Šta je novo?

OnePlus 3

Koji spammer ;) Namerno ljudi sada nece ici tamo posle svega ovoga ;)

Mislim da se tu priča o oneplus 4. S830 izlazi tek u feb martu

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ništa čudno od njih.

Imam osecaj da nemaju dovoljno amoleda i mozda jos nekih delova da pokriju potraznju pa zato izbacuju novi model. Nisu mogli samo ubaciti ips i nastaviti ga prodavati kao isti model. Klokace procesor,ubaciti ips,mozda nugat out of box i nazvati ga OP3T. Kao velika promena i jos ce za to traziti 100$ vise. Sumnjam da ce biti 8Gb ili veca baterija,samo kozmeticke izmene koje moraju izvesti zbog manjka delova. Da bar ubace bateriju od 3500/4000. Kakva firma,izbace jedan od najboljih telefona ove godine i ne mogu da proizvedu dovoljan broj komada.

Poslednja izmena:
Samo da izbace Nougat do kraja godine i briga me što izbacuju drugi model. Ionako ću uzeti Pixel u martu. :D Ne brini @frostysrb javljam ti se kada ga budem prodavao

Ima i toga,oppo se super prodaje u kini ali opet 500$ za taj hardver je previse. Pogotovo kod kineza i indijaca a van njihovog podrucja se prodaju jako slabo. A da su pilicari,to je istina [emoji1]

Tako nesto sam i ocekivao a sve mi se cini da op3 nece vise ni proizvoditi. Samo jos da cujemo cenu.

$479-499

Послато са m8 уз помоћ Тапатока

Znaci ipak ide 80$\€ cena gore e sad dal je to opravdano obzirom da su promene minimalne,ne znam. Videcu bas kolka ce mu cena biti u uk jer u uk store uvek bude jeftinija 20/30€ nego u eu store. Samo sto se ovde na oglasima op3 mesec,dva dana star mint stanje moze naci za 320~350€ Tako da se razmisljam dal ovaj novi ili polovni op3

Svakako polovan ili cak novi 1+3 ako moze da se nadje. Posluzice lepo do sredine sledece godine(sd830).

Poslednja izmena:
Nadje se i novih al sad su im digli cene jer se mogu uzet preko uk operatera sa 2god uk garancije. Tako da ih se pojavilo brdo na oglasima po 400£ [emoji1]
Ali se nadje svako malo od ljudi koji su uzeli preko store pre mesec,dva,tri dana. I ja mislim da cu ga najverovatnije tamo i vijati.Jedini je problem sto sam trenutno u manjem gradu gde ih nema ni za leka. A voleo bih ipak da vidim i isprobam telefon pre kupnje.

f787f585c924aaa259c8f19b49e4ab2e.jpg

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Da, SD830 za 4-ku. Realno većinu stvari na koje korisnici pi**de su podivljali Google - ovi servisi i loš developing pojedinih aplikacija a sve to nevezano ko koji telefon koristi. Da nije toga bilo bi čisto stvar ukusa koji telefon se koristi, više stvar ukusa...
Edit: btw ja sam telefon dobio u petak a naručio sam ga početkom oktobra (čini mi se 7.) 399€ iz Švedske.

Poslednja izmena:
According to the OnePlus site, the 3T will be available in two main color options - Gunmetal and Soft Gold. The Gunmetal color looks very similar to the Graphite color option that's available with the OnePlus 3, but just ever-so-slightly darker. The processor for the phone is set to be a quad-core Kryo one with the Adreno 530 GPU, meaning that this is likely the Snapdragon 821 that we've been expecting to see in the phone for what seems like months at this point. Storage options include 64GB and 128GB, and the 3T will feature 6GB of RAM. We had heard rumors that the phone would ship with a whopping 8GB of RAM, but 6GB is certainly nothing to scoff at. Dash Charge makes its return here with a 3,400 mAh battery, and USB Type-C 2.0 and a dual nano SIM card slot also make an appearance.

In regards to the display, the 3T will be sticking a 5.5-inch size and a 1920 x 1080 Optic AMOLED panel. We also heard murmurings of an all-new rear camera, but it looks like OnePlus is sticking with a 16MP Sony IMX 298 sensor on the back. However, the selfie camera has received a major upgrade. Instead of the 8MP Sony IMX179 sensor found on the OnePlus 3, the front facing camera on the OnePlus 3T is a 16MP Samsung 3P8SP unit. 

Lepo lepo :) isti telefon kao op3..

Poslednja izmena:
Dobro je, znaci nece devoloperi uzimati ove T verzije. Bukvalno je 1+3 v1.1

Čudan potez, ali imajući u vidu da konkurencija ima modele sa sd821 i da je sve teže nabavljati sd820 onda se ovaj njihov potez ne čini tako čudnim

Sent from my A0001 using Tapatalk

Malo bolji tel za iste pare, sto da ne?
FB_IMG_1479239397346.jpg

Sent from my D6503 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno