predjoh 200sati...fighters guild sam prvu zavrsio.ostala samo lopovska gilda...baltazar je napisao(la):Da, ovo objasnjenje ima smisla. Ok probacu.
Davno je to bilo,a? d Pa gde si sada trenutno u igrici? Jel si je zavrsio?
Naprotiv, izbor je vrlo odgovarajući. Igrao si kao p**ka, pa su ti napravili spomenik sa lukom i strelama da se svi sećaju da si bio daleko od borbe :dfortes je napisao(la):Dwarfen oklop,blade gauntles i boots,elven(cini mi se) bow,steel fortify magic helmet.Imao bolje stvari u inventaru,sigurno nisam koristio luk i strele tokom bitke,posto sam se drzao Martina ko pijan plota,nije mi jasan princip izbora za spomenik,ali u principu nije ni lose
nex999 je napisao(la):...za sve koji zele da imaju black soul gem:
neka odu do nekog od necromanserskih oltara (jedan je ispred pecine na istoku, kod jezerceta,zaboravih kako se zove, pogledacu) i stave u njega prazne grand soul gemove, i cekaju...jednom sedmicno se u toku noci sa neba spusti zrak :zgran: :zgran: i onda treba na oltar baciti soultrap!!Ondak imdete black soul gemove...ovo je stvarno ekstra...
nex999 je napisao(la):...za sve koji zele da imaju black soul gem:
neka odu do nekog od necromanserskih oltara (jedan je ispred pecine na istoku, kod jezerceta,zaboravih kako se zove, pogledacu) i stave u njega prazne grand soul gemove, i cekaju...jednom sedmicno se u toku noci sa neba spusti zrak :zgran: :zgran: i onda treba na oltar baciti soultrap!!Ondak imdete black soul gemove...ovo je stvarno ekstra...
Ako te svi obozavaju speechcraft ti i ne trebanex999 je napisao(la):Kako da nabudzim j..ni speechcraft? skoro sve sam zakucao na 100 i kusur, a speechcraft mi stoji na 31...bedak.Ako 'ocu s nekim da se nabedjujem, prc,taj/ta me obozava...shit.Ima li neko od npc-ova da je mrzovoljan?Ili da trenira isti?
Kada prvi put dodjes do Dark Fissure-a i ubijes nekromansera koji je tu, kod njega se nalazi poruka u kojoj je navedena procedura za pravljenje Black Soul Gem-ova, kao i jos tri lokacije gde se to moze uraditi (nazalost nisam u mogucnosti trenutno da kazem koje su).delacroix je napisao(la):Ta pecina se zove Dark Fissure, nalazi se istochno od Vaermininog shrinea ( ona trazhi black soulgemove za svoj quest), 'prekoputa' one vodene povrshine, zaboravio sam da li je reka ili jezero. Ima josh tri takve pecine sa oltarima, ali ih nisam josh nashao.
U black soulgemove mogu da se vataju dushe ljudi i one imaju grand vrednost. :-devil-:
ma jesam...isto.Svuda mi stoji ono ''disposition maxed''...a slucajno nabasah na neku ribu u divljini koja me eto ne poznaje:d , pa pricam sa njom(samo stoji rumors) i onda je malo odobrovoljim...i nista.Treba jedno sto puta da ponavljam jedno te isto da bih se makao za jedan poen...shit.Explorer je napisao(la):@nex999
Si probao da pricas sa nekim od strazara na kapiji grada?
Meni tu nije bilo nikakvih necromansera kada sam prvi put doshao... Nisam ulazio u pecinu, mrzelo me.DiSLOcAtEd je napisao(la):Kada prvi put dodjes do Dark Fissure-a i ubijes nekromansera koji je tu, kod njega se nalazi poruka u kojoj je navedena procedura za pravljenje Black Soul Gem-ova, kao i jos tri lokacije gde se to moze uraditi (nazalost nisam u mogucnosti trenutno da kazem koje su).
Poz
Don_ je napisao(la):A sta kazete na ovaj item. Mozda moze da zameni umbru, barem zajedno sa magijom koju nosi.
@ Shobe
Jeste skupo, ali jeste i jedna od mogucnosti.
luka-d je napisao(la):Kako pronaci ukradenu sliku u Chorrol-u,u zamku grofice? Sve smo pregledali ali nismo nasli ni jedan dokaz,a bez toga ne mozemo nikoga da optuzimo. POMAGAJTE!!!!!
1. Hermaeus Mora (nisam siguran da sam 100% napisao ispravno), severoistocno od Brume. To je zavrsni Daedric kvest. Moras zavrsiti SVE ostale daedric questove, biti level 21 ili visi i moras negde spavati (ne znam da li ima jos neki uslov). E kada se probudis, kontaktirace te covek i reci sta da radis.nex999 je napisao(la):sad i ja ne znam sta cu: na severu, ima jedna dedra koja mi ne daje kvest(lici na lignju), jer ''jos nisam isao tom stazom'' ili sta vec...jel to ima kakve veze sa vampirizmom ili lopovlukom?nije mi jasno...
a tek ovo: druga dedra mi ne daje kvest jer se svima dopadam?aahh...sta treba da radim?da pobijem pola cyrodilla kako bih ubio fame od 150?Il da se nekako nagrdim?:d
zaintacio sam se da resim sve daedric kvestove, a ovi su mi stvarno cudni...svaki kvest do sad sam resavao bez frke, jer postoje neki hintovi, a za ovo...:S:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari