Šta je novo?

OnePlus 3

A jel' može da pomeraš ruku ali da ne pomeraš palac [emoji1]
Mislim, YouTube.

Dakle - napravi se nalog, naruci se na neciju prigodnu adresu i na kraju se donese u Srbiju... Da li se onda odavde moze ostvariti garancija ako zatreba?

[YOUTUBE]NukQYRp0nJM[/YOUTUBE]

Ma šta - mrtvi ružni piksel ...
Još je i ružniji i što je najgore DUPLO skuplji u odnosu na 3T [emoji2]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mislis da nece biti pomama kada Pixelu obore cene? xD

Mada realno, videh pre neki dan, cena ovde u AT za pixele ~1k. Ne zna se ko je ludji, hipsteri iz Gugla ili prodavci. A ni ostali nisu bolji, takoj da po toj ceni deluju vrlo interesantno :)

Kako je krenulo sa trendom cena nema sumnje da ce i 1+ da dize cene sledecih godina za po 50-100e... (ali makar sada nisu ispali jajare i podigli cenu za tu "refreshed" verziju)

Velika je steta sto nisu ostali na Cyanogen modu.

Nisu mogli ostati jer je cyanogen tim odlucio prekinuti saradnju sa njima. Btw oneplus je podigao cenu za "refreshed" verziju 40€. Sad je 439€ a oneplus 3 je bio 399€.

Pa dobro je sto su raskinuli saradnju(cm nije prihvatio procenat valjda), cm je trenutno raspad sistema, mnogo ljudi je otislo.
P.s. izasla unified verzija CM13 koja moze da se flesuje i na op3 i op3t.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ne znam tacno zbog cega ali uglavnom steta jer kakav god da je cm sad,jos uvek je mnogo bolji od oxygena.

Ne bih se slozio, koristio sam cm od 2011 god, probao na svakom telefonu, i sam radio na par verzija(cm13 i cm14/.1 na m8). Kamera je losija(vecina oem-ova ne otvara source za cam) i uvek neki problemi sa ovim ili onim, nesto se sredi na x telefonu, a na y ubaguje. Popravili su Oxygen dosta, i oni su bili 'bug fest' kao cm. Naravno, ni Oxygen nije savrsen, ali je svakako bolji i blizi stock androidu nego ostali skinovi(miui, tw, emui i sl).

Cyanogenmod budzevine i cyanogen os koji je bio zvanican os za opo nisu za poredjenje.
Meni je cyanogen os na prvom oneplus modelu radio izuzetno.

Slazem se za kameru ali ja nju uvek zrtvujem jer ne slikam telefonom. Inace da nema cm odavno bih bacio u smece OP2,letos su izbacili update oxygena pa su ljudima pokvarili fp senzor. Znam da je OP2 fail i da je sa OP3 druga prica al to su ciganske fore. Cim izbace novi model na stari zaborave a ljudi se zale na gomilu bugova koje trebaju pokrpati.

+1
Cuo sam to, bas su zeznuli stvar sa op2, valjda ce izbaciti 7.x pocetkom ng.

Da ne trujemo temu, ja sam odradio taj apdejt od letos na OP2 i nisam imao nikakvih problema, telefon i dalje radi odlično

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

Dok sam koristio opt (sept - dec 2015) oxygen je bio užasan

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Potvrđujem, katastrofa je radio. Dok je na OP3 potpuno drugačija priča.

One Plus 3T 449€ kod poznatih preprodavaca na KP - ovo već postaje zanimljivo [emoji3]
Znači može i manja cena ...

Poslednja izmena:
Steta sto ima odvratno home dugme, treba gledati svaki dan u taj trash samsungovski detalj :)

Ono jeste malo ružno, ali nije strašno [emoji6]
6P nema šta da traži sa cenom od 400€ pored 3T ...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk v6.3.3 (Build 825)

Opaaa, dobra cena skroz!

Edit: ipak mislim da je to samo 3

Poslednja izmena:
Au da, zaebah se, jeste nov i 64 GB, ali 3 ne 3T ...
3T je 499€ i dalje kod naših preprodavaca, a 440 u EU ;)

I za ovo si se *****ao:
6P nema šta da traži sa cenom od 400€ pored 3T ...

Nema ga ni za 400e. Zvao i proverio. Da sam znao, ne bi prodavao moj. A što se tiče podrške, mislim da OP3 nema šta da traži pored 6p, google je google, kad je 6p dobio 7, već vozi 7.1.1. Plus ima dobre stereo zvučnike + hdr+ mod. To je iz mog ugla sada, gleda sam da uzmem OP3, ali sve mu manje vidim prednost nad 6p (jedino dual sim).

Video oglas nisam zvao ...
Nije loš softver ni na 3T, a hardver je daleko bolji što je i logično jer je noviji.
To što si pobrojao ima i 5X osim stereo zvučnika, a sa rutom može drastično i zvuk da se popravi, ne vredi više 6P 400 € pa i da ga ima!
Ko ima nekoga u EU nema šta da razmišlja o kupovini 3T modela ;)

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8416&idPhone2=7588

Poslednja izmena:
Da je samo to pa i ajde, nego 400 € 6P cena je za 32GB, dok 3T kreće od 64GB ;)
Dve kartice, duplo više RAM-a, OIS, prednja kamera ...

Poslednja izmena:
Džabe mu ois kada ne može da priđe 6p + hdr+ . Čak je i prednja kamera bolja na 6p.
Ali slažem se za 6p ,njegova realna cena je oko 300e.

Mislim da su prodavci digli cene zbog gastera koji dolaze u Srbiju uvek oko nove godine i praznika.. mnogo je više love u vazduhu zato i cene idu gore. Npr pre 2meseca si s7 mogao da nađeš za 420e a sada su svi 460e+. Sve će to doći na svoje krajem januara

Za trenutne cene kod nas, HTC 10 je bolja kupovina od 3T.

[YOUTUBE]GFtG90Uvdl8[/YOUTUBE]

Odlicna je 3T kamera iako ima nesto manji senzor od proseka klase, dovoljno brzo fokusira, stabilizacija kamkordera bolja od Mate 9. Mada kamkorder u LL uslovima ima odredjene probleme, losiji je od S7 ali za tu cenu OP 3T je odlican fon.

A ovaj cesto ''stiklira'' preeksponirane, presaturisane i fotografije sa promasenim WB kao ''najbolje''.

Vrh Dno