Šta je novo?

OnePlus 3

Korektan 4.0.2, odgledane 2 serije, wifi, youtube, wa, viber, fb, i sl. Stock 4.0.2, bez modova za bateriju, verujem da sa njima moze i bolje.
Screenshot_20170119-153222.pngScreenshot_20170119-153229.pngScreenshot_20170119-153233.png

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Sjajna baterija,ja ne mogu ni blizu da izvucem.

Ok su ova azuriranja, radim uvek cist update.
Od pustanja Nougat source-a i 7.1.1 ni traga ni glasa, nesto smrdi tu, obicno puste source posle nedelju-dve.

Dorimanx je prešao na OP3T. Biće kernela :)

Videh da se oduševio kao malo dete kad je video da je ceo kernel open source :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne bih se ja radovao toliko [emoji3]
Dve stvari sredi, 3 zezne i tako oko v50 bude upotrebljivo ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Istina :) Ali dobro tu je EX i jos dosta kernela. Dobra xda podrska.

Flar izbacio jutros.
8a8252645c68d8c8f1de0449fb70b1a9.jpg

Pa da cekao je da OP izbaci SC da bi odradio, video sam kad je napisao da ce ga nocas(po nasem jutros jer lik zivi u Kanadi) izbaciti.
Meni je i original kernel odlican pa ga za sada necu stavljati

Da li mi se isplati da poručim ovaj telefon iz Švedske? Rođaka ide tamo kod svog momka pa sam mislio da mi on poruči 3T 128GB model a ona donese.
E sad gledam i vidim da taj model nije tamo dostupan.
Ne znam da li će biti polovinom Februara kad ona bude tamo išla.

U Svedskoj je dostupan, u Norveskoj nije. Moj OP3 je iz Švedske.

Preuzeh masinu konacno. 64GB gunmetal boja. Ostavicu utiske za par dana.
Takodje ako nekog zanima da narucuje imam jos uvek discount kod od 5$ koji se dobija kupovinom pa nek baci PM.

Aj samo 2 pitanja: zašto nema srpskog na oxygen os-u i zašto mi ne radi chomp SMS aplikacija (zamrzne mi tastatura)? (Sve na 1+3t na oxy 4.0.2)

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

Srpskog cini mi se nije nikad ni bilo?!

Anyway, primjecujem batteru drain kad sam kuci na 5ghz mrezi, oko 15% preko noci. Na 2.4 ssid, ode 5% max za tih 6-7 sati. Ima li jos neko slican problem i je li raspolozen da testira dan dva pod uslovom da imate odgovarajuci ruter?

Meni radi bez problema i na poslu i kod kuće. Kući imam Mikrotik hAP ac, a na poslu je Unifi AC pro.

Kad budes mogao, daj podesavanja koja su ti na AP-ovima da ih uporedim sa svojim.

Mozda moj Asus nesto brljavi pa izaziva drain kod telefona.

I kod mene na 5Ghz nema problema.

Ja imam Asus ruter, uvek sam nakačen na 5 GHz, nemam nikakvih problema.

Ugasio sam beamforming na 5ghz ssid sinoc i vec je manje od 1% po satu kad tel miruje.

Kazu da mu kamera nije bas najjaca strana, tj dobra je, ali uredjaj zaslužuje top kameru na edge nivou. Međutim, nikad mi kod telefona kamera nije bila najbitnija, birao sam izmedju S7e i Op3t, nekako mi ovaj deluje bolji izbor na duze staze. Dajem ruku da ce da pokida i S8 u brzini.

Ko kaze? Kameri nista ne fali, umije i bolje od S7 da ubode i to ne tako rijetko. Low light jeste bolji na S7, ne toliko da bude presudan u izboru.

Pa i nije neka kamera, poznato je to. Loš im je post image processing. 5x/6p/Pixel/S7e imaju dosta bolju kameru.

Mogu da kačim i poređenja Pixela/5x sa OP3 jer sva tri imam u kući...

Svakako je OP3T meni bolji telefon overall nego S7E.

Na stranu što ne razumem ljude koji daju 500e+ za telefon i kažu "nije mi bitna kamera". I Kinezi za 250e imaju jak hardver a koliko toliko ok kamere. Meni je bitno da izvučem najbolje za lovu koju dajem, iako nešto ne koristim neka ga, nekad će zatrebati. Ali ajde, to je moj stav, za 500e+ uvek očekujem sve top na telefonu. Kako sam zadovljan mnogim stvarima na S7E, tako nisam zadovljan podrškom (to što su izbacili za v7 za Arape i USA ne računam, dok ne vidim na svom telefonu nadogradnju za mene nema nadogradnje, nema zezanja sa flešovanjem za ovu lovu!), i to ću da im zamerim prilikom izbora sledećg telefona, planirao sam S8, teško.

Ni OP3T nije dobio v7, ništa oni nisu bolji po tom pitanju, plus je njihova podrška upitna (ja sam neko ko se ne pouzda u xda, za ovu lovu to mora sve da bude top i od proizviđača), izbacili su restajling model sa malo jačom baterijom, mislim, to naplatiti skuplje a razlika u realnom radu?

birao sam izmedju S7e i Op3t, nekako mi ovaj deluje bolji izbor na duze staze. Dajem ruku da ce da pokida i S8 u brzini.

Može li objašnjenje oko izbora na duže staze? Isprobao bih OP, ali mene obija prvo nabvaka i ostvarivanje garancije. Uvek prednost dajem telefonu sa oglasa koji ima fiskalni i garanciju uvoznika za 400-500e.

Verovatno cilja na dužu/bolju podršku zajednice. I jedan i drugi imaju future proof hardware.

Ne znam kako uopšte ide to oko garancije ako je kupljen od nekoga. Pošto koliko znam, tj tako je bilo sa OPO, ako je drugačije demantujte, ti telefon reklamiraš sa svog OnePlus naloga. Tamo stoji sve o tvom uređaju, jer je naravno sa tog naloga kupljen i tu pokrećeš postupak reklamacije. Jel i dalje isto tako ili? I naravno, naša carina i cimanje sa time onda.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno