Šta je novo?

One Plus 12

Koji punjač da podržava brzo punjenje uzeti obzirom da ne dolazi više punjač u pakovanju? Tanke kutije doalze sada, valjda samo prva serija bila sa punjačem.

Ma OxygenOS je čudo, ne mogu da zamislim više da koristim vanila android ili MIUI.
Dodatno, Clone app radi vrh, migrirao sam na Nord 2T na Nord 3 kao od šale, bukvalno svi settingsi su preneseni na novi fon, bukvalno ti najsitiniji detalji su preneti kao i ovaj off screen gestures. Kao i sve aplikacije, naravno. Samo loginovi,pinovi,aktivacije su ostavljene za ručno.

Telefon donet iz Kine sa globalnim romom, jel ia nekih ograničenja kod nas?

Koliko znam, na tim telefonima ili nema esim ili ne može da se aktivira. To je jedino ograničenje.

Da li neko zna gde je folder location u file systemu od Private Safe?

Jeste da nagrdi dizajn telefona ali meni bi baš trebalo ovako nešto. Čak mislim da bih uz ovu kamuflažnu verziju mogao da tolerišem i ovu imitaciju kuhinjskog mermera.

1706746606_lTxbYMrB

Malo me nervira teatralnost ovog YT kanala, ali nije prvi put da OP 12 pozitivno iznenadi u nekom poređenju kamera.

Ako me nesto nervira to je izbor maski . Zbog ovako cudnog dizajna maske su odvratne .

Staviš hidrogel napred i nazad

S obzirom da sam definitivno odlučio da pređem na Oneplus 12 (skroz sam i zaboravio bio na Oneplus, sjećam se da sam prezadovoljan bio sa Nord 2) ima li kakve razlike između EU i global verzije? U suštini nikakve podrške i servisa nema kod nas, bilo kakva garancija je "na lijepe oči" ? Bijeli je global dok EU imaju samo crni i zeleni?

Global kod nas je verovatno kineska verzija, što znači da možda nema lte20 band. Kineski i Indus su beli, u EU ima samo crni i zeleni

Da ganjam crni ili zeleni onda da ne razmišljam, mada mi je bijeli bio najljepši.

A recite mi u Njemačkoj, gdje bih ga mogao naći povoljno, ima li neko ideju? Supruga mi je trenutno u DE pa da vidim da mi donese ako ima gdje povoljno. Na prvo guglanje u DE mi cijene djeluju papreno...

Review posle 6meseci.

@MegaSkot
Koliko je sigurno da nema carine i pdv ako se naruči u EU ? Baš mi je dobra cena na giztop, možda ga i naručim :)

Nemam pojma, u HR stigao bez ikakve dodatne naknade, isto tako i drugaru u Irsku. Hteo sam da narucim drugarima, pa da se prebace u Srbiju ali kombi prevoz nista do septembra.

Nazad
Vrh Dno