Šta je novo?

One Plus 12

Da te lepo služi :)

Malo off topica, taj gomibo prodaje kineske ili EU verzije oppo uređaja? Nigde nisam uspeo da nađem taj info

Mene isto to zanima, ali i to da li se placa nesto dodatno jer ako se dobro secam u nekim zemljama iako si u EU ako je preko nekog iznosa placa se dodatno nesto?

Ovo je global 100%.

Mene isto to zanima, ali i to da li se placa nesto dodatno jer ako se dobro secam u nekim zemljama iako si u EU ako je preko nekog iznosa placa se dodatno nesto?
Pa naruči pa proveri :) naravno ako pitaš zbog toga što si u nekoj od EU zemalja.
Ako pitaš za Srbiju, onda kao što i sam znaš nikakvo naručivanje spolja se ne isplati jer uglavnom ide na tu cenu +32% kao carina + PDV.

Imam mogucnost preko rodjaka da uzmem sa sajta ali tamo je vec limit 150e za sve sto se kupuje van zemlje pa cak i EU, tako da ce biti bas mnogo skuplje tako uzeti. Mislim da se placa PDV a da nema uvozna neka marza ali nisam siguran.

Da te lepo služi :)

Malo off topica, taj gomibo prodaje kineske ili EU verzije oppo uređaja? Nigde nisam uspeo da nađem taj info

Mislim da Gomibo prodaje samo global verzije,..
Nisam previše zagledao,nije mi ni palo na pamet doduše ali generalno i nisu imali u ponudi modele pre global launcha.

Meni su doduše oni i Danski Proshop cimanje za slanje u slučaju reklamacija iako imaju za AT shop, opet bi moralo da se čeka slanje za NL tj Den...
Amazon I lokalni lanci u At su mi lično manje hussle free opcije, Amazon posebno jer je najkulantniji i najbolje se odnosi prema kupcima.
Čak je i Alza otvorila od pre godinu dana lokalni shop recimo tako da mi i oni nisu loša opcija za neke stvari kojih možda i nema kod drugih u ponudi a ok su sa cenama

Sve u svemu ako nekada bude neka akcija tipa popust od 100e, može i X8 pro da se pojuri. Deluje kao zaokružen uređaj.

1000016094.jpg

U suštini više nego zadovoljan za ovih nedelju dana koje ga koristim.
Ui je ok, baterija odlična lagano 40h sa 7-8h SoT (brzo punjenje highlight), zadovoljan sa kamerama.
Ima par "quirkova" sa Ui-em ali je verovatno stvar navike.
Zakrivljen ekran + Ringke Fusion case i nije neki problem, ekran je skoro ravan ali za svaki slučaj potražiću neko staklo.
Mada još rano za neko potpunije utiske,barem još nedelju-dve dok se utisci oko kamere/baterije slegnu.

Kao što rekoh, 570e 16/512gb više nego korektna cena i iskreno osećao bih se prevarenim da sam izvalio 1k+ za Pixel ili Samsung ultra koji 3 godine valja isti model.
Subjektivno preporuka od mene, čak i ako možete da upecate za oko 700e i dalje je više nego sposoban flagship uređaj za naredne 2-3 godine.
Za ostatak novca koji vam ostane častite svoju lepšu polovinu nekim poklonom ili kraćim izletom.

Videh na oglasima Oneplus za 620 eura.Nekako mi je to previse za ovaj model.Veoma slican model je IQ00 12 a jeftiniji je oko 150 eura,procesor isti,grafika takodje,kamere slicne.

Покушавам да избацим на почетни екран пречице за даљинско руковање тв-ом и музичком линијом,али ми стално излази порука "shortcut already exist" иако је нема ни на једном екрану.Пробано чишћење кеш меморије и рестарт телефона,али без промена.Да ли се неко сусрео са оваквим проблемом и како решити?

Покушавам да избацим на почетни екран пречице за даљинско руковање тв-ом и музичком линијом,али ми стално излази порука "shortcut already exist" иако је нема ни на једном екрану.Пробано чишћење кеш меморије и рестарт телефона,али без промена.Да ли се неко сусрео са оваквим проблемом и како решити?
Ne dozvoljava Oneplus launcher precice, ne znam iz kog razloga. Koristi drugi launcher.

Ne dozvoljava Oneplus launcher precice, ne znam iz kog razloga. Koristi drugi launcher.
Јеси ли сигуран? То би било потпуно нелогично.Пречице осталих апликација које сам пробао остају на екрану.

I posle toliko vremena i azuriranja sistema, jedna odlicna recenzija i ujedno poredjenje sa Honor Magic 6 pro gde definitivno OP 12 je fotofinisu kada je u pitanju fotografija, a video zum je vrhunski.

Mogu da ga nabavim za 400€ polovnog sa još 11 meseci garancije.
Preporuka ili ne?

To je dobra cena, za 200e više imaš Op13

Možda ima, ali mi je on preširok. Rešio sam da ne uzimam telefone koji su širi od 75mm(i ovaj je malko prešao tu širinu, ali ajd...)
A i mislim da ne vrede ta poboljšanja na 13-ci 200€, barem meni ne vrede.

Vrh Dno