Zasto zaboravljate Apacer. Nije bas samo dno ponude (ni po ceni, ni kvalitetu), kao recimo neki kung-fu modeli, ali moze bez puno problema da se uglavi u svaciji dzep. Moj favorit je Apacer AU231, sa svojih 1GB RAM i dodatnim SD slotom. Mana mu je ta sto na displeju ne pokazuje bas puno podataka.
![]()
AAA Baterija, moze se kupiti na bilo kojoj trafici, sa alkalnom izdrzava od 6.5 do 7 sati reprodukcije, a naravno, mozete kupiti i punjivu. Ekvilajzer, shuffle itd itd. Na akciji sam ga pre neki dan video za oko 2k dinara., inace mislim da je znatno skuplji.
Ako nekome znaci ima RoHS standard.
ajde da jos pitam da li je taj firmware aktuelean i da li moze da se proveri koja verzija je na plejeru. Moze li da se flesuje i da li je taj deo uradjen kako treba i sve ide glatko?
Ali Cowon kod nas nema da se kupi ili ima........
Skinesh sa SanDiskovog sajta "Sansa Firmware Updater", instalirash, povezesh plejer, konektujesh se na internet i on ti sve sam odradi. Prosto i efikasno, ja sam vec 2x bez problema updateovao firmware. A verziju softvera mozesh da proverish i u samom plejeru (Settings -> Info (ili System Info)). Pozdrav
NE! Ne radi to! Ne instaliraj njihov updater jako lose parce softvera koje oce stalno da bude na netu. Opisao sam ti mnogo jednostavniji nacin sa kopiranjem u root player-a a FW mozes naci na netu npr forum sajta anythingbutipod
Ovo i mene interesuje pa ako neko čuje nešto, nek javi. Fala :smash:
Nije ni čudo, Sony je Sony, oni su uvek imali dobar zvuk.
Nego ljudi, jeste li videli novi sandiskov plejer, Sansa Fuze, deluje kao vrlo interesantan klon nano-a:
Sansa Fuze
A gde naci taj Sony?
Kako se puni baterija kod ovog sonija - USB ili samostalni punjac i da li postoji varijanta za kola?
@ xakep: Moguce da bi za punjenje radio i onaj kineski punjach od 200 kinti ili eventualno "Motorola" punjač za neku stotinu više. To se nikad ne zna jer recimo meni taj kineski nije hteo da puni Creative Zen V+, a sadašnju Sansu puni bez problema. U suštini i nije bitno, ja sam više od 2 meseca punio Sansu samo preko USB-a, šta tome fali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari