Na stranu što ne razumem ljude koji daju 500e+ za telefon i kažu "nije mi bitna kamera". I Kinezi za 250e imaju jak hardver a koliko toliko ok kamere. Meni je bitno da izvučem najbolje za lovu koju dajem, iako nešto ne koristim neka ga, nekad će zatrebati. Ali ajde, to je moj stav, za 500e+ uvek očekujem sve top na telefonu. Kako sam zadovljan mnogim stvarima na S7E, tako nisam zadovljan podrškom (to što su izbacili za v7 za Arape i USA ne računam, dok ne vidim na svom telefonu nadogradnju za mene nema nadogradnje, nema zezanja sa flešovanjem za ovu lovu!), i to ću da im zamerim prilikom izbora sledećg telefona, planirao sam S8, teško.
Ni OP3T nije dobio v7, ništa oni nisu bolji po tom pitanju, plus je njihova podrška upitna (ja sam neko ko se ne pouzda u xda, za ovu lovu to mora sve da bude top i od proizviđača), izbacili su restajling model sa malo jačom baterijom, mislim, to naplatiti skuplje a razlika u realnom radu?
Može li objašnjenje oko izbora na duže staze? Isprobao bih OP, ali mene obija prvo nabvaka i ostvarivanje garancije. Uvek prednost dajem telefonu sa oglasa koji ima fiskalni i garanciju uvoznika za 400-500e.
Ma nije mi bitna kamera uopste, nebitno koliko love davao za telefon, nije mi presudna pri izboru telefona. Naravno to ne znaci da bih prihvatio krs kameru. Sve su to ne toliko velike razlike danas da bih zbog toga birao telefon. Tebi je mozda bitno, meni ne i to je to. Bitniji mi je softver i brzina, kesiranje i ponašanje u radu. Tebi mozda nije pa ti vise odgovara s7. Respect i za to,svako voli druge stvari kod telefona.
Takodje telefon ne biram po garanciji, od Galaxy S2 mi se fala bogu ni jedan nije pokvario, ne razmišljam o tome. Slažem se, nisu male pare da bi se zanemarila garancija, ali ***, ako cu da razmišljam u startu kako ce svaki telefon da mi crkne necu ni da ga kupujem.
Sad zasto Op3t biram na duze staze, prvo S821 se odlicno ponasa na ovom fonu,mislim da ce dugo moci da se kolje sa velikim igračima, Samsung ce staviti 6 giga rama 2020.
Drugo, kvalitet izrade naspram staklenog Samsunga. Vise volim metal od stakla.
Trece TW na Samsungu, o tome da ne pricamo, a tek posle 2 god rada.
Ne kazem sad da je Samsung dno, to je skroz kompletan uredjaj, meni licno odgovara OP3T zbog gore navedenih razloga. Plus, taj zakrivljen ekran, koji ne mogu da razumem sta ce im, nezgodan za držanje i bez poente. Za mene su ispali iz izbora za kupovinu od kad su batalili da izbacuju flagshipove sa ravnim ekranom.