- Učlanjen(a)
- 16.02.2021
- Poena
- 395
Probaj sa Motorola edge serijom.Bilo bi lepo da neko od kineza napravi nesto u samsung dex fazonu al izgleda da niko ne razmislja u tom pravcu. Kolega kaze da kuci nije upalio sluzbeni laptop od kada koristi s23u.
Ne kasni OnePlus, često izbacuju ažuriranja ali OxygenOs je u startu krenuo ogoljen bez dosta funkcija i fixeva koje je COS imao. Ali polako će se i to dovesti u red.Znaci ipak je istina ono sto sam video i nekoj recenziji da OnePlus zna da kasni da izbaci update, mada Oppo je veca kompanija i sve, ipak je razumljivo da tamo brze stize.
Može, a može i da rootuješ ColorOs i ubaciš Magisk modul za android auto.Dakle global rom može da se flešuje na CN verziju uređaja? Android auto mi je jako bitan, da ne bacam pare na EU verziju ako istu dobijam sa CN + global, ušteda od par stotina. 🙂
Pa u principu je u pravu. Taj lik je toliko hajpovao OP 12, da su mnogi mislili da reklamira OP brend za lovu. I sada je rekao da je OP 13 odličan telefon, ali da nije tako ubedljiv u odnosu na cenu, kao OP 12.Kme kme... 😅
Mada ni ja ne bih dao tolike pare za EU verziju i da nema punjač.
Ovo je cela poenta price , makar sto se Oppo telefona tice jer da su stavili kamere od x8 pro na OP13 onda nema poente izbacivati ostale modele. Ali po meni OP13 opet odlicna kupovina za ono sto nudi, ko ima OP12 pa i da razmislja da li uzeti ili ne ali ko kupuje prvi put greske nema. Mada pocetak je godine treba sacekati i ostale pa videti.Jednostavno, kao da nisu smeli da naprave bolji uređaj, jer bi onda obesmislili postojeće i dolazeće Vivo i Oppo modele, koji će očigledno biti bolji i od S25 Ultra, bar kada su kamere u pitanju.

Slažem se, ali previše je to cimanja, a i novca, za uređaj bez ikakve garancije. Znam da tu nema šta da rikne, osim što ekran može da ''izbaci'' raznobojne vertikalne linije i onda telefon može da ide u kantu, ili da jurim ko u BG-u može da zameni ekran, za 400e verovatno.Ja sad da kupujem za sebe a ograničeno gledam samo u pravcu kamera i zanemarujem sve ostalo onda import Vivo X100 Ultra bez razmišljanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari