Šta je novo?

OnePlus 3

Meni ovo lici na UK plug ali bez pina..wtf
Bas to sam pomislio, evo drugov UK punjac. Uzeo adapter, bez problema ide preko 3A.

d6b755e72f3a4e0463bdcc59f96f12c3.jpg

062ab2c9c68cbc3c92780110d7d1027a.jpg
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Kako izgleda tvoj punjac (bez adaptera) a kako adapter koji si dobio?
Ja ima i neke Ux->EU adaptere koji nesto slicno izgledaju. Dakle moze i UK i US uredjaj da se koristi u nasem utikacu (shuko).

@Exodusbgd
Mislim da je to kineska utičnica, imam jedan adapter viška ako ti treba

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Ja ima i neke Ux->EU adaptere koji nesto slicno izgledaju. Dakle moze i UK i US uredjaj da se koristi u nasem utikacu (shuko).
Ja imam standardan, za EU. A ovo sto sam iznad okacio je drugov, on je dobio telefon za UK trziste, prva slika je kako UK izgleda bez adaptera, a druga sa adapterom za nase utikace.
Ovo je moj:

2407351b42a9955a069dac388c7515cd.jpg

Poslednja izmena:
Ovo je Exo trebao da odgovori, ja nisam primetio da si se ti ubacio :)

Kakvog su raspolozenja "nasi posteni radnici" obuceni u uniforme carine kada vide posiljku tj. upakovan One+ 3T? Da li dobiju napad dranja primaoca ili su pitomi?

Zavisi da li je upoznat/upoznata s brendom :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Kakvog su raspolozenja "nasi posteni radnici" obuceni u uniforme carine kada vide posiljku tj. upakovan One+ 3T? Da li dobiju napad dranja primaoca ili su pitomi?

Moje iskustvo:

- prva posiljka, procenili vrednost na 100 dolara
- druga posiljka, procenili vrednost na 400 dolara

IMG_20170509_093914.jpg

Ovaj adapter ne može da uđe u utičnicu, nije namenjen za klasičnu zidnu utičnicu.

IMG_20170509_093850.jpg

A ovo sam bio u stvari naručio:

dash.jpg

Svratio sam sinoć do elektro-šopa i kupio adapter, ali izuzetno mrzim ovakve budževine od punjača. Cenim da ću da tražim refund.

Poslednja izmena:
Slikaj spreda taj adapter sa prve slike. Meni ovo uopste ne lici na EU plug, bas mi lici na neki sklepani UK-plug (nije UK, oni nemaju tako debele okrugle pinove, ali neki slican njima, ne znam ih napamet).
EU plug mora na sredini da ima pinove, a ne tako visoko, ocigledno je neki zez.
(ne lici mi ni na jedan, a bas sam izgooglao i kineski, danski, svajcarski, UK, US.. nijedan ne lici na ovaj :D)

Ovo bi trebalo da je US type

0cea91275059eb1a329ce094b82aa42c.jpg

Taj jeste US. I ako uzmes onaj najtanji US->EU uopste ne lici na budzevinu (samo nema uzemljenje).
Ali onaj ADAPTEr ne lici mi ni na koji poznati plug.

Izvinjavam se, nisam dovoljno upoznat sa nacinom kupovinre 1+ , el postoji zvanicna radnja u Hrvatskoj gde moze odmah da se kupi? Vidim na sajtu 1+ piše da je u Hrvatskoj... Kako bi to islo ako bi ga kupio tamo?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nema zvanične radnje, kupiš ga preko sajta i platiš samo isporuku, nema dodatnih troškova za tebe u Hrvatskoj.

'este sigurni da ne treba 8gb ram-a? [emoji1] [emoji1] [emoji1]
2d463db296725a81019ca1fe245bf158.jpg
6bde53bfa6a22948232571232081020b.jpg

Nema zvanične radnje, kupiš ga preko sajta i platiš samo isporuku, nema dodatnih troškova za tebe u Hrvatskoj.

Nisam ja iz Hrvatske... Nego sam mislio da li se isplati tamo kupiti... Kako si ti kupio mob? El imas neku garanciju i da li ovi u Hrvatskoj imaju bolju... imaju izgleda i free shipping za Hrvatsku...

Ja sam kupio preko zvaničnog sajta i isporučen mi je u Nemačku. Garancija je godinu dana.

Nemaš fizičkih prodavnica. Naručuje se direktno sa sajta. Ja sam naručio da stigne kod drugara u Austriju, pa mi on doneo.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

Hvala na informacijama!
Šteta što za nas nije pristupačniji...

Poslednja izmena:
Možda sam pogrešio za garanciju. Šalje se iz UK.

Mislim da je centar u Nemačkoj, odatle mi je stigao u Austriju.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

U Poljskoj je centar. Iz Poljske ide u Nemacku pa Austriju, Hrvatsku, taj deo.

:D :D :D Odlucite se ;)
U svakom slucaju, mozda stvarno pise da je godinu dana, ali mogu to kaciti macku o rep u EU - 2 godine moraju po zakonu.

Najbolje od svega što oppo uopšte nije snižavao cenu za op3 , fazon ni za vreme nekih praznika itd itd. A još gore od toga je činjenica da će op5 sigurno biti 500e.

Poslednja izmena:
U pravu si, sada sam proverio tracking. U Poljskoj je centar.

Vrh Dno