predjoh 200sati...fighters guild sam prvu zavrsio.ostala samo lopovska gilda...😀 nesto me ne privlaci...baltazar je napisao(la):Da, ovo objasnjenje ima smisla. Ok probacu.
Davno je to bilo,a? d Pa gde si sada trenutno u igrici? Jel si je zavrsio?
Naprotiv, izbor je vrlo odgovarajući. Igrao si kao p**ka, pa su ti napravili spomenik sa lukom i strelama da se svi sećaju da si bio daleko od borbe :dfortes je napisao(la):Dwarfen oklop,blade gauntles i boots,elven(cini mi se) bow,steel fortify magic helmet.Imao bolje stvari u inventaru,sigurno nisam koristio luk i strele tokom bitke,posto sam se drzao Martina ko pijan plota,nije mi jasan princip izbora za spomenik,ali u principu nije ni lose
nex999 je napisao(la):...za sve koji zele da imaju black soul gem:
neka odu do nekog od necromanserskih oltara (jedan je ispred pecine na istoku, kod jezerceta,zaboravih kako se zove, pogledacu) i stave u njega prazne grand soul gemove, i cekaju...jednom sedmicno se u toku noci sa neba spusti zrak :zgran: :zgran: i onda treba na oltar baciti soultrap!!Ondak imdete black soul gemove...ovo je stvarno ekstra...
nex999 je napisao(la):...za sve koji zele da imaju black soul gem:
neka odu do nekog od necromanserskih oltara (jedan je ispred pecine na istoku, kod jezerceta,zaboravih kako se zove, pogledacu) i stave u njega prazne grand soul gemove, i cekaju...jednom sedmicno se u toku noci sa neba spusti zrak :zgran: :zgran: i onda treba na oltar baciti soultrap!!Ondak imdete black soul gemove...ovo je stvarno ekstra...
Ako te svi obozavaju speechcraft ti i ne treba 🙂nex999 je napisao(la):Kako da nabudzim j..ni speechcraft? skoro sve sam zakucao na 100 i kusur, a speechcraft mi stoji na 31...bedak.Ako 'ocu s nekim da se nabedjujem, prc,taj/ta me obozava...shit.Ima li neko od npc-ova da je mrzovoljan?Ili da trenira isti?
Kada prvi put dodjes do Dark Fissure-a i ubijes nekromansera koji je tu, kod njega se nalazi poruka u kojoj je navedena procedura za pravljenje Black Soul Gem-ova, kao i jos tri lokacije gde se to moze uraditi (nazalost nisam u mogucnosti trenutno da kazem koje su).delacroix je napisao(la):Ta pecina se zove Dark Fissure, nalazi se istochno od Vaermininog shrinea ( ona trazhi black soulgemove za svoj quest 🙂 ), 'prekoputa' one vodene povrshine, zaboravio sam da li je reka ili jezero. Ima josh tri takve pecine sa oltarima, ali ih nisam josh nashao.
U black soulgemove mogu da se vataju dushe ljudi i one imaju grand vrednost. :-devil-:
ma jesam...isto.Svuda mi stoji ono ''disposition maxed''...a slucajno nabasah na neku ribu u divljini koja me eto ne poznaje:d , pa pricam sa njom(samo stoji rumors) i onda je malo odobrovoljim...i nista.Treba jedno sto puta da ponavljam jedno te isto da bih se makao za jedan poen...shit.Explorer je napisao(la):@nex999
Si probao da pricas sa nekim od strazara na kapiji grada?
Meni tu nije bilo nikakvih necromansera kada sam prvi put doshao... Nisam ulazio u pecinu, mrzelo me. 🙂DiSLOcAtEd je napisao(la):Kada prvi put dodjes do Dark Fissure-a i ubijes nekromansera koji je tu, kod njega se nalazi poruka u kojoj je navedena procedura za pravljenje Black Soul Gem-ova, kao i jos tri lokacije gde se to moze uraditi (nazalost nisam u mogucnosti trenutno da kazem koje su).
Poz
Don_ je napisao(la):A sta kazete na ovaj item. Mozda moze da zameni umbru, barem zajedno sa magijom koju nosi.
@ Shobe
Jeste skupo, ali jeste i jedna od mogucnosti.
luka-d je napisao(la):Kako pronaci ukradenu sliku u Chorrol-u,u zamku grofice? Sve smo pregledali ali nismo nasli ni jedan dokaz,a bez toga ne mozemo nikoga da optuzimo. POMAGAJTE!!!!!
1. Hermaeus Mora (nisam siguran da sam 100% napisao ispravno), severoistocno od Brume. To je zavrsni Daedric kvest. Moras zavrsiti SVE ostale daedric questove, biti level 21 ili visi i moras negde spavati (ne znam da li ima jos neki uslov). E kada se probudis, kontaktirace te covek i reci sta da radis.nex999 je napisao(la):sad i ja ne znam sta cu: na severu, ima jedna dedra koja mi ne daje kvest(lici na lignju), jer ''jos nisam isao tom stazom'' ili sta vec...jel to ima kakve veze sa vampirizmom ili lopovlukom?nije mi jasno...
a tek ovo: druga dedra mi ne daje kvest jer se svima dopadam?aahh...sta treba da radim?da pobijem pola cyrodilla kako bih ubio fame od 150?Il da se nekako nagrdim?:d
zaintacio sam se da resim sve daedric kvestove, a ovi su mi stvarno cudni...svaki kvest do sad sam resavao bez frke, jer postoje neki hintovi, a za ovo...:S:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari