Šta je novo?

OnePlus 3

U majke mu ga...ne mogu da izvalim sta jede toliko,sve je bilo pogaseno u pozadini. Aj da ode 5% i nekako,mozda zbog wifi-a,al vec 10% mi malo cudno

Sent from my iPad using Tapatalk

Wifi ugasen, sta ce ti ukljucen nocu wifi?
Skini bbs pa vidi, ili wakelock detektor pa vidi sta ti drzi budnim procesor.

Nemam pojma nemam neku naviku da ga gasim, na starom fonu nisam obraćao pažnju na to, videcu ujutru kako će biti sa ugašenim wifi.

Sent from OnePlus 3T

Ugasio sam wifi sinoc i otislo 1% za noc,vrh, nego nisam imao pojma da wifi moze toliko da guta bateriju da mi ode vise od 10% ni za sta.

Sent from OnePlus 3T

Pa ako te delje wlan wl to je :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa da, inače naravno da wifi ne troši ništa...
Probaj da na ruteru nađeš beacon interval i dtim, stavi ih na 50 i 5, save i reboot pa proveri onda potrošnju na wifi. Sa ovih 5 se u stvari igraj, što veća vrednost manje će trošiti ali može biti nestabilna i loša veza. Probaj i 15 ako može.

Ugasio sam wifi sinoc i otislo 1% za noc,vrh, nego nisam imao pojma da wifi moze toliko da guta bateriju da mi ode vise od 10% ni za sta.

Sent from OnePlus 3T
Zato sam ti i rekao da ugasis wifi. [emoji2]

Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока

wlan_rx_wake kida baterije i kada je ukljucen ekran i mnogo vise nego u sleepu. Mislim kida najvise po statistici, u realnom radu manje/vise se osjeti. Ja nisam provalio do cega je. Meni nije pomogao ni beacon (50ms) ni dtim (3). Imam dva routera i na 5GHz i na 2.4GHz isto.

Poslednja izmena:
Opa, evo tek sad sam izvalio ono sto me je fkloznica pitao za sivu boju, nisam provalio ranije jer se ne vidi dok ne stavis osvetljenje na minimum. Sad sam ga bzvz stavio na min. I izvaljuje se na tamno sivoj cistoj podlozi da je ekran u donjem desnom uglu za nijansu tamniji.
Jedva se izvaljuje ali sad kad znam ce da me zesce nervira mada retko kad drzim osvetljenje na min.
Jel Samsung ekrani imaju to? Nisam izvalio ni kod burazera, ali videcu ga tek za dva dana pa mogu da proverim.

Sent from OnePlus 3T

Eto :) najviše se primeti kada si u krevetu pred spavanje i drndas tt.. to sivilo tt i slabiji brajtnes ga odmah otkriju. Ja sam 6p morao da vratim zbog toga ,tamnija siva mi je bila na desnom boku po sredini ekrana.

S7 i s7e bi trebali da su bolji po tom pitanju. Ali opet ,svaki amoled je mala lutrija

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imaju. Dobro je dok je samo tamniji, muka je kad ima zutilo i crte, linije, fleke. Dobro si pros'o. :D

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Brate bolje da mi nisi pricao. A ja jos trazim djavola pa sam skinuo sad onaj Midnight za spuštanje osvetljenja ispod dozvoljenog i sad vidim da je uz celu desnu stranu isto tako uz bok tamnije. Jbni amoled.

Sent from OnePlus 3T

Stavi tt na svetlu temu i tu gde ti je tamna siva(desna ivica) bela će ti vuci na roze..

Ma de, sve aplikacije sam stavio na dark koje su mogle... Gotovo tama mi obuzela telefon sad ce stalno biti tu

Znam kakav je osećaj.. platiš toliko novca a ekran nije na svim delovima isti ,ništa gore od toga. Bolje da mu ne radi kamera nego to

A cek ti rece da si vratio 6p zbog toga, zanima me cisto informativno, jel to podleže garanciji ili se vodi kao normalna stvar?

Sent from OnePlus 3T

Vratio liku koji mi je prodao mob. Sreća moja pa je bio predobar lik ,mada nisam siguran da bi pristao na vraćanje da odmah nije našao nekome da ga proda. Faktički ja mu vraćam mob a on ga pored mene prodaje drugom liku [emoji102]

Znam da je Samsung to uvažavao ali u USA

Ne podleze garanciji, kako ti se zalomi. On je vratio dobrom voljom prodavca. Ja nisam mogao da vratim (Mladen iz NS-a koga hvali pola foruma, klasicna jajara nabedjena). Nikad se ne zna kod Amoleda. Nemoj vise da trazis mane.

Je li na S7 tako?

Koristite li uvece Night mode, dobra stvar, prija ocima.

Sent from my G

Majke mi dok ne srede ovaj amoled da bude bez mana, burna, fleka i tamnila nikad vise necu fon sa istim da uzimam. Zabole me i za crno crnu i za boje kad ovakve gluposti ima. Aj bre, sto ti kazes nisam dao 100 evra za telefon pa da bude kako mi se zalomi.

Sent from OnePlus 3T

Poslednja izmena:
To nikad nece srediti na svakom primerku, nema sansi. A i vecina ne primecuje pa ih boli uvo mnogo. Bas mi je zao sto ti je zapao takav, ja sam ludeo.

Pakao. Zato kada ubodes dobar amoled ostaješ na njemu dok ne umre ili dok ga skroz ne isara burn in ;)

Ma nisam zazalio sto sam ga kupio eto ovo mi sad malo krivo al sta sad, fon i dalje kida, stvarno mu do sad nisam nasao neku manu, radi ko zmaj.
****ni Samsung i amoled.

Sent from OnePlus 3T

Evo pogledaj ovde u temi da li možeš da ga zameniš..
Mislim da prihvataju rma i traje oko 20dana. Samo je fora što možeš da dobiješ ponovo mob sa istim problemom :/

https://forums.oneplus.net/threads/...-backgrounds-uneven-shading-on-screen.452030/

Hi,guys I'm new here bought a 1+3 a week ago and my display seems to show pinkish tint on grey area at low brightness (say till 10~15% of slider on lower end),not noticeable when auto brightness is ON.
It's really annoying,except that everything is awesome!
Any technical reasons for this issue?

Poslednja izmena:
Ma nisam zazalio sto sam ga kupio eto ovo mi sad malo krivo al sta sad, fon i dalje kida, stvarno mu do sad nisam nasao neku manu, radi ko zmaj.
****ni Samsung i amoled.

Sent from OnePlus 3T

+1
Buđavi Samsung amoled!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.9 (Build 855)

Poslednja izmena:
Je li kako ekran ide prema gore postepeno tamni.

Ne gasite adaptive brajnes, drugacije je.

Sent from my G

Ma fora je samo kada primetiš onda je kraj. Verovatno 95% ljudi ni ne primeti to tako da teraj dalje..

Probaj sa autobrajtnes on ,mada ne vidim kakve to veze ima

Evo okacio je neki lik sliku, isto mesto, samo sto kod mene nije ni blizu ovoliko izraženo. Stvarno se jedva izvaljuje, verovatno nikad ne bih ni primetio nego od kad me je loznica pitao zagledam stalno ekran na sivim pozadinama ujeba me covek
5fea6c5038a82161bb36a4bd1d798727.jpg

99% ne primeti, veruj mi. Kad kupujem i krenem da gledam u sivu sa 2cm gledaju me kao da nisam normalan. :D

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Vrh Dno