Šta je novo?

OnePlus 3

I naplatite pipanje odnosno upoznavanje telefona omiljenim kolačima, desert ljuštite dok oni ispituju "nepoznato i nedovoljno istraženo" :D

[youtube]UeaeZwOAO1E[/youtube]

Op3 sa pixel izgledom :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Posle dve pune godine, nazad u One Plus sektu :rupa:

Prvi utisci su zadovoljavajući, sutra ću kameru malo detaljnije da ispitam.

Fluidnost je na nivou, ne može da se poredi sa TW-om.

p.s. u pitanju je 3t model, rose gold

Cestitam, neka te lepo sluzi!
Nego, da nisi i ti pazario od Sinise iz Beograda? :)

Hvala

Ma jok, direktno sa sajta za 439€.

Poslednja izmena:
Čestitam. Ali, ali, ali rose gold? Zezno si i mene. Ja gotivim gold, ali rose gold :wave:

edit: ok, ok, jasno, pogrešio sam, soft gold. sad mi pošteno sudite pa me streljajte :smash:

Imam S6 E+ gold, tek za koju nijansu je drugačija zlatna od ove.

Poslednja izmena:
Koliko znam,mislim da nije rose gold vec soft gold...

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Sta je ovo u roku od 3 dana nas troje pazarilo 3T :)
Spavas li mirno Pixele.

Poslednja izmena:
Najverovatnije ću i ja uskoro. Još uvek nisam siguran da li da pazarim 3T ili Pixel (možda čak i P9). Za sad sam najbliži 3T.
Takođe, hvala na utiscima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poredjenje sa 7 Plus.
Stvari u korist jabucara:
- Za nijansu fluidniji
- Brze otvaranje svih popularnijih igrica, ali ne i vecinu aplikacija
- Zadnja kamera - radi bolje video snimke
000:
- Ekrani su im manje vise isti, nisam mogao da nadjem neku razliku da bih mogao nekome da dam prednost
Stvari u korist 3T:
- Sve ostalo
.

Razlika u brzini moze da se primeti tek kada telefon stavite jedan pored drugog i meri se u par desetinki/*stotinki, sto jedan ozbiljan i zahtevan korisnik ne moze lako primetiti, a da ne govorim o onim prosecnim.
Nisam nikakav zagovornik androida ili nesto slicno i sam sam bio korisnih iPhone-a (4 i 4g) u ono vreme kada je IOS bio definitivno nadmocan u odnosu na Androida i kada se znalo zasto se daju extra pare za iPhone.
Ja i dalje ne mogu da verujem da je za isti telefon neko spreman dati 1000+ evra? Ako bi postojala neka lista za ulozeno/dobijeno, 3T bih stavio sigurno u top3 telefona, dok 7 Plus negde pri zacelju.

Ne znam kako si skontao da je 7 plus fluidniji,ja nisam imao takav utisak,takodje ima ga burazer pa sam ih cackao par puta istovremeno. Cak su i animacije prilikom otvaranja i zatvaranja aplikacija vidno sporije na iphone. Stoji za igrice da su bolje optimizovane za iphone ali multitasking ne zaostaje uopste,mozda je cak i bolji.

Oduševljen sam FP senzorom. Ovo je nebo i zemlja u poređenju sa onim sa S6 E+, ne samo po pitanju brzine, već i preciznosti.

Zvučnik jeste solidno tiši u odnosu na prethodne telefone koje sam imao.

Zvucnik je ujedno najveca i mozda jedina mana ovog fona.

Ja sam mogao da ga poredim samo sa IP6 i njega dere u svakom smislu. Doduse devojka nije imala igrice pa to nisam mogao da testiram. Multitasking je definitivno bolji. I po prvi put da drndam Android po ceo dan i da se ne greje.
Ne znam oduvek sam hteo tu ios fluidnost na Androidu i evo ga.
Multitasking bez premca, aplikacije uopste ne izbacujem iz rama i evo 3. dan drzi sve otvoreno kako treba.
O Oxygenu bih mozda tri sata mogao da pisem, doveli su ga verovatno do savršenstva, imam nova prime i ne koristim je prvi put. Ikonice nogu direktno da se menjaju bez launchera, sistem je brz i izgleda skoro kao stock Android, bukvalno mi ne treba sad nova. Ima tu i podosta podešavanja i korisnih opcija. Bloat - no, no. Izuzetno sam zadovoljan softverom, iskreno nisam očekivao da je ovako dobar. Stvarno odlican posao, bravo za OnePlus.
Verujem da ce sa cetvorkom da budze i kameru, tako da ce verovatno vec sledece godine biti najrealnija zamena za Pixel. Po meni je vec sad.

Pa gde ga poredis sa iP6 kad on laguje i ima samo giga rama. Mene najvise zanima ako je neko poredio sa 6P. Prvenstveno razlika u ekranu i fluidnost. Brzina otvaranja app mi nije nesto bitna.

Sent from my SM-N920K using Tapatalk

Samo jos da mu padne cena na normalnih <300e :) (pojavili se vec koju nedelju na KPu EU modeli, cak i novi ispod 400e - izgleda da je neko nasao nacin da im se vrati VAT :))

Gde ima za manje od 400? Odmah da uzmem :D
A da je nov

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Bio je jedan kaze nov, NIJE rekao neotvoren doduse ;) Nema ga taj oglas vise, trenutno ima jedan gde kaze "starost: -" ;) Otvoren je definitivno na slikama, i reklo bi se isproban, ali nov.

Na eBay.de sam ih vidjao i ispod 300e (koriscene, ne skroz nove). Pocelo je - mnogo sporije gubi na ceni od iPhone-a u najboljim danima ;)

Pa gde ga poredis sa iP6 kad on laguje i ima samo giga rama. Mene najvise zanima ako je neko poredio sa 6P. Prvenstveno razlika u ekranu i fluidnost. Brzina otvaranja app mi nije nesto bitna.

sysninja je prešao sa 6P na 1+3, čini mi se da je ostavio utiske u nekoj od tema.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

@alfa videh tog što piše starost -, ali mi nešto mnogo dugo stoji na oglasima. :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Kakva je ova folija što je fabrički zalepljena na ekran? Da li je dovoljna?

Trebalo bi da se uzme neka ozbiljnija, meni su polako sve ivice pocele da se odlepljuju...

Da, skroz sam zaboravio na to. Hvala na linku. Ipak sam vise za 6P kad se sve sabere.

Da, skroz sam zaboravio na to. Hvala na linku. Ipak sam vise za 6P kad se sve sabere.

Jeste dobar 6p, ali opet god i po dana star, jos cene oko 350e. :/

Послато са du_oneplus3 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno