Šta je novo?

OnePlus 13

Među ovim AI opcijama treba da stoji
1000005948.jpg

Imate li preporuku za maskicu, odakle ste uzimali? Treba mi samo za neke situacije kad sam po ceo dan napolju, putovanja, svadba itd, a tripujem se ovih jeftinih sa AliExpressa zbog završne obrade, da ne izgrebe telefon.
Poručio sam preko ebay Nillkin Frosted shield pro; kvalitetne su, precizno urađene ali za nijansu teže od ove koja dođe uz telefon originalna, pa sam ipak poručio par originalnih, tj. plavu i dodatnu crnu jer su baš lagane, ne dodaju mnogo težine.

Kod Oneplus se može videti battery count ili ne može?
13r je u pitanju ako je bitno.
Edit: kod nekih telefona nije vidljiva informacija ali je dostupna aplikaciji Device Info HW.
1000009826.png

Nemaš to ali imaš battery health. Ne opterećuj se baterijom, koristi fon i uživaj

Ne verujem da moze biti demoliran nesto ipak je to novi model.

Poručio sam preko ebay Nillkin Frosted shield pro; kvalitetne su, precizno urađene ali za nijansu teže od ove koja dođe uz telefon originalna, pa sam ipak poručio par originalnih, tj. plavu i dodatnu crnu jer su baš lagane, ne dodaju mnogo težine.
Jel možeš da podeliš link za originalnu? Na ebay vidim neke koje liče na original, ali nešto su jeftine pa ne znam jel to to.

Jel možeš da podeliš link za originalnu? Na ebay vidim neke koje liče na original, ali nešto su jeftine pa ne znam jel to to.

Bolji dizajn nego kod 13

Baci review u 13R temi. I ja sam ga razmatrao, vrh telefon djeluje, dobar na svim poljima, pristojna cijena.

Ja cekam da vidim Nord 5 sad na ljeto. Ocekujem brutalnu bateriju 7000+ mAh i Dimensity 9400e i cijena ispod 500 eura.

Postoji 13r tema ali je prilično mrtva pa evo ovde par reči.
Ukratko biće ovo dosadna mini recenzija :)
Sve radi vrlo lepo, ekran, baterija, procesor, OxygenOS, kamera je takođe više nego pristojna. Zadovoljan skroz, osim ako ne nastrada na poslu družićemo se minimum dve godine.
Ako nekog nešto konkretno zanima pitajte.

Sve radi vrlo lepo, ekran, baterija, procesor, OxygenOS, kamera je takođe više nego pristojna. Zadovoljan skroz, osim ako ne nastrada na poslu družićemo se minimum dve godine.
I ja ga razmatram isto, doduse dvoumim se izmedju CN i EU verzije.

Koliko si ga platio i jel iz nasih radnji ili Madjari?

Kakva je baterija - koliki SOT na 24h ili 48h izvlacis?

Kakav je ekran, jel dovoljno svetao na zatvorenom/otvorenom? (Pitam jer recimo Xiaomi ekrani uvek budu underbright, dok recimo Honor ima odlican kontrast i osvetljenje u svim uslovima)

I ja sam se sada zagrejao za ovaj model. Vidim da ga ima na KP za 490 za EU model, kontam bez punjaca, to ce morati preko Alija, ali ajde. Interesuje me brzo punjanje - vidim da pisu da mu treba priblizno sat vremena da se napuni? Takodje, kakav SOT izvlacis?
I jos jedna stvar, ako si probao - kakav je zvuk preko slusalica sto se tice slusanja muzike?
U svakom slucaju, u zdravlju da te sluzi :)

KP, 480e, bio je otpakovan pa me izašao povoljno.
Za bateriju ne brini, jedan je od top deset aktuelnih telefona po tom pitanju. Ekran je odličan, a autobrightness fino radi.
@Dark_Inquisitor punim ga na Ugreen 65w punjaču. Za zvuk najviše zavisi koje slušalice koristiš, a zvuk sa njegovih zvučnika je vrlo ok (za telefonske zvučnike).

KP, 480e, bio je otpakovan pa me izašao povoljno.
Za bateriju ne brini, jedan je od top deset aktuelnih telefona po tom pitanju. Ekran je odličan, a autobrightness fino radi.
@Dark_Inquisitor punim ga na Ugreen 65w punjaču. Za zvuk najviše zavisi koje slušalice koristiš, a zvuk sa njegovih zvučnika je vrlo ok (za telefonske zvučnike).
Hvala na odgovoru!
Koristim Soundcore Space Air 40, vrlo solidne za midrange TSW, i moj Xaomi 13 izvlaci preko njih odlican zvuk, moguce iz zbog Dolby-ja, koji ima integrisan.
Ono sto me najvise interesuje na fonu su brzina, stabilnost, zvuk preko BT i pogotovo dobra baterija, kamera u drugom planu.
U svakom slucaju, veliko hvala, ulazi sada ovaj u uzi izbor za kupovinu.

Mozda sluške imaju ali OnePlus 13 ne podržava Dolby 😁 čak i sa modom nije to to. Redmi Turbo 4 Pro koji je me izašao duplo jeftinije daje bolji zvuk na sluškama (Vivo TWS4 Hi-fi)

Jedna animacija koja konstanto secka je otvaranje podesavanja telefona prilikom koriscenja neke druge aplikacije. Znaci gledas nesto u chrome-u i povuces prstom odozgo na dole i u gornjem desnom uglu pritisnes na settings i tad krece animacija kao slajd s desna na levo otvara podesavanja. Jako cesto kroz seckanje je otvara kao da si na 60hz i nije onaj smooth osecaj. Ako otvori lepo na prvu zatvorite settings pa pokusajte opet nekoliko puta brzo. Kroz phone ili messages aplikacije otvara kako treba izuzetno fluidno ali u nekim drugim zahtevnijim aplikacijama konstanto kroz neko seckanje "ulece" s desna na levo.

Uključi screen recorder pa snimi da vidimo

Vec je stavljeno na enhanced po difoltu a kad probam standard isto je sve.

Vrh Dno