U klasi "na papiru". U stvarnosti ovaj ekran slabije sija od 15 PM, a očekivao duplo bolju vidiljvost na suncu jer ipak reklamiraju "kao" 4000 nita, sparm 2000 koje ima 15 PM. Nisam imao treći fon da uslikam poređenje, čim mi se ukaže prilika slikam. Vidi se ekran na suncu OP12, ali ni blizu 4000 nita. Kinezi i njihove spec. al na papiru.U klasi "za te pare"
Gde imaju ta dva telefona za te pareVidim da je na oglasima sad 740-750e
Za te pare ima Magic 6 pro, 800e je S24U....
KPGde imaju ta dva telefona za te pare
Istina . Svi su kao vau koji je to telefon , kazem oneplus , odjednom me svi gledaju bledo i nezainteresovano 😂😂😂😂😂Pa nisi IN sa OnePlus-om (moj omiljeni Android proizvođač), dok je Pixel alternativa/hipsteraj/cool/entuzijasta....
izguglaj ‘oneplus green line’ imas gomilu primera, od reddita do oneplus zvanicnog foruma.Pitanje za vlasnike, koliko SOTa bude pri normalnom koriscenju?
I kako ste genralno zadovoljno posle par meseci. Gledam sta sledece da uzmem posle realme gt 5g, uglavnom iz istog tabora pa razmatram 12/12r/n4/gt6/gt6t. Op12 jedini ima esim, sto mi je must. Kakav je zakrivljenj ekran, nisam ga do sada koristio?
@Marmil kakve zelene linije?
Je ' to bio onaj slučaj kad se pojavila posle nekog updeta?meni se poslednji put desilo na S8+, crvena strafta
iskreno jako davno je bilo ne mogu se ni setiti da li je bilo posle apdejta, ali nije bila klasicna linija kao sada sto se pojavljuje na oledima. meni je bio preslikan (bukvalno) youtube homepage, tad se javljao taj problem sa ghostovima na samsungovim panelima.Je ' to bio onaj slučaj kad se pojavila posle nekog updeta?
Cuveni Huawei Mate 20 Pro je imao BOE i LG ekrane. Problem je bio sa LG ekranima. BOE vrhunski. Meni licno dosta lepsi ekran u odnosu na Samsungovu konkurenciju iz tih godina.Ne sumnjam da je odličan na papiru
Samo sam stekao utisak da su veće šanse da se pojavi roze ili zelena linija na ekranu ako je noviji BOE u odnosu na noviji Samsung OLED.
Samsung and LG to supply 130 million OLED panels for iPhone 16 series; BOE stalled by legal and technical issues
Samsung Display (SDC) and LG Display (LGD) are set to supply slightly over 130 million OLED panels for Apple's new iPhones, while China's BOE Technology has yet to clear the validation process, possibly due to its ongoing lawsuit with Samsung.www.digitimes.com
A i BOE ekrani koji idu u jabuku su sigurno boljeg kvaliteta nego oni koje prodaju nekim drugim stranama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari