http://www.rarlab.com/DjoleNS je napisao(la):A shto se tiche linka koji je starac dao, to ne valja neshto...
Taj fajl shto je on dao ima 7z extenziju, pa ko ne zna to da unzipuje kao ni ja evo za njega normalan link sa zip fajlom:
DjoleNS je napisao(la):E sad josh samo kad bi ispeglali i onu low texture reflexiju u vodi koja nije blizu i shto se mene tiche bicu miran....
http://hj.arcanemmo.com/LandscapeLODTextureReplacement.zip
Pa jeste sat vremena modemom, ali nisam navikao skidati nešto tako veliko. Ovde kod nas u Republici Srpskoj su telefonski impulsi dosta skupi, najskuplji u okruženju, što je glavni razlog sve većeg prelaska na wireless, a brzina je samo sporedni razlog, onda možeš misliti. Recimo sat impulsa iza ponoći je 5-6 puta skuplji od sat vremena interneta. Sat telefona je 0.45 eura, i to za internet, inače je 0.60 eura. A uz to ne žuri mi se da taj mod probam danas, ionako učim i nemam se vremena igrati, stvari za download pošaljem bratu pa mi on to skine na poslu, a tamo ću ga sutra i vidjeti. Ili skinem na faksu. Čekam cable net, neću wireless.gx-x je napisao(la):20mb se modemom skine za sat vremena, u cemu je problem ? ja sam vuko i 350mb modemom..20mb je sica, to je ko novi set drajvera, valjda vuces nove drajvere modemom ?
Ali igra to ne podrzava :wall:Ji 4Tze je napisao(la):ati bre podrzava HDR+AA jos od 9700Pro![]()
Grafika mi naravno nije bitna dokle god fps ne pada ispod 25. Može da bude kakva hoće. Osim toga, ovo je igra koja je grafički toliko napredna da je ne vredi igrati ispod napucanih detalja, barem prema mom kriterijumu. Ionako se ništa bolje i zahtevnije neće pojaviti do Crysisa, a otprilike tada će i da padne apgrejdgx-x je napisao(la):filipenko:
hdr nisam ni drzao ukljucen, nisam takav takav bolid da to previdim. Bloom sa setinzima koje sam vam naveo izgleda 99% kao taj HDR koji nije video HDR-a. Namestaj kako oces, twekovi koje sam okacio uticu minimalno na vizuelni kvalitet, ako neko to i primeti uopste, a neki od njih poboljsavaju vizuelni kvalitet bez "udara" po fps-u. Ti radi kako ti volja. Prvo si pricao da ti grafika nije ni bitna, a sad kad je igra izasla neces da je igras dok ne budes mogao da zbudzis grafiku. Odluci se vec jednom.
filipenko je napisao(la):Edit: kako bre HDR i Bloom mogu da izgledaju isto?Mogu, ali ako gledaš objekat na kome nema nijednog od tih efekata
Uostalom, nisu ista stvar pa da se na taj način mogu porediti.
Adanos je napisao(la):@Leksa meni je sa razlicitih racunara uspelo da idem na link desnim klikom pa save as i skida bez problema ali ipak cu staviti atachmentsretno leksa
filipenko je napisao(la):Edit: kako bre HDR i Bloom mogu da izgledaju isto?Mogu, ali ako gledaš objekat na kome nema nijednog od tih efekata
Uostalom, nisu ista stvar pa da se na taj način mogu porediti.
Ja sam zainteresovan.gx-x je napisao(la):ako se moderatori sloze, i cim ja dodjem ponovo do pristojne graficke, napisacu totalni guide i tweak za ovu igru, sve ono sto bethesda nije uradila, a morala je. igra moze da vam radi 100% bolje bez da vidite razliku u grafici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari