Šta je novo?

OnePlus 3

Misliš to je folija? Učinilo mi se na slici da je to staklo što ide uz masku, onaj osnovni paket što se dokupljuje. Zvuči dobro maska, verujem da je dobar grip.

Jeste, lepo lezi u ruci. Moracu da proguglam za ovo staklo/foliju ali mislim da je plasticna folija.

Moja Spigen maska viška je i dalje na prodaju, po Amazon ceni :)

1. Kako vam se pokazao signal van gradskih sredina i da li u podesavanjima ima 3g only opcija?
2. Da li se greje znacajno prilikom igranja zahtevnijih igara i da li inace ovo dash punjenje puno greje tel/bat; da li je nekom za par meseci oslabila baterija?

1. Da.
Sto se tice signala u Cg nigdje nikakav problem, u Srb je vec mozda drugacije nesto negdje.
2. Ne, ne, ne. Sto se tice dash-a, radi na suprotnom principu od qc-a, veca amperaza na manjoj voltazi.

Evo posle dva dana koriscenja i prelaska sa M8 na OP3 da napisem par utisaka.
Dash charging.., nemam reci, prihvatio bih i 2000mah bateriju sa ovako brzim punjenjem. Otisak prsta, nenormalno brz i tacan. Baterija sa EX kernelom je dobra za sad, 3h SOT, ostalo preko 60%. Kamera je nebo i zemlja u odnosu na M8(ocekivano naravno). Za sad sam zadovoljan.

To dodje 8h SoT po bateriji????
Moram da vidim negde kako izgleda njegov AMOLED, preci cu i preko MIUI njesra, ako je ekran dobar onda! (3G signal na obe kartice, AMOLED, fes baterija - stvarno super telefon)

Moram da vidim negde kako izgleda njegov AMOLED, preci cu i preko MIUI njesra, ako je ekran dobar onda! (3G signal na obe kartice, AMOLED, fes baterija - stvarno super telefon)
MIUI? Trenutno je OxygenOS(3.2.8) koji je cist AOSP sa par tweak-ova.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Kakav miui? :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nesto si pobrkao, Xiaomi ima miui. One+ fura svoj skin.

8h sot-a dosta tesko, ali 5-6 realnost. Ja na lte hvatam 3.5-4 bez problema.

Onda jos bolje :)

Ja realno izvlacim vise SoT od veciiiine ljudi, prvo sto nemam sync sem za Viber, Skype i Gmail, signali za VIP i MTS su extra gde god se krecem, i gledam dosta klipove preko WiFi-a. Izvlacio sam i po 10h skoro na Note 3 recimo na jednom punjenju :)

Znaci cekam da vidim negde ekran, i da cena padne ispod 300e, gde sam stavio limit za novi telefon :)

Tesko ispod te cifre tako brzo, ionako ih nema na trzistu a tek sto je izasao upgrade.

Mislim da on nikada neće otići na ispod 300e.. velika šteta ali šta da se radi

Pa meni je op3t idealan telefon ,ali preskup je van EU i usa.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pasce cim bude mator dovoljno dugo ili ljudi kupe druge telefone, jer ne zele da cekaju nesto kao da je svetinja :)

Nije to u stvari uopste velika cifra. 400e je u DE, SA PDVom, a uz sitnu papirologiju mogu da vratim MwSt od 20% (tj. od 15%), tako da je sada 350e nov, +10e za administraciju.
Na eBay.de ih veca ima za ispod 350e sa Buy it Now (used, sto mene uopste ne tangira, sve dok radi, full pack je)

Dobro za used je moguće ali nov.. problem je što ima samo da nestane i nikada ne dođe na 300e. Npr kao što se desilo sa Nexus 6p. Zakucao na oko 370e i ćao

Drugar prodao OP3 star 2 nedelje i narucio OP3T veceras. Ludak [emoji1] Ja se ne bih cimao toliko za ne tako veliki upgrade.

Sent from my Nexus 5X

Jedino ako ga je narucio u usa store da mu neko donese odande,samo tamo je dostupan. Jos uvek ga nema u eu store valjda od sutra ce biti.

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

Rekao mi juce da uvece narucuje, pod tim je verovatno mislio kad dodje 28.11. Posto mu je i OP3 bio EU.

Sent from my Nexus 5X

Ja imam varijantu da ga poručim iz Kanade. Mada bi uzeo verziju sa 128GB ali nje nema nikako. Drug može da mi pošalje 19 Decembra telefon. Šta mislite koliko se dugo čeka tamo telefon na isporuku?

Verujem da se ne čeka duže od 5 dana. Koliko sam ovde video u EU lagano stiže za 5 dana.

U usa i kanadi je slanje odma a u eu se opet ceka 4 sedmice. Pilicari zesci sad sam gledao i ako bih narucio danas dobio bih ga 30.12.

Sad sam gledao, u EU je rok 4 nedelje za isporuku (barem u Hrvatsku).

4 nedelje sam i ja cekao svoj...Skandinavija je u pitanju.

Mene nervira što u Kanadi nemaju 128GB verziju a prijatelj mi dolazi 19 Decembra. Ne znam da li on može da poruči sa US stora? Mada se i tamo čeka tri nedelje ta jača verzija.

Da li taj kanadski model podržava lte800 ?

Edit: sam sebi da odg . :)

-LTE: Bands 1/2/4/5/7/12/17/30

Poslednja izmena:
Zna li neko da li ima ovo kod nas? Na amazonu su oko $10. Imam 64gb, pa da ne kupi prasinu dzabe.
USB-C MicroSD Reader31G6Ss3ZUFL._SY400_.jpg31CZOQ2XURL._SY400_.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Vrh Dno