Šta je novo?

OnePlus 3

Što bi imao problem? :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Možda u slučaju reklamacije, pošto je naručen sa jednog naloga a fon registrovan na drugi? I ja mislim da nebi trebalo da bude problema ali pošto nisam siguran bolje da pitam.

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Ne bi trebalo da bude problema, ne znam ima li opcije uopšte da se loguješ na telefonu za oneplus nalog?

Ne znam, zato i pitam. Nema niko koga lično poznajem.

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Ja tako nešto nisam imao na opt, tako da slobodno sačekaj komentare nekog od vlasnika op3, ali mislim da nećeš imati problema.

Ne vidim kako mi je kp pouzdanija varijanta od "tuti fruti" kupovine sa mojom karticom ili paypal nalogom...?!

Inace od Sinise sam svojevremeno uzeo 1+1...tada mi je odgovaralo tako, trenutno mi za 3T ne odgovara 70e visa cena...
Takodje, za keca sam dobio order number i mogao sam sam da ostvarim garanciju...trojke on salje nazad u slucaju nekog problema...
Tuti-fruti varijanta je kada nemas nekog preko, pa ces zamoliti nekog posrednika iz HR-a da ti ucinu uslugu i prihvati telefon, pa onda da ga cekas da ti isti donese ili jos gore da sam ides po telefon, kad sracunas kolko bi te izasao trosak za gorivo ili eventualno da castis tog nekog "posrednika" sto ti je ucinio uslugu izadje te na isto dal ces sam naruciti ili kupiti preko nekog sa KP-a, zar ne?

Ali za tu razliku lepo prosetas van :)
Da mi se svidja cena, ja bi porucio kod nekoga u AT ili DE, skoknuo onda jedan vikend, i za manje od razlike imao telefon.

Uzjedno mogu i da dobijem VAT nazad, samo sto je premala cifra da cimam firmu da se time pozabavi :( (koliko sam video, fizicka lica nemaju necina da vrate VAT, ali ako firma kupi, onda moze firma da organizuje VAT refund)

Za manje od 70evra bi mogao da odes do Austrije? Od NS do Beca i nazad 1050km i to sto se kaze "od table do table" ... Nemacku uopste necu ni da uzimam u racunicu ...
Da, fizicka lica nemaju mogucnost povracaja VAT-a.

Tuti-fruti varijanta je kada nemas nekog preko, pa ces zamoliti nekog posrednika iz HR-a da ti ucinu uslugu i prihvati telefon, pa onda da ga cekas da ti isti donese ili jos gore da sam ides po telefon, kad sracunas kolko bi te izasao trosak za gorivo ili eventualno da castis tog nekog "posrednika" sto ti je ucinio uslugu izadje te na isto dal ces sam naruciti ili kupiti preko nekog sa KP-a, zar ne?

Nemam nikakav dodatni trosak...donece mi telefon u Beograd par dana nakon sto stigne u Zagreb...

Problem mi je oko eventualne reklamacije(ako je stvarno tacno da ne mogu ja da ga posaljem odavde), mada sam bas danas nasao neki info na njihovom forumu da je bitno sa kog je naloga kupljen telefon i da se ima tacan order number koji se poklapa sa IMEI brojem...

Odradicu kupovinu ovih dana pa kako god da bude :)

Moram priznati da imate m*da davati 400+€, za nesto, prakticno bez garancije. :)

Za manje od 70evra bi mogao da odes do Austrije? Od NS do Beca i nazad 1050km i to sto se kaze "od table do table" ... Nemacku uopste necu ni da uzimam u racunicu ...
Da, fizicka lica nemaju mogucnost povracaja VAT-a.
Do Dortmunda, bez prtljaga 20e, sa prtljagom 70e. Posto mi ne treba pravi prtljag za vikend tamo, znaci za 20e mogu otici.
Nis-Bratislava 15e povratna, 15e Bratislava-Bec, znaci 30e. I taman jos promenim mesto, smori stvarno vise od mesec dana u istoj zemlji, a u Srbiji i krace :)

Da OP napravi povracaj VAT-a, iako je to iznad mojih zacrtanih 300e max. za telefon, to bi vec uzeo. 330-335e bi izasao. +20e setnja.

Nisi napisao cime druze, nogama? Tp ne kosta, ali moras sta pojesti, energije...

