Šta je novo?

OnePlus 3

Ja koliko znam bio je 400.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Moja greska, prevideo sam.

Sent from my D6503 using Tapatalk

329£ je koštao op3

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Razlika u EUR je 39e, 399e naspram 439e.
Za 40e bolji CPU i veca baterija - stvarno, sto da ne?

Hmm. Ako ti je ovo isto što i iphone radi sa S modelom onda ni neću da se trudim da ti odgovorim.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

naravno da nije isto, ovo je ne uporedivo bolje nego sto iPhone radi sa "S" modelima u smislu odnosa cene i razliku dobijenog za tu razliku u ceni
2 krucijalne stvari poboljsane (cpu i baterija) za 40$ vise u odnosu na prethodni model ...
Zaista nije potrebno dodatno govoriti o tome kako iPhone "S" modeli budu napucani sa cenom za razliku od prehodnika, a ono sto ubace kao novitet je ... bluetooth 3.8, 4.0, 4.2 ?

naravno da nije isto, ovo je ne uporedivo bolje nego sto iPhone radi sa "S" modelima u smislu odnosa cene i razliku dobijenog za tu razliku u ceni
2 krucijalne stvari poboljsane (cpu i baterija) za 40$ vise u odnosu na prethodni model ...
Zaista nije potrebno dodatno govoriti o tome kako iPhone "S" modeli budu napucani sa cenom za razliku od prehodnika, a ono sto ubace kao novitet je ... bluetooth 3.8, 4.0, 4.2 ?

iPhone S izadje u prodaju sa istom cenom kao prethodnik.

Licno jos uvek koristim OP2 i zadovoljan sam.
Probao sam OP3 ali prelazak mi se nije ucinio dobrom varijantom, jer mi je OP3 bio previse klizav (zato sam ga i prodao)
Amoled ekran mi se takodje nije svideo (stvar ukusa verovatno) a i zastitno staklo ne stoji kako treba.
"Unapredjenje" na OP3T mi se takodje ne cini kao dobra stvar, narocito ako je i dalje Amoled.

Ono sto je kod OP3 dobro je sto je od strata dostupan developerima i ima solidnu podrsku.

OP3 fabrički nema zaštitno staklo, već zaštitnu foliju, relativno lošu

U DE je razlika 40e (399e naspram 439e).

Nisam pominjao funte nigde :) (mada je u UK malo jeftiniji OP3 naspram u DE, ali je OP3T pak skuplji nego u DE)

Takodje, razlika u Americi je 40$. Znaci da je neki izuzetak u UK.

U DE je razlika 40e (399e naspram 439e).

Nisam pominjao funte nigde :) (mada je u UK malo jeftiniji OP3 naspram u DE, ali je OP3T pak skuplji nego u DE)

Takodje, razlika u Americi je 40$. Znaci da je neki izuzetak u UK.

Ja sam gledao po funtama sto je neko pominjao.. Kakav je to fazon da nije ista razlika :D

Stiže N za obe verzije do kraja godine, tretiraće ih isto:

http://www.androidheadlines.com/2016/11/oneplus-push-android-nougat-op3-op3t-end-2016.html

During the launch, OnePlus touched on the issue of software updates and have confirmed that they are currently working on Android 7.0 Nougat for the OnePlus 3T, but for the OnePlus 3 as well. OnePlus was quick to mention that they still consider both the OnePlus 3 and the OnePlus 3T the same phone, just different versions, and as such they plan to stick to the same update schedule for both models, stating that “OnePlus 3 users, rest assured: we consider the OnePlus 3 and OnePlus 3T to be two versions of the same phone, so software updates will follow the same schedule. Android Nougat will come to both phones later this year.”

Ja sam gledao po funtama sto je neko pominjao.. Kakav je to fazon da nije ista razlika :D
Ne znam, tek posle sam pogledao da nije razlika 40GBP, vec 70GBP. Jedino kod Engleza izgleda.
Mozda je cena za OP3 formirana po vrednosti funte pre Brexita, pa je i ostala (ne vole Englezi da shvate da neko ne racuna u funtama :D), a za OP3T po sadasnjem, ili barem po 399 principu (399$, 399E, 399gbp)

OnePlus 3T Real Audio Review: One step forward, one step sideways?

https://youtu.be/0KHDZU7gkzA

U komentarima OP3 vlasnici kažu da u audio settings ima opcija da se isključi ta naknadna obrada zvuka, valjda onda ima i 3t.

Upravo stigao, oko 500€ izaslo sa original maskicom.
IMG_20161125_180414.jpgIMG_20161125_180435.jpg

Sent from my m8 using Tapatalk

Probaj preko Kanade 99,9% prolazi.

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk

Ni kroz VPN ga ne nalazi. Probao DE i USA.
Kao što ti @fudbaler napisa, stavi VPN Canada i prolazi... Gubiš root i TWRP ali se to rešava za (nisam merio ali...) cca. 5 minuta.
@Imotep95 imamo iste maskice [emoji106] [emoji1]

Poslednja izmena:
@Gizmoid Pa okej je, kontam da bih nasao na kukovdan kod nas negde ovu maskicu, moram uzeti jos neko dobro kaljeno staklo.

Poslednja izmena:
Što drugo staklo, misliš da ovo nije dobro? Kakva je ova maska na dodir?

Što drugo staklo, misliš da ovo nije dobro? Kakva je ova maska na dodir?

Pa cenim da je ovo obican screen protector, ja mislim na malo kvalitetniji 2.5D. Maskica je fina, na dodir kao neka mekana plastika sa 'jeftinom kozom' ili tako nekim materijalom.

Nazad
Vrh Dno