Šta je novo?

OnePlus 13

Može na ColorOs 😬 ovako jedino u Google podešavanjima može da se isključi ali opet ces imati stranicu gde ti nudi da se uključi ponovo Google discover. Ili da promeniš launcher.

Je li moguće disejblovati levi google home ekran u launcheru? U google podešavanjima ne nalazim koja je stavka.
Jedna od prvih stvari koje sam uradio na telefonu. Settings - apps - apps management - nadjes google, kliknes disable i potvrdis jos jednom i to je to.
Losa stvar je npr sto posle toga nece vise raditi circle to search ali meni to nije previse bitno.

Poslednja izmena:
N realme ui takodje ne moze da se ugasi discover. Pogasio sam sve jos pre 5-6 godina, sad sam vec navikao da ne svajpujem levo 😁

Imate li preporuku za maskicu, odakle ste uzimali? Treba mi samo za neke situacije kad sam po ceo dan napolju, putovanja, svadba itd, a tripujem se ovih jeftinih sa AliExpressa zbog završne obrade, da ne izgrebe telefon.

Llgj40Z.png

Ja sam sebi poručio ovu sa AliExpress-a. Najbolja maska po meni. Ima i implementirani Qi2/MagSafe magnetni ring za bežično punjenje do 15W. Evo i linka odakle sam poručio:
Nillkin for Oneplus 13 Magsafe Case Super Frosted Shield Ultra-Thin for Magnetic Charging Protection Back Cover for One Plus 13

Upravo instalirao .831 i ima boljitaka definitivno. Neke animacije jos fluidnije a ono moje seckanja sa prosle strane je dosta manje vidljivo ili ga nema. Nije jos uvek savrseno ali je dosta bolje : d
Speaker cleaner zvuci zanimljivo, reduce white point odlicna stvar za ljude osetljive na color sensitivity. Ne vidim kakva cuda pravi ai recompose osim sto kropuje slike ali mozda ga nisam sa pravim fotografijama isprobao.
Videcemo bateriju za par dana i da li ovaj improved cellular network algorithm ima nekog uticaja.

Izašao je novi update za global (.831)
1000006322.jpg

Onemogući menadžer telefona aplikaciju.

Mislim da je u tome problem jer ja tu poruku nisam nikad video a očistio sam sav taj bloat :)

Meni interesantno kako uspevate da pronađete te bagove, prvi put vidim tako nešto. Nikad nijedan UI bug za ovih 6 meseci sa Op13. HyperOs neću da komentarišem kakvo je to rasulo od OS.

Ne znam stvarno sta da ti kazem osim da bih i ja stvarno voleo da nijedan jedini UI bug nisam imao za ovo vreme koriscenja telefona. Ovo mi se 4 puta desilo do sada. Prvi put samo zakljucao/otkljucao telefon i nestalo je, drugi put pozatvarao sve aplikacije i obrisao cache, treci put morao restart da padne a jutros je nestalo samo od sebe posle nekog vremena.

Global verzija, .831? Nisi stavljao neki drugi launcher ili neke UI modove?

Indija, verzija .831 stigla pre pet dana, sve stock, nista petljao nisam niti cu.

India je beta test za ostale regione) prvi dobijaju update pa global i EU samo zatežu posle :) ja dirty flesujem svaki update i osim battery draina koji je bio pre par par meseci nisam primetio ništa ali iskreno bih se vratio na ColorOs da mogu sat da povežem. Em ima više funkcija, fluidniji je, ima Fengchi kernel I kamera je nešto bolja sa više opcija.

Samo da napomenem da se ovo desavalo i na prethodne dve verzije tako da nije od .831 pocelo.

India je beta test za ostale regione) prvi dobijaju update pa global i EU samo zatežu posle :) ja dirty flesujem svaki update i osim battery draina koji je bio pre par par meseci nisam primetio ništa ali iskreno bih se vratio na ColorOs da mogu sat da povežem. Em ima više funkcija, fluidniji je, ima Fengchi kernel I kamera je nešto bolja sa više opcija.
Što ne možeš sat da povežeš na OxygenOS?

Zar te ne bi nervirala ona kineska slova na ColorOS? :)

Nema ništa kinesko kad se očisti i namesti kako treba. OriginOs je imao mnogo više kineštine koja se pojavljivala tu i tamo kao i HyperOs (CN), njihov installer me je izludjivao

Ali mora da se čačka da bi se to izbrisalo. Mada ako nije komplikovano, ok.

Verujem da te nervira, možda bi fabrički reset pomogao
Ma jok, mrzelo bi me sad sa tim da se bakcem a 4 ili 5 puta se pojavilo do sada i relativno brzo sam ga "ispravio" svaki put. Samo me zanimalo dal se ikome drugom slicno desavalo. Ako neko ima naloge na nekim op forumima/zajednicama gde ima i devova slobodno mozete iskoristiti snimak i pokazati im.

Ajd okači snimak na MediaFire da mogu da ga svucem

Nazad
Vrh Dno