Šta je novo?

OnePlus 3

Ne mogu tako da se gađam sa vremenom. Prvo shipping 4nedelje ,pa onda 3 ,pa ga nema itd itd. Videcu sa ortakom da li će ponovo oko februara marta do Srbije

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Da da ,totalno sam se pogubio zbog cena u Indiji i Kanadi :)

Edit: Nikola.
Biće ako se nameste neke stvari :)

Poslednja izmena:
Ajde Loznice, vreme ti je da uzmeš oneplus, merkaš od prvog modela :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jeste kupice op3(t), a prodao je 6P zbog amoled fleka, how yes no :D

Cenim manji displej manje šanse da uđe feler :)
Amoled mi je i dalje n1 što se tiče displeja i dok ne uzmem mob sa ok amoledom neću se smiriti:)

Znači nećeš se nikad smiriti? [emoji1] [emoji1]

Sent from my Redmi Note 3

Ne znam baš .. viđao sam dobre amolede ,npr s3 ,s5..

Veći problem od dobrog amoleda će biti taj da će posle nove god moći da se nađe samo na s8 i iphonu 8.(ako gledamo modele koji tek dolaze) Ovi ostali će preći verovatno na lg ili boe oled.

http://www.phonearena.com/news/Appl...say-Huawei-and-Oppo-well-make-our-own_id88569

Jedino da se nadamo da će lg oled moći da parira amoledu.

Poslednja izmena:
Verovatno se pitanje provuklo jedno sto puta na forumu ali me iskreno zanima zbog cega za 3t ne bi smelo da se da vise od 400€ ili da ne vredi toliko(u vezi cega se slazem,ne samo za one plus vec za bilo koji drugi) a za iphone 7 ili 7 plus bi smelo i preko 800€ ili za neki samozapaljivi-eksplodirajuci samsung. Interesuje me u cemu je razlika 400 i kusur evra. O brendovima i marketingu je bespredmetno razgovarati,interesuje me razlika zasnovana na kvalitetu i funkcionalnosti uredjaja [emoji3]

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Sto se tice servisa/customer support+/-a, na to zaboravi, mozda zato neki ne bi dali vise od 400-450€. Sve ostalo, ne znam. I ja bih da saznam. Licno bih pre dao visa novaca za op3/t ili pixel, no za neki samsung/apple. Moje neko misljenje.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ne, ni za jedan telefon ne treba da se da preko 300e. Kad vidis koliko zaradjuju na njima, jasno je da ne treba.

Nego, verovatno dobijas utisak da za OP3 ne treba, a za "marke" treba, jer se obicno u non-Apple/Samsung kontekstu javljaju ljudi koji vise razmisljaju o vrednosti samog uredjaja a ne brenda, i tu se pominje cene 300-400e kao neki vrh.

Moja sestra ima Note 3, koji je sa VIP ugovorom izasao 300e (pre godinu i po), mozda ni toliko :) (u stvari mene je kostao 200e, jer je toliko placen telefon jednokratno, a tarifa se odbija od cashbacka na Piraeus kartici). A mislimd a i ne moze naci Single-SIM telefon, koji nudi ista vise od njega - BUKVALNO.
Dual SIM - to je vec druga prica.

OnePlus 3T vs. Pixel Camera Low-Light Comparison

Pitanje za korisnike OP3: na šta treba da obratim pažnju prilikom kupovine polovnog OP3? Da tražim zajedno sa OnePlus accountom ili je to nebitno?

Nebitan je account. Gledaj da sve funkcionise u harverskom smislu i da je naravno u sto boljem stanju jer aluminijum ne trpi udarce i ogrebotine.

Ovi GB, Ali, Eto, panda et all sajtovi za ove specificne modele telefona samo markup rade bre ;)

@alfaunits, GB i ostali šalju za Srb.

Ipak to mnogo izađe sa pdv i carinom, ne isplati mi se pored 6p ovo uzeti.

Sa S6 Edge+ preći na 3T - da ili ne?

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Koje su ti alternative? Ja bih prešao da sam u toj situaciji.

Ne smeta veličina, mislio sam na cenu koja bi izašla ovde sa PDV i carinom. Povoljnije mi je kupiti 6P.

Ne smeta veličina, mislio sam na cenu koja bi izašla ovde sa PDV i carinom. Povoljnije mi je kupiti 6P.

Naravno, zato i kažem, zato što već imaš 6P. Ja sam imao 6P, ali mi je bio prevelik telefon. Svakako ne bih dao više od 400€ (koliko sam i dao) za OP3.

Nemam alternativu za sad. Brine me jedino kakva mu je kamera, pošto sam vrlo zadovoljan kamerom na Samsungu.

Kamera je odlična, malo je lošija od 6P/5x zbog HDR+, ali generalno pravi odlične fotografije. Evo jedna od sinoć u punoj rezoluciji, low light:

https://www.dropbox.com/s/dh4h0eib1x2gzan/IMG_20161207_235931.jpg?dl=0

@sysninja kolika je razlika, tj. prednost op3 u odnosu na 6p (za veličinu pitam)

@alfaunits, GB i ostali šalju za Srb.
Ipak to mnogo izađe sa pdv i carinom, ne isplati mi se pored 6p ovo uzeti.
Znam, ali i dodaju svoj markup na cene :) VAT/Duty je preko toga jos ;)
A iskreno garantujem da nece biti tako brzo poslato kao sto kazu (kazu SUTRA) :)

Vrh Dno