e ljudi necete verovati !!!
drznem se da ukljucim AA u igri cisto da vidim kolko ce opasti fps, lepo uvatim screenshot u pecini nekoj 22-21-22-21 (skakuce) upalim 2xAA, udjem u igru ucitam - 32FPS !!!! izadjem napolje iz te pecine snimim, gledam sa vrata (sa 2xAA) 35fps, iskljucim AA vratim se u igru 22fps !!!!! *****O NEVEROVATNO ! Aj nek jos neko proba pa nek javi (ovo je sa 6800GT)
E sad tek necete verovati, vratim ja lepo AA (iz igre sam ga ukljucio) nastavim da se igram sav happy i spuca mi se igra i riknula mi karta #$^@#%^ *****i leadtek 6800GT serija :wall: sad sam nabo mx400 i dodje mi da se ubijem, ovo je vec drugi 6800GT leadtek koji mi je riknuo i to obe u roku od dva meseca. Sta vise reci...
nego probajte to sa AA pa javljajte, ja odo da budzim ini da mogu da igram sa mx400 :d
@eternity: sve sto sam menjao sam postovao u onom tweak postu, sve sem onog imagespaceeffects=0, to drzim na 1
@ByMax:
e pa vidis, pogledaj sta si napisao na 5-6 strani ovog treda, napisao 5 i 25 treba staviti, a to su pisali i na elder scrolls forumu na par mesta...