Šta je novo?

One Plus Nord

I ja bih bukvalno samo zbog 90hz ekrana uzeo nord. Sve ostalo me pomalo razocaralo

А 5G нико и не спомиње [emoji16]
Ја бих га само због тога купио и ставио лого 5G мреже позади да се види. Нема везе што је немамо, али осећам да би добар део људи бежао главом без обзира од телефона.

Poslato sa NOVA 5T pomoću Tapatoka

Ja samo cekam poredjenje kamera nord vs pixel 4a. Ako je slicno ici cu na nord zbog ekrana i izrade, ako kamera bude bolja na 4a onda okrecem pricu :)
Mada i baterija igra bitniju ulogu...jos ce tu biti vaganja :D

Poslednja izmena:
Kamera na 4a će sigurno biti bolja

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Da li postoji neki model koje je izasao ove god a da nema neki feler,sramota

Barem je jasno da je zaštićen po IP standardima, samo nije prskan i potapan dokaza radi, i uštede. :D

Barem je jasno da je zaštićen po IP standardima, samo nije prskan i potapan dokaza radi, i uštede. :D
Gledao sam samo mi nije jasno su rešili IP zaštitu kod pukutine pored klackalice za zvuk :p.

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

Ja ne znam zasto se opterecujete sa tim youtube testovima. Tako su pokazivali i za xiaomi telefone da mogu da budu ispod vode nekoliko minuta. Ko da je to bitno. Ne znam zasto bi neko potapao telefon u vodu ma koliko bio otporan. Koristite telefone normalno. Cak i ako je kisa, ni vi sami ne volite da pokisnete. Ko jos prica preko telefona napolju po najvecem pljusku ?

Meni licno nikada ip sertifikat nije bio bitan ali razumem ljude koji hoce da imaju sigurnost kada daju za fon 500€, moze da se desi da upadne u baru, u kadu itd.
Meni je dete pre neki dan umalo ubacilo telefon u punu sudoperu vode.

Zasto dajes detetu telefon? Jos pogotovo ako si ga platio500evra i vise.
Ne znam, meni je od kako postoje mobilni telefoni3 puta ispao telefon. jednom dok sam trcao da uhvatim autobus ( ispao iz dzepa jakne), drugi put slicno kao i prvi put, i treci put huawei mate 10 pro koji se skliznuo sa stranice sofe na nocni ormaric pored.

Nisam.dao detetu, telefon stajao na radnom atolu, dete uzelo i kaze "da damo tati". To se svakome moze desiti. Moze da ti ispadne iz dzepa od jakne u baru dok hodas po kisi, o tome pricam. Ali opet ponavljam, meni ip sertifikacija nikada nije igrala ulogu

Po meni dobar telefon. Brz softver, dobar ekran, pristojne kamere. Zamerka je samo ta odvratna pilula i to što na sva zvona najavljuju cena 400 e a to samo za 64 GB verziju. OP kupuju oni koji se iole razumeju u telefone i sigurno neće hteti 64 GB. Znam da to rade svi, ali OP ne bi trebalo, ako želi da se razlikuje i bude drugačiji od drugih. Doduše taj voz je prošao kada su izbacili telefon od 1000 $....

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

?
Početna cena je $399, naravno da će nju da reklamiraju.
Evo ja se razumem u telefone, i apsolutno mi ne treba više od 64gb, i sa 32gb bih mogao da preživim, pošto mi je sve na cloudu.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Aha, nisam dobro shvatio. Mislio sam da je cena 450 e za 8/128

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Kod nas ce biti makar 50€ skuplji nego u nemackoj. Kad sidje na nekih 320-330€ bice super kupovina.

440 EUR kod mene, uz to NOK prop'o totalno, tehnika nikad skuplja. Za te pare svakako dobar, za mene koji sam navikao na Oxygen nema neku alternativu.

Nazad
Vrh Dno