Sent from my G

Dal me zezas da bi se vise od 2 dana truckao busom do Dortmunda i nazad i to tako tuti-fruti varijanta bez ikakvog prtljaga? :)
Sta ces pojesti tamo, raditi,hrana/voda uz put tih 2 dana?

Ide se u Dortmund za fon od 400e a štedi se na sav mogući način... Pa da , bitan je fon... Najbitniji... Svašta čovek ovde može pročitati...

Huawei Mate 9

Sta ima da jede, dokazano da se moze bez vode 7 dana ajd nek racunamo 5, bez jela duplo, tako da nit mora da jede nit da pije, ima ta dva dana da izgura ko iz sale, jos kad bi tu pustolovinu snimao eto odlicnog dokumentarca.

Dal me zezas da bi se vise od 2 dana truckao busom do Dortmunda i nazad i to tako tuti-fruti varijanta bez ikakvog prtljaga? :)
Sta ces pojesti tamo, raditi,hrana/voda uz put tih 2 dana?
Setati 2 dana, spakujes par sendvica, vode, moze u ruksak stati, ubijes malo dosade u Srbiji i vratis se ko hadzija medju bednike sa mega telefonom :D.

Nije da nije mogucr, samo je stvar ko koliko motiva ima, i malo se zrtvovati. :)

Sent from my G

Ma da, žrtvovanje za fon vredi svaki cent da se uštedi... Nek se naspava dobro pre putovanja, da bude budan 48h po Dortmundu :)

Huawei Mate 9

Sta ima da jede, dokazano da se moze bez vode 7 dana ajd nek racunamo 5, bez jela duplo, tako da nit mora da jede nit da pije, ima ta dva dana da izgura ko iz sale, jos kad bi tu pustolovinu snimao eto odlicnog dokumentarca.
Si probao 7 dana bez vode? Posle 3 je vec pakao...

Sent from my NX505J using Tapatalk

Nije valjda da ga neko shvata ozbiljno? Tip pravi od svake teme pijacu. U VIP temi tvrdio je kako tarifa nova 5 košta 800din! Pisao o silnim popustima, vaučerima i čuda. Dovodio članove u zabludu, da odeš u VIP da i tražiš popust koji ne postoji! Tek posle mog prozivanja da Nova 5 ne može nikako da košta 800din mesečno, ni sa jednim popustom i vaučerom. Zatim je napisao da je kupio telefon koji je prodao, novac od telefona racuna u popust. A pre toga nova 5 reklamira po 800din kao deo redovne VIP ponude sa popustom. Napravio pijacu od VIP teme.

Ovakvima je samo 400€ problem. Kad se vratis medju smrtnike sa telefonom u Srbiju, san je ispunjen. :D Jedino sto me cudi da bi to uradio bench korisnik... :)

Sent from my G

Poslednja izmena:
Ivane, pusti čoveka, bitan je fon... I na kraj sveta ako treba po mega fon :)
I kad se vrati u Srbiju, da piše pustolovinu kupovine OP3, Muke žive :)
Eee, ali ima fon onda... :)

Huawei Mate 9

Nisi napisao cime druze, nogama? Tp ne kosta, ali moras sta pojesti, energije...
Dortmund - WizzAir
Nis-Bratislava - RyanAir
Imam rodbinu u Dortmundu, ne treba mi nista vise.

Ako nemate rodbinu, kako cete dobiti telefon uopste negde?:)

Meni ovo nije cimanje uopste, ja odem nekoliko puta godisnje van, ne cimam se da kod nekoga spavam, vec odem u hotel. Fon bi bio usput. Ovo gore je samo kako normalno moze da se ide.

Poslednja izmena:
Bg-Dortmund povratna avionska karta za 20eur?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pa to je drugo ako je rodbina, odma pali i ostani tamo

Jedino sto me cudi da bi to uradio bench korisnik... :)

Što? Članovi benča su iz naroda, kakav narod takvi i članovi, popovi, murija, političari, doktori... ne rastu na posebnom mestu benč članovi, samo to ovde možeš nekako filtrirati.

Za manje od 70evra bi mogao da odes do Austrije?
Ne mora da košta uopšte 70e, može i 20e. Naručiš telefon u Cro ili već gde ko ima, busom pošalje za BG i častiš vozača busa 20-30e.

Nije poenta u tome, vec da se malo uzjedno i promeni sredina, proseta, odmori.

Vrlo moguce, poneke "kinezare" su vec izbacili telefone sa edge ekranima.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno