Šta je novo?

One Plus Nord

Ja sam u Nemačkoj, razmišljam da ga uzmem, nadam se da mogu da ga isporuče pre 10.8., tada idem

450e rezervacija na oglasima.
ad19f8d1154e9b0c4811b053908f9fb7.jpg

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Telefon bez garancije za 450e
Zvuci primamljivo :)
Pa i motorola g 5g je bolji deal od ovoga.
Samo da dodje kod nas.

Sent from my SM-G960U using Tapatalk

"Donacije" kako to gordo zvuči! ;)
Inace sto se telefona tiče, najbolje pričekati da ga neko sa Bencha kupi i iznese svoje neposredne utiske.

Top-Selling-Models-In-india-premium-Smartphone-Market-Q2-2020-1-768x291.jpg

Još sad nord kad krene i to po manjoj ceni tamo nego u Evropi :)

Biće ovo popularan telefon na forumu sigurno

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Za trenutne pare što se kod nas prodaje,a to je tih 450 evra.
Bolje je dodati još 100 evra i kupiti OP8 ili Mi10.

Sent from my IN2013 using Tapatalk

Za mene 450e za pocetak je ocekivana cena na kp, ali je preterana za ovaj fon na crnjaka...Za 500e je bio Mi 10 sa garancijom operatera, eno sad ima jedan za 515e. Za 530tak u svakom trenutku se nadje....No dobro, to je pocetna cena.

Nisam ni pogledao te semplove, evo sada gledam i ovo je ispod ocekivanja, uz napomenu da fotografije dodatno kvare ambijentalni i svetlosni uslovi iz tog dela Azije :d Ozbiljno, u tim krajevima cak i fotografije snimljene Pixel kamerama neretko deluju cudno.

Ko hoce moze da uporedi verziju softvera preko semplova iz swedroid testa (koji deluju sasvim solidno) i ovih, moguce je da su Svedjani radili test sa svezijim softverom.

Poslednja izmena:
Indus je gadan bas.. fotke su pristojne.. ali kao sto kolega hsv vidile su se i bolje fotke na recenzijama..

Gcam ce da doda slag na vrh kolaca, jel netko porucio mozda?

Cene nikad vece, problema nikad vise. Android svet - 2020. Da mogu da svarim iOS promenio bih t(ab)or.

^Probao po treći put iOS(iPhone 11) i prosto...ne ide, nije to to..

Cene nikad vece, problema nikad vise. Android svet - 2020. Da mogu da svarim iOS promenio bih t(ab)or.
Samo kad bi mogao da biras iphone nov za 400€ kao android?
Nažalost polovan iphone xr star godinu ipo dana kosta 500€ a o boljim modelima da ne pricamo

Nisu uradili nikakvu recenziju telefona, niti ga imaju, već su objavili vest o kvalitetu ekrana.
Isto tako radi i benchmark, ne vidim u čemu je problem.
Je l bukvalno sve moguće moraš da ishejtuješ? Kako nisi popio ban do sad?

Nisu uradili nikakvu recenziju telefona, niti ga imaju, već su objavili vest o kvalitetu ekrana.
Isto tako radi i benchmark, ne vidim u čemu je problem.
Je l bukvalno sve moguće moraš da ishejtuješ? Kako nisi popio ban do sad?

Pa kako prenose vesti na osnovu tudjih informacija? Znas i kod mene u selu kazu za baba danicu da ima 95 godina a neki kazu da ima 105 godina pa ne mogu da se sloze a baba danica izvecala pa ne moze da se seti kada se rodila.

Isto kao sto su zatvorili sajt da ne mozes da ocenis igru nego tek posle valda 24 sata ili 36 sati moze da se ostavi recenzija tako i ovo treeba da se uvede u praksu da ne moze da se pise sta hoce dok nemas uredjaj u rukama i to potvrdis.

Ne nego ta dvojica rade sve samo da bi dobili na popularnosti.

I za cega bih popio ban? Zato sto sam reko da su njih dvojica indijanci, i jesu i sta cemo sada? Kakve to veze ima sa benchmark sajtom? To je moje licno misljenje o njima, a ti ako se ne slazes sta ja da ti radim.

Zar se sada svodi na rekla kazla vesti?

Niko ne osporava da problem postoji ili ne postoji ali o tome pises i izadjes sa cvrstim dokazima kada sam dokazes iste a sta ako se mozda ustanovi da je lazna vest a ovi pozurili da je objave ko onda i kome da odgovaraju za klevetu.

Poslednja izmena:
Pa ne može biti lažna vest kada se 1+ zvanično oglasio povodom problema i prvobitno rekao da to nije problem u kvalitetu panela već "propratna karakteristika" OLED-a koja se može tako manifestovati pod specifičnim uslovima.
A danas su objavili da se sprema OTA ažuriranje koje će da targetira "problem".

E sad, druga je stvar da li će neko da preformuliše kontekst radi odjeka, jer svakako će više pažnje privući nagoveštaj skrojen da aludira na kvalitet telefona nego što će onaj koji će da isprati situaciju kao nešto što se inače dešava i rešava.

Ne kazem ja da je vest lazna ili da nije, nego kazem da se to prerano trcanje pred rudu da se objavi nesto je malo glupo.

Isto kao sto u njihovom tekstu stoji: Sami prosudite prema videima koje su korisnici snimili s ovim problemom. Sta to govori, mnozina a oni objavili jedan video, pa ako nesto izvestavas i obavestavas i prenosis neciju vest onda se bar ogradi pa kazi po izjavama ima vise video snimaka ali evo mi cemo objaviti jedan cisto da se vidi o cemu se radi. Mnogo bolje se prestavljaju u ocima citaoca a ne znam sta momci zele da postignu da budu trac rublika na forumu ili da budu jutuberi, recezenti ili tracare?

Problem kod novinara i ovih uspaljenih momaka je sto zure da nesto objave samo da bi dobili koji pregled. A nije im prvi put da zbog zurbe imaju lapsusa i gresaka i da pisu koje sta. Ne kazem svi mi gresimo ali ne treba odmah trcati na internet i objaviti ako si video da je komsija pao i ne znajuci o cemu se radi napises po saznanjima drugih komsija covek bio pijan (kao sto se obicno izjavi cim vide da je neko pao), a covek se samo sapleo ili mu bilo lose pa pao.

Nazad
Vrh Dno