Šta je novo?

OnePlus 3

Evo je za kinesku verziju sa hydrogen operativnim sistemom. Mi smo nougat dobili još krajem prošle godine.

Sent from my ONEPLUS A3003 from Tapatalk 5.7.2

Oxygen, hydrogen, šta je sledeće? [emoji23]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa ne bi ni valjalo da ga bude za 400+e ;)

Posebno sto je preko 500 kod nas. Zamisli bootloop za 500e. :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ima li razlike izmedju kineske verzije 1+3t i evropske?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ima ,lte800

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Samo to? 3G će normalno da šljaka?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Radi i 800 mHz ako se samo malo potrudiš :)

Sent from my ONEPLUS 3T

Pa kazi kako da se potrudimo, jeftiniji su kineski po oglasima :) (kada ih ima :D)

Jedan je da u dialeru ukucate *#*#4636#*#* pa uđete u phone information. U gornjem desnom uglu tri tačke daju i opciju radio band. Ponudiće 800 mHz i to je to. Ako ovo ne upali (kod mene jeste) ima na xda forumu malo komplikovaniji način koji nisam morao da isprobavam.

Sent from my ONEPLUS 3T

Ne funkcioniše to tako čoveče :D
Ako telefon ne podržava LTE 800MHz, ne podržava ga hardverski, nema to veze sa softverom.

Mislite da prave hardver drugaciji samo zbog frekvencije? Cisto sumnjam.

Pa samo antene valjda.

Da je softverski, zašto ne bi svi koji imaju kineze onda omogućili 800mhz tako?

Planiram da uzmem 3T ovih dana, ali mi nije bas sve jasno oko te kupovine sa drugacijom shipping adresom i sl. Par puta sam kontaktirao njihov live chat support ali dobijam razlicite odgovore svaki put.

1. Ako sam dobro razumeo, moram da platim paypal-om?!
2. U prvom koraku u checkout-u biram shipping adresu od onoga kod koga mi stize telefon pa posle odcekiram "Same as shipping address" ili ne? Sad mi je na chat-u receno da mogu da probam tako ali da, ako ne prodje, mora licno ta osoba da mi kupi telefon sa njegovog paypala...prethodni put kad sam pitao receno mi je da bas zbog toga sto su razlicite adrese moram da koristim PP...
3. Bitno mi je i zbog eventualnih reklamacija da li mogu ja da saljem telefon za zamenu/popravku ili mora osoba kod koje ce stici aparat? Iz suporta mi kazu da oni imaju nekog kurira koji skuplja telefone za warranty claim.

Poenta je da nemam nekog bas bliskog u EU da ga zamolim da se potrudi oko svega ovoga i sve bih odradio preko Hrvatske i preko nekog posrednog poznanstva...vise od toga da toj osobi stigne telefon na kucnu adresu i da ga neko pokupi stvarno ne mogu da trazim...

Ako je neko uzimao tako telefon neka napise koju pametnu...Hvala...

Orzly Grip-Pro Case for OnePlus 3 ( crveni )
Nov, neotpakovan, vise detalja na pm.
IMG_20170221_130127.jpgIMG_20170221_130137.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Planiram da uzmem 3T ovih dana, ali mi nije bas sve jasno oko te kupovine sa drugacijom shipping adresom i sl. Par puta sam kontaktirao njihov live chat support ali dobijam razlicite odgovore svaki put.

1. Ako sam dobro razumeo, moram da platim paypal-om?!
2. U prvom koraku u checkout-u biram shipping adresu od onoga kod koga mi stize telefon pa posle odcekiram "Same as shipping address" ili ne? Sad mi je na chat-u receno da mogu da probam tako ali da, ako ne prodje, mora licno ta osoba da mi kupi telefon sa njegovog paypala...prethodni put kad sam pitao receno mi je da bas zbog toga sto su razlicite adrese moram da koristim PP...
3. Bitno mi je i zbog eventualnih reklamacija da li mogu ja da saljem telefon za zamenu/popravku ili mora osoba kod koje ce stici aparat? Iz suporta mi kazu da oni imaju nekog kurira koji skuplja telefone za warranty claim.

Poenta je da nemam nekog bas bliskog u EU da ga zamolim da se potrudi oko svega ovoga i sve bih odradio preko Hrvatske i preko nekog posrednog poznanstva...vise od toga da toj osobi stigne telefon na kucnu adresu i da ga neko pokupi stvarno ne mogu da trazim...

Ako je neko uzimao tako telefon neka napise koju pametnu...Hvala...

1.Ne moras paypalom, mozes karticom.
2.Decekiraj same as shipping address.

Ako vec nemas nikog preko, uzmes telefon od nekog pouzdanog preprodavca za 500evra i resis problem kojekakvih tuti fruti varijanti

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ne vidim kako mi je kp pouzdanija varijanta od "tuti fruti" kupovine sa mojom karticom ili paypal nalogom...?!

Inace od Sinise sam svojevremeno uzeo 1+1...tada mi je odgovaralo tako, trenutno mi za 3T ne odgovara 70e visa cena...
Takodje, za keca sam dobio order number i mogao sam sam da ostvarim garanciju...trojke on salje nazad u slucaju nekog problema...

Ok cena preko GearBest. Ako postoji fora da se ne plati carina i pdv:

Prilozi

• 3T.JPG
    3T.JPG
    28 KB · Pregleda: 132
Pa ista cena ko sa sajta.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Postavio sam pitanje pre mesec dana i nisam dobio odgovor. Da li bi bilo nekih problema ako drugar naruči sa svog naloga a da telefon koristim na mom nalogu. U slučaju reklamacije drugar bi i slao u servis.

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Vrh Dno