Šta je novo?

[Oblivion split] hw, tweaks, bugs, mods

Koliko li jos ima ovakvih bisera u igri, koji ostanu totalno neprimeceni od vecine igraca...

Stvarno mi je mnogo crn :trust:
Valjda shto ima puno detalja jer je chainmail armor sav od prstenchica i nije onako glatka metalna povrshina...
But I like it :p

Poslednja izmena:
Dwarfen oklop,blade gauntles i boots,elven(cini mi se) bow,steel fortify magic helmet.Imao bolje stvari u inventaru,sigurno nisam koristio luk i strele tokom bitke,posto sam se drzao Martina ko pijan plota,nije mi jasan princip izbora za spomenik,ali u principu nije ni lose

Prilozi

• Oblivionmonument.jpg
    Oblivionmonument.jpg
    185.3 KB · Pregleda: 93
baltazar je napisao(la):
Da, ovo objasnjenje ima smisla. Ok probacu.

Davno je to bilo,a? d Pa gde si sada trenutno u igrici? Jel si je zavrsio?
predjoh 200sati...fighters guild sam prvu zavrsio.ostala samo lopovska gilda...:D nesto me ne privlaci...
...inace meni su stavili cekic...i to jedini item kojim nisam mlatio neprijatelje...to je onaj volendrung dedarski item...al bolje to nego vrbu:D :D :d
...za sve koji zele da imaju black soul gem:
neka odu do nekog od necromanserskih oltara (jedan je ispred pecine na istoku, kod jezerceta,zaboravih kako se zove, pogledacu) i stave u njega prazne grand soul gemove, i cekaju...jednom sedmicno se u toku noci sa neba spusti zrak :zgran: :zgran: i onda treba na oltar baciti soultrap!!Ondak imdete black soul gemove...ovo je stvarno ekstra...

fortes je napisao(la):
Dwarfen oklop,blade gauntles i boots,elven(cini mi se) bow,steel fortify magic helmet.Imao bolje stvari u inventaru,sigurno nisam koristio luk i strele tokom bitke,posto sam se drzao Martina ko pijan plota,nije mi jasan princip izbora za spomenik,ali u principu nije ni lose
Naprotiv, izbor je vrlo odgovarajući. Igrao si kao p**ka, pa su ti napravili spomenik sa lukom i strelama da se svi sećaju da si bio daleko od borbe :d

lol
:d
P...a je odradila posao uz gubitak dva bruma guarda,jednog anvil i nesretnog Jauffura.Ima ih koji su ostali sami sa martinom na kraju.;)

nex999 je napisao(la):
neka odu do nekog od necromanserskih oltara (jedan je ispred pecine na istoku, kod jezerceta,zaboravih kako se zove, pogledacu) i stave u njega prazne grand soul gemove, i cekaju...jednom sedmicno se u toku noci sa neba spusti zrak :zgran: :zgran: i onda treba na oltar baciti soultrap!!Ondak imdete black soul gemove...ovo je stvarno ekstra...

Ovo je jako korisno! Samo još da se setim ko mi je tražio Black Soul Gem-ove...:d

nego?...black soul gemovi su IN...:d
...trazi ih jedna dedra...cisto zbog kvesta...a pomocu njih se moze jace enchantovati item (cini mi se)...pecina je dark fissure...

nex999 je napisao(la):

Ta pecina se zove Dark Fissure, nalazi se istochno od Vaermininog shrinea ( ona trazhi black soulgemove za svoj quest :) ), 'prekoputa' one vodene povrshine, zaboravio sam da li je reka ili jezero. Ima josh tri takve pecine sa oltarima, ali ih nisam josh nashao.

U black soulgemove mogu da se vataju dushe ljudi i one imaju grand vrednost. :-devil-:

Poslednja izmena:
Kako da nabudzim j..ni speechcraft? skoro sve sam zakucao na 100 i kusur, a speechcraft mi stoji na 31...bedak.Ako 'ocu s nekim da se nabedjujem, prc,taj/ta me obozava...shit.Ima li neko od npc-ova da je mrzovoljan?Ili da trenira isti?

nex999 je napisao(la):
Kako da nabudzim j..ni speechcraft? skoro sve sam zakucao na 100 i kusur, a speechcraft mi stoji na 31...bedak.Ako 'ocu s nekim da se nabedjujem, prc,taj/ta me obozava...shit.Ima li neko od npc-ova da je mrzovoljan?Ili da trenira isti?
Ako te svi obozavaju speechcraft ti i ne treba :)

ma treba mi zbog levelovanja...ocu bre da napredujem u svakom pogledu

@nex999
Si probao da pricas sa nekim od strazara na kapiji grada?

delacroix je napisao(la):
Ta pecina se zove Dark Fissure, nalazi se istochno od Vaermininog shrinea ( ona trazhi black soulgemove za svoj quest :) ), 'prekoputa' one vodene povrshine, zaboravio sam da li je reka ili jezero. Ima josh tri takve pecine sa oltarima, ali ih nisam josh nashao.

U black soulgemove mogu da se vataju dushe ljudi i one imaju grand vrednost. :-devil-:
Kada prvi put dodjes do Dark Fissure-a i ubijes nekromansera koji je tu, kod njega se nalazi poruka u kojoj je navedena procedura za pravljenje Black Soul Gem-ova, kao i jos tri lokacije gde se to moze uraditi (nazalost nisam u mogucnosti trenutno da kazem koje su).
Poz

Explorer je napisao(la):
@nex999
Si probao da pricas sa nekim od strazara na kapiji grada?
ma jesam...isto.Svuda mi stoji ono ''disposition maxed''...a slucajno nabasah na neku ribu u divljini koja me eto ne poznaje:d , pa pricam sa njom(samo stoji rumors) i onda je malo odobrovoljim...i nista.Treba jedno sto puta da ponavljam jedno te isto da bih se makao za jedan poen...shit.

DiSLOcAtEd je napisao(la):
Kada prvi put dodjes do Dark Fissure-a i ubijes nekromansera koji je tu, kod njega se nalazi poruka u kojoj je navedena procedura za pravljenje Black Soul Gem-ova, kao i jos tri lokacije gde se to moze uraditi (nazalost nisam u mogucnosti trenutno da kazem koje su).
Poz
Meni tu nije bilo nikakvih necromansera kada sam prvi put doshao... Nisam ulazio u pecinu, mrzelo me. :)

Kako pronaci ukradenu sliku u Chorrol-u,u zamku grofice? Sve smo pregledali ali nismo nasli ni jedan dokaz,a bez toga ne mozemo nikoga da optuzimo. POMAGAJTE!!!!!

Don_ je napisao(la):
A sta kazete na ovaj item. Mozda moze da zameni umbru, barem zajedno sa magijom koju nosi.

@ Shobe
Jeste skupo, ali jeste i jedna od mogucnosti.

'De si se tako obukao?

luka-d je napisao(la):
Kako pronaci ukradenu sliku u Chorrol-u,u zamku grofice? Sve smo pregledali ali nismo nasli ni jedan dokaz,a bez toga ne mozemo nikoga da optuzimo. POMAGAJTE!!!!!

Taj quest je i meni bio malo zeznut, bash sam dugo trazhio dokaze.
Necu bash detalje da ti govorim, samo hintove, da se muchish josh malo. :p
Jedan od osumnjichenih ce ti reci da je Chanel provodila dosta vremena u west watch toweru, a ona ce ti reci da je te vecheri kada je slika ukradena bila u sobi za ruchavanje, a posle je otishla na spavanje u svoju sobu... :)

Poslednja izmena:
sad i ja ne znam sta cu: na severu, ima jedna dedra koja mi ne daje kvest(lici na lignju), jer ''jos nisam isao tom stazom'' ili sta vec...jel to ima kakve veze sa vampirizmom ili lopovlukom?nije mi jasno...
a tek ovo: druga dedra mi ne daje kvest jer se svima dopadam?aahh...sta treba da radim?da pobijem pola cyrodilla kako bih ubio fame od 150?Il da se nekako nagrdim?:d
zaintacio sam se da resim sve daedric kvestove, a ovi su mi stvarno cudni...svaki kvest do sad sam resavao bez frke, jer postoje neki hintovi, a za ovo...:S:

FUCK!...kakva fora...anywayz hvala za linak.Vec sam poceo da ocajavam...

Konachno sam i ja nabavila Oblivion ali odmah na pochetku imam problem :/

Naime, sve je pochelo dobro. Meni/New game/uvodna shpica,... Ali vec prilikom izbora rase primetila sam da nesto ne valja. Osim onog prozora gde se bira rasa i karakteristike sve ostalo je belo. Uopste se ne vidi kako izgleda svaka rasa,...
Ista pricha kad pochne igra. Osim pokazivaca misha i onih crtica za health/manu/staminu sve ostalo je belo!

Imam HIS Radeon 9200 128bit 64MB
rezolucija 800x600 i svi detalji na min
Drajveri: Ati catalist 5-12 8.201-051122a1-028472C
Windows XP SP1

Znam da je grafichka prilichno slaba za ovakvu igru, ali vidim da su ljudi igru pokretali i sa mx440, pa se nadam da cu i ja moci igrati sa Radetom :p

Radeon 9200 ne podrzava PS 2.0. Moraces da uzmes neku drugu graficku sa podrskom za PS 2.0.

nex999 je napisao(la):
sad i ja ne znam sta cu: na severu, ima jedna dedra koja mi ne daje kvest(lici na lignju), jer ''jos nisam isao tom stazom'' ili sta vec...jel to ima kakve veze sa vampirizmom ili lopovlukom?nije mi jasno...
a tek ovo: druga dedra mi ne daje kvest jer se svima dopadam?aahh...sta treba da radim?da pobijem pola cyrodilla kako bih ubio fame od 150?Il da se nekako nagrdim?:d
zaintacio sam se da resim sve daedric kvestove, a ovi su mi stvarno cudni...svaki kvest do sad sam resavao bez frke, jer postoje neki hintovi, a za ovo...:S:
1. Hermaeus Mora (nisam siguran da sam 100% napisao ispravno), severoistocno od Brume. To je zavrsni Daedric kvest. Moras zavrsiti SVE ostale daedric questove, biti level 21 ili visi i moras negde spavati (ne znam da li ima jos neki uslov). E kada se probudis, kontaktirace te covek i reci sta da radis.
Ova druga je Namira. "Nagrdis" se tako sto nabavis nekoliko flasa Cheap Wine (koji srozavaju personality), neposredno pre obracanja ih popijes i onda se obratis. Na kraju se dobije jako dobar item.

@delacroix
Vise se i ne secam od koga sam pokupio tu poruku, ali evo svih lokacija: Dark Fissure, Fort Istirus, Fort Linchal, Wendelbek.
Pozdrav

Skinula sam ovaj shader pack i sad radi :)
Hvala nex999

Nazad
Vrh Dno