Jedna od prvih stvari koje sam uradio na telefonu. Settings - apps - apps management - nadjes google, kliknes disable i potvrdis jos jednom i to je to.Je li moguće disejblovati levi google home ekran u launcheru? U google podešavanjima ne nalazim koja je stavka.
Imate li preporuku za maskicu, odakle ste uzimali? Treba mi samo za neke situacije kad sam po ceo dan napolju, putovanja, svadba itd, a tripujem se ovih jeftinih sa AliExpressa zbog završne obrade, da ne izgrebe telefon.
Ja naručio ovu sa alija:![]()
Ja sam sebi poručio ovu sa AliExpress-a. Najbolja maska po meni. Ima i implementirani Qi2/MagSafe magnetni ring za bežično punjenje do 15W. Evo i linka odakle sam poručio:
Nillkin for Oneplus 13 Magsafe Case Super Frosted Shield Ultra-Thin for Magnetic Charging Protection Back Cover for One Plus 13
Što ne možeš sat da povežeš na OxygenOS?India je beta test za ostale regione) prvi dobijaju update pa global i EU samo zatežu posleja dirty flesujem svaki update i osim battery draina koji je bio pre par par meseci nisam primetio ništa ali iskreno bih se vratio na ColorOs da mogu sat da povežem. Em ima više funkcija, fluidniji je, ima Fengchi kernel I kamera je nešto bolja sa više opcija.
Na Oxygen mogu, na ColorOs ne mogu jer ne podržava WearOsŠto ne možeš sat da povežeš na OxygenOS?
Verujem da te nervira, možda bi fabrički reset pomogaoSamo da napomenem da se ovo desavalo i na prethodne dve verzije tako da nije od .831 pocelo.
Ma jok, mrzelo bi me sad sa tim da se bakcem a 4 ili 5 puta se pojavilo do sada i relativno brzo sam ga "ispravio" svaki put. Samo me zanimalo dal se ikome drugom slicno desavalo. Ako neko ima naloge na nekim op forumima/zajednicama gde ima i devova slobodno mozete iskoristiti snimak i pokazati im.Verujem da te nervira, možda bi fabrički reset pomogao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari