beyondtime
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2014
- Poena
- 245
E pa ne znam za tu opciju na OP3. Drugar ionako ne drzi sRGB, to sam ukljucio cisto da vidim kako ozgleda.
Sent from my Nexus 5X
Sent from my Nexus 5X
Svetlija LEVA ivica samo? Pa ja na svakom, BUKVALNO svakom, IPS ekranu vidim da su ivice svetlije, cak i na iPhone-ovima. Zbog glupog back/edge-lighta, cega vec.I, da ne zaboravim, svetlija leva ivica kao kod zadnjih 5 Samsung telefona.
Svi IPS imaju svetlije ivice, koliko toliko, cak i oni koji nemaju edge, nego backlight. Samo je pitanje ko sta primeti.. nekome smeta AMOLED, nekome IPS.Ja bas suprotno, ni jedan IPS mi nije imao svetlije ivice
Amoled, il' ti se svidja il' ne..Amoled je jedan od razloga sto sam se vratio na OP2. Zakrivljenost ivica i klizavost celog telefona drugi.
Cisto informativno: Sada se moze naci OP2 za duplo manje para od OP3.
Software OOS je slican je uz nesto slabije performanse.
Sto bi rekli u vicu Fata je Fata, al' dva put je dvaput
Bio danas slučajno u tehnomaniji imaju izložene telefone. S6 edge - treba videti na šta liči ekran izložbenog telefona. Da poželiš Ericsson t28....
Sent from my ONEPLUS 3T
Laže, najprostije rečeno. U roamingu mi odavno rekli da jedan telefon, random, ide na policuTo sa ekranom sam i ja primetio u WW. Imaju s6 edge i običan, ekrani uništeni, ikone ostale "urezane". Prodavac mi kao kaže da ekrani na tim izložbenim modelima nisu isti kao na modelima koji se prodaju, čisto sumnjam da je u pravu ali 'ajde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari