- Učlanjen(a)
- 16.02.2021
- Poena
- 395
Znam,ali nemam tu novu petu opciju.Među ovim AI opcijama treba da stoji
Pogledajte prilog 495243
Interesantno da ogranicavaju nesto sto se radi u cloudu. Verovatno ce pustiti kasnijeZnam,ali nemam tu novu petu opciju.
Poručio sam preko ebay Nillkin Frosted shield pro; kvalitetne su, precizno urađene ali za nijansu teže od ove koja dođe uz telefon originalna, pa sam ipak poručio par originalnih, tj. plavu i dodatnu crnu jer su baš lagane, ne dodaju mnogo težine.Imate li preporuku za maskicu, odakle ste uzimali? Treba mi samo za neke situacije kad sam po ceo dan napolju, putovanja, svadba itd, a tripujem se ovih jeftinih sa AliExpressa zbog završne obrade, da ne izgrebe telefon.

Jel možeš da podeliš link za originalnu? Na ebay vidim neke koje liče na original, ali nešto su jeftine pa ne znam jel to to.Poručio sam preko ebay Nillkin Frosted shield pro; kvalitetne su, precizno urađene ali za nijansu teže od ove koja dođe uz telefon originalna, pa sam ipak poručio par originalnih, tj. plavu i dodatnu crnu jer su baš lagane, ne dodaju mnogo težine.
Jel možeš da podeliš link za originalnu? Na ebay vidim neke koje liče na original, ali nešto su jeftine pa ne znam jel to to.
I ja ga razmatram isto, doduse dvoumim se izmedju CN i EU verzije.Postoji 13r tema ali je prilično mrtva pa evo ovde par reči.
Ukratko biće ovo dosadna mini recenzija 🙂
Sve radi vrlo lepo, ekran, baterija, procesor, OxygenOS, kamera je takođe više nego pristojna. Zadovoljan skroz, osim ako ne nastrada na poslu družićemo se minimum dve godine.
Ako nekog nešto konkretno zanima pitajte.
I ja sam se sada zagrejao za ovaj model. Vidim da ga ima na KP za 490 za EU model, kontam bez punjaca, to ce morati preko Alija, ali ajde. Interesuje me brzo punjanje - vidim da pisu da mu treba priblizno sat vremena da se napuni? Takodje, kakav SOT izvlacis?Postoji 13r tema ali je prilično mrtva pa evo ovde par reči.
Ukratko biće ovo dosadna mini recenzija 🙂
Sve radi vrlo lepo, ekran, baterija, procesor, OxygenOS, kamera je takođe više nego pristojna. Zadovoljan skroz, osim ako ne nastrada na poslu družićemo se minimum dve godine.
Ako nekog nešto konkretno zanima pitajte.
Hvala na odgovoru!KP, 480e, bio je otpakovan pa me izašao povoljno.
Za bateriju ne brini, jedan je od top deset aktuelnih telefona po tom pitanju. Ekran je odličan, a autobrightness fino radi.
@Dark_Inquisitor punim ga na Ugreen 65w punjaču. Za zvuk najviše zavisi koje slušalice koristiš, a zvuk sa njegovih zvučnika je vrlo ok (za telefonske zvučnike).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari