Šta je novo?

One Plus 12

Sada čitam na redditu iskustva o giztopu i traidingshenzenu i svi kažu da je ovaj drugi mnogo bolji. Videću onda preko njega možda da ga naručim.

Evo ovdje je sve objašnjeno, btw odlična cijena za OnePlus stvarno.

I ovde je odlična. I sajt deluje mnogo više profi. Daju i kupon na 10€ popusta.

Zanimljivo, probacemo.

Shenzhen i giztop ne šalju za Srbiju

Znamo. :) ja ću verovatno da ga naručim na nemačku adresu samo još malo da istražim oko pdv i carine.

Jedina je dilema sada uzeti beli ili crni :/ koliko vidim crni je neko fejk mat staklo pozadi, verovatno ću se razocarati posle stakla na p8pro .. pa ako neko ima p8pro i crni op12 bilo bi dobro da napiše koja je razlika u završnoj obradi stakla pozadi ? :) (nikada telefone ne držim u kejsovima )
Dok je beli klasično glossy.. dilema je jaka :)

Beli OP12 izgleda brutalno uživo. Crni kao teški soc 😀

Kod belog me odbija samo "ciganska" lajsna oko kamera modula.. izgleda na slikama kao neki vivo y14 koji se prodaje na pijaci u Kini. Nisam pametan :/

Odgovor na carinu:

"I ordered a Oneplus 12 16/512 GB version. Order processing took 3 days, and shipping with UPS took only 4 days. I had to pay for the customs, which TradingShenzhen refunded me after contacting them."

Super ako je tako. Ovo piše na sajtu. :)

As we only offer Global Priority as a shipping method since recently, the import costs are taken over by the logistics company in China. So there is no further cost for the customer. Our company is located in Hong Kong and therefore a third country without VAT. This shipping method usually takes 2 weeks, but it is the most cost effective method.

Hvala. Vidim da u nemačkoj svi pišu da je došao bez dodatnih troškova. Super. Nadam se da ću ga naručiti danas ili sutra.

Mobitel je odličan.Imam ga od 2.mjeseca. 16/512gb. Minus je zakrivljeni ekran i što znam istipkati 100 drugih stvari ali ok. Sve ostalo super. Meni se kamera pokazala top. Ne kontam one profi stvari i to ali upalim kameru,uslikam/snimim i većinom ispadne odlično,čak i na koncertima zvuk snimke je odličan Punjenje 30min 100%. Zadnji update nekako je ubrzao i stabilizirao oxygen os. Uglavnom super. Ima nekih stvari koje mi nedostaju sa samsunga ali nikakvi deal breakovi.

Samsungov touchwiz je stvarno najbolje sučelje. Sitnice u korištenju na samsungu ali i oxygenos je odličan. Kažem nikakav deal break ali ono-godinama sam koristio samsung pa vjerojatno je to.

Meni falile stvari sa Oxygena kada sam prešao na OneUI. Lepo radi OneUI, ali daleko je to od nekog savršenstva.

Stigao je telefon i odmah sam mu ubacio OxygenOS. Međutim, meni telefon uopšte ne leži u ruci i prodao bih ga. Ako je neko zainteresovan neka mi pošalje pm. U toku sledeće nedelje telefon može biti u Srbiji

Na kraju sam ga (pro)dao bratu i sebi uzeo S24+. Mnogo stvari fali, Oxygen OS nije kao što je bio nekada. Zakrivljen ekran mi nikako ne odgovara. Šteta, baš sam se nadao upgradeu kamere i IC portu

Kakve su kamere ?

Jedne od najboljih u klasi, prilično dobar setup kamera, bez izraženih mana (svi moduli imaju velike i dobre senzore, čak i ultrawide). Za taj novac OP 12 i dalje nema konkurenciju, osim Pixela 8 Pro, mada je OP 12 hardverski generalno malo bolji.

Poslednja izmena:
Jedne od najboljih u klasi, prilično dobar setup kamera, bez izraženih mana (svi moduli imaju velike i dobre senzore, čak i ultrawide). Za taj novac OP 12 i dalje nema konkurenciju, osim Pixela 8 Pro, mada je OP 12 hardverski generalno malo bolji.
A u kojoj je klasi to me buni?

U klasi "za te pare"

Nazad
Vrh Dno