@DjoleNS:
hmm...pa stvarno ne verujem da mi je karta pre izdaha propicila toliko da da 10fps vise. Znas sta se desilo, kad sam to izbenchovo, otisao sam nesto sitno pobio oko pecine i kad sam krenuo da se okrecem u pravcu waypointa ka kvest markeru pojavila se bela tacka, koja je probijala kroz sve (mala tackica) i bila je tacno na mestu gde mi je lik sa kojim treba da pricam, znaci kao da je pokazivala gde treba da idem (ali bukvalno, nije slucajnost, proverio sam) i krenem ja i kako se priblizavam tacka raste i odjednom se spuca igra i ugasi monitor i posle toga kad sam ugasio/upalio komp - beeeeeeep bep bep 😉 karta je bila malo kloknuta posto se jako greje, bila 375/1100, sto je nista jer je mogla da radi na 420/1200 kad je bilo hladno vreme.
@golub: da, to je problem sa svim 6800GT od leadteka, ima na techspot-u tred od 29 strana gde je 9/10 postova "i meni je riknula" na kraju je leadtek povukao te karte sa trzista i sretnim vlasnicima (nekima od njih) koji su vec po treci put slali karte na garanciju, ledtek je dao 7800GS u zamenu.
Tako da , meni kad je prva riknula, kad sam procitao u cemu je problem, znao sam da ce mi i ova riknuti kad tad. E sad nije da ti