi zavisi od mene moram da nadjem nacin da je pokrenem (ne mogu vise da cekam da izbace fix posto nisu vec 3 dana).

Pored igre mi se ne svidja recent apps i generalno UI, primetio sam i neke bagove tipa otvorim notifikaciju a ikonica ostane gore levo dok ne povuce zavesu opet, brightness je dosta slabiji nego sto je bio svuda osim na 100%, audio je tisi primetno iz 3,5mm i tako još poneka sitnica koju bih verovatno trpeo da nije ovoga sa igrom.

Brightness je stvarno katastrofalan na pie. Ovo za audio nisam primetio.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Brightness je stvarno katastrofalan na pie. Ovo za audio nisam primetio.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Stvarno mi nisu jasni za brightness, totalno ga unistise. A za audio ne znam, Bluetooth je cak cini mi se jaci tj glasniji nego sto je bio a kroz kabl gubi 10-15% minimum.

Svi hvale bateriju na Pie btw a meni je SOT pola h kraci u proseku. Tu vec stvarno ne znam sta da mislim, uglavnom moj utisak je da je Oreo bio utegnut do maximuma a da je Pie samo doneo sitne probleme.

Nisam dobro video izgleda,nema ga na sajtu MTSa.Nesto sam video na winwin sajtu,al sam pomesao.

Ccc širiš dezinformacije, ja se baš obradovao! No ko zna, možda ih i operateri uzmu u razmatranje (nadam se)!
Pa moze u WW da se uzme uz MTS paket. Ali cene nisu dobre, cena telefona + razlika u ceni paket x24 je mnooogo veca od cene telefona za kes (ili na rate preko Intesa kartica, ako nekoga zanima). Za dva modela koji su na popust je veca cena uz Morava pakete nego sto je cena telefona za kes :D

Sad uživaš u piti i sledeći put ne srljaš sa nadogradnjom ;)

Zapravo sam uspeo evo instalira se Oreo, losu sam verziju skinuo isprva. Pita ako je ne srede me vise videti nece vala :)

Verujem da će sve sitne bagove ispeglati, ipak su se opekli dosta sa OP2. Nisu pilićari toliki da usporavaju telefone kao jabuka(priznali), ili da puštaju zvanično polu-softver kao šljami.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Istina, samo je činjenica da su malo ishitrili sa izbacivanjem pite

Ja sam na open beta 4 i stvarno nemam nekih zamerki...
Jedino više tu kameru da srede

Je l zna neko zvanični kontakt mejl za stvari vezane za popravku, ili mora query preko sajta (koji je trenutno down) . Takođe, ako neko zna kako ide ceo proces ako se šalje odavde telefon na popravku.

Kod nas samo Telekoplus može da naruči ekran, po ceni od 250 EUR... :D I dalje ne znam da li će kod nas postojati zvanični servis, ili će se slati vani.

Pa zovi win win I vidi ko je oficijalni servis za OnePlus kod nas. Ako ti ne odgovore možda možeš nekim drugim putem do te informacije..

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Zvao i slao mejlove, ništa. Samo kažu da će uređaji kupljeni kod njih biti servisirani uobičajenom procedurom.

Ma i to nije stvarno zvanicno, samo sto imaju kao svoj 'servis' i 'garanciju'. Naravno +30% od realne cene. [emoji847]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Jel moze nekako recent apps da se prebaci u stari tj threaded view? Na htc sense-u je imala opcija da se bira izmedju pregleda, ovde nema, a nervira me na Pie kako su organizovane, mnogo vise aplikacija stane na ekran u starom izgledu, brze dodjem do prethodno koriscene aplikacije nego ovako.

Ovo za brightness na Pie sam i ja primetio, mnogo oscilira nikako da se dogovori sam sa sobom sta oce, na Oreo je lepo radilo.

Ne može da se šalje odavde direktno na popravku, potvrdili su mi iz podrške. Mora da se pošalje nekome ko ima adresu u Poljskoj, Nemačkoj, ili gde god imaju zvanični servis. Onda odatle taj neko šalje na popravku, a njemu se nakon iste i vraća uređaj.

Možda nekome koristi.

i sve te troskove do Poljske ili gde vec i nazad snosimo mi?! a oni od servisa do gde god....
a imamo prodavnicu koja se bavi prodajom tog telefon!?

Baš tako.
Koliko je ta prodavnica zvanično ovlašćena da prodaje Oneplus je meni malo diskutabilno trenutno..

Hteo sam da kupim one plus 6 kao drugi telefon, ali sad odustajem.... icicu na pixel 2 defitnitivno, za njega bih i oprostio nemanje servisa

OOS 9.0.1 je pušten... Kako kaže Flossy : You know the drill...

Sto se servisa tice, salje se iz zemlje u kojoj se moze sluzbeno OP i naruciti, ja sam slao iz HR, sve proslo bez problema. Za op3 ekran bio oko 90€ s postarinom, nekih 3-5 dana sve trajalo.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nazad
Vrh Dno