Šta je novo?

OnePlus 3

Ne, lte 800 mhz je band 20.

Sent from my Redmi Note 3

Wifi i 4g. Na 15% se upalio battery saver.
Screenshot_20161128-133311.pngScreenshot_20161128-133307.pngScreenshot_20161128-133316.png
626675eaf0c44589ec2ae70d514eab21.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Smesni su,najavili svecano 28.11. da dolazi a 29.11. out of stock. Samo usa,canada i uk ships immediately sa tim da ako ga narucim u uk moram platiti 40€ vise. Kako su sredili sa teleoperaterom u uk odmah su mu digli cenu. Inace je u uk shopu uvek bio jeftiniji a sad skuplji od eu shopova. Sta reci,koju poruku poslati.

Nista novo za njih. Iskreno ja ne vidim sada logiku uzimanja ovog moba za 500e kada je NPR s7 jeftiniji od njega ..

Samsung da mi daju za dzabe ne bih ga koristio,naravno to je samo moj izbor. OP3 za 400€ je bio best buy pa cak i OP3T za 440€ nije preskup i ako ne volim da dajem vise od 400€ za telefon. Samo me nervira ovo cekanje toliko da se razmisljam uzet OP3 za kinesko trziste za nesto manje od 400€.

Gde to ima za dosta manje od 400€? Btw ja pricam o shopu sa aliexpres koji ga salje bez pdv u eu za 399€ sa shipingom.

Nisam se dobro izrazio,bez dodatnih placanja 399€ znaci vat&duty free.

Poslednja izmena:
Ima tu mnogo stvari u igri.. A ona najbitnija je da kinez kao oppo i dalje ne moze da kosta vise od flagshipa samsunga ,pricam o cenama u srbiji.
Plus ga uzmes i pozdravi se sa garancijom ,a nije kao da kosta 250e pa da je ona nebitna.( Znam uvek možeš da ga vratiš u UK na servis ali.. )

Ovaj mob ima logike samo u kini gde je op3t oko 385$ op3 je bio oko 360

Poslednja izmena:
Jel' vi to pricate o zvanicnim kanalima prodaje?

Izvolite pa ga dovucite za pare koliko je na sajtu + transport a ne da kritikujete proizvodjaca sto preprodavci kod nas deru.

Gde to ima za dosta manje od 400€? Btw ja pricam o shopu sa aliexpres koji ga salje bez pdv u eu za 399€ sa shipingom.

Nisam se dobro izrazio,bez dodatnih placanja 399€ znaci vat&duty free.
Bas se lose izrazavas, ako kazes vat & duty free, znaci da se dodaju posle tax/duty (sto se ne dodaje za telefone u EU valjda). Taxes included si hteo reci.
S' tim sto nije bez dodatnih placanja 399e, jer se placa i shipping valjda ka EU?

Pa koliko sam ispratio oko 420e je. U uk valjda oko 440e. Neka me ispravi neko ako gresim :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Bas se lose izrazavas, ako kazes vat & duty free, znaci da se dodaju posle tax/duty (sto se ne dodaje za telefone u EU valjda). Taxes included si hteo reci.
S' tim sto nije bez dodatnih placanja 399e, jer se placa i shipping valjda ka EU?

Ne placa se nista vise od tih 399€ znaci stize bez dodatnog placanja,taxes included sto bi reko.

Original Oneplus 3 three Qualcomm Snapdragon 820 6GB RAM 64GB ROM mobile cell phone 5.5" 4G LTE FDD OTA Global ROM Smartphone
http://www.aliexpress.com/item/32683485866/32683485866.html

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

Nemojte trovati temu sa prljavim samsungom. O tome kako oni postuju GPL, ne treba trositi reci. Da mi poklone samsung, prodao bih ga i uzeo nesto trece. Dao sam oko 500e za op3, i opet bih bez ustrucavanja.

Poslednja izmena:
500€ za OP3 je suluda kupovina.

Telefon vredi onoliko koliko i košta, 400€, tj. 440€ za OP3T i to je to.

Btw. danas će izaći Nougat beta community build.

500€ za OP3 je suluda kupovina.

Telefon vredi onoliko koliko i košta, 400€, tj. 440€ za OP3T i to je to.

Btw. danas će izaći Nougat beta community build.
Za sad se nisam pokajao. Eno Indusi kukaju po forumima za 7.0 build [emoji23]

Bivsi JD. Ja sam jednom davno narucio sa tog sajta, ako pitas za sigurnost, da siguran je.

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk

Za sad je super 7.0 beta.
bdebbfc35b35da65c6e29768dc85ac63.jpg

Jel si imao nekih iskustava ili si samo čuo? :D

Gledao sam na C4teck predstavljanje te bete, baš lepo radi. Uskoro će stable koliko vidim. Baš skoro gledam koliko se Oxygen os sredio za godinu i po dana, kada se setim samo kakvo je đubre bio na OP2 , da ne poveruje čovek.

Odma sam ga ubacio preko twrp-a. Bez problema za sad.

Ja večeras stavljam, preporučljivo je odraditi factory reset + internal memory reset da bi se prebacio filesystem sa EXT4 na F2FS.

Nisam to, mrzelo me.. Odradio sam dirty, sve radi kako treba, a f2fs cu cim izbace source, i pojave se custom kerneli za N.

[youtube]mcTAXsFHu5I[/youtube]

Ne znam da li je kaceno ali se dobro drži za mob koji je 2 puta jeftiniji . Čak bih rekao i odlično. Iako je test dosta nooberski.

Po meni op3t najbolji mob na tržištu ali za 400e ni evro preko. Možda sam mogao da iscimam ortaka iz ger da mi ga donese ,mada se on oko nove godine vraća u bg a op3t neće moći da se naruči fazon pre Jan feb .

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ako misliš da ga nema, samo prati češće sajt, pojavljuje se na kratko.

Vrh Dno