Šta je novo?

Od 200e do 300e

joca89

Čuven
Učlanjen(a)
02.10.2009
Poena
535
Nije baš precizna cena, ali krenuo sam od 200 i završio na 300e... Želim da čujem vaš mišljenje u ovom cenovnom rangu šta je trenutno najpametnije kupiti za poklon... Ono što je bitno je da kamera bude pristojna i da telefon bude kompaktan. Znači ne bi trebalo da bude veći od 5.2 inča.

Gledao sam sledeće telefone:
P9 lite (favorit u cenovnom rangu bliži doljnoj cenovnoj granici od 200e),
Xiaomi mi 5/s (sviđaju mi se oba modela ali se plašim malo zbog crkavanja ploče/kamere)
Z5 compact (baš zanimljiv telefon ali teško ga je pronaći po ok ceni)

Gledao sam još honor 8 i iphone se, ali to već odlazi na +340e... Nexus 5x isto, ali se poklonoprimcu i ne sviđa nešto...

Da li ići na sigurniju i jeftiniju varijantu (p9 lite) ili rizikovati sa problematičnim (xiaomi mi 5/s)...
Pa da čujem vaš predloge i preporuke u najtežem cenovnom rangu... :)

Poslednja izmena:
Cekaj, ljudi ovako kucaju poruke? Ovo je greh.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Pogledajte prilog 223146

Jel ovo normalno drzanje mobilnog telefona.Dovedi mi coveka koji iz ovog polozaja palcem moze da dohvati svaki deo ekrana i placacu ti vecere ceo zivot svaki dan.

Zasto nije normalno? Ja ovako koristim mobilni 50% vremena. Mozda i vise. Ne igram igrice niti bilo sta. Ovako citam sve vesti, mail, poruke.
Dohvatim palcem i gornji levi ugao samo moram da improvizujem
Nesto izmedju ovog polozaja na tvojoj slici i polozaja sa ove hardware-3.jpg slike

Telefon klizi u ruci, bez problema dohvatam svaki deo ekrana. Postoji opcija na l640xl koja omogucava koriscenje telefona jednom rukom, ali sam to samo isprobao, gde ti sliku smanji na pola, pa kome odgovara.
wptd6ZS.jpg

Takodje tastatura moze da se seta po ekranu ovako recimo:
fBaekGd.jpg

Sent from mTalk Lumia 640XL

Nazad
Vrh Dno