Sad zagledao dobrih 10 min u par aplikacija sa dark temom, nisam primetio nista, dobro je.
Sent from my du_oneplus3 using Tapatalk
Evo okacio je neki lik sliku, isto mesto, samo sto kod mene nije ni blizu ovoliko izraženo. Stvarno se jedva izvaljuje, verovatno nikad ne bih ni primetio nego od kad me je loznica pitao zagledam stalno ekran na sivim pozadinama ujeba me covek
![]()
Roze je valjda na beloj podlozi.Ja moram da pitam, cisto da znam da li bi mi ovo smetalo ako se zabode - GDE je ovde problem? Jedino sto negde sredina nalevo kao da je opalio blic pa nekako bljesti, ali ne vidim nigde roze?
Ovo je slikan telefon nekom kamerom (drugi fon..), i tako izgleda i uzivo? Bljesak nalevo, tj. tamnije desno????Pa upravo to sto su rekao, ali nije blic vec je desna strana tamnija.
Upravo. Inace ni njihovi IPS-ovi nisu bas najsrecniji. Vrlo cesto postoji razlika u temperaturi izmedju delovq ekrana. Gizmo je cak to i napomenuo prilikom nekog testa (da mu je Edge bio znatno ujednaceniji od iP-a) iako se Apple botici kunu u taj IPS.Pa nije to razlog ,pre će biti da su čekali da oled padne na cenu LCD a to se po nekim medijima desilo prošle god. Valjda je razlika 1 ili 2$.![]()
Videćeš ove godine iphone od 1100e sa amoledom a sledeće god svi modeli sa njim.
Zanimljiva je još jedna činjenica ,huawei oppo/vivo (bbk) i još jedan Kinez su ušli u zajedničko ulaganje da otvore fabriku za oled jer će apple "uzeti" sve proizvodne kapacitete samsunga
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Zar nisu ubacili srgb mod? On bi trebalo da smiri boje malo.Pogledajte prilog 221823
Sto se tice ekrana i boja sve je manje vise ok, jedino bi mozda zamerio preveliku situraciju crvene boje, nekome se to svidja, ali meni bi bilo bolje da je blaza ...
Naravno da ne bre.Jel moguce da ocenjujete jacinu boja po skrinsotu???
Koji fail, ne verujem![]()
Naravno da ne bre.
Nego covek kaze da mu je jaka crvena pa mu kazemo da ukljuci srgb.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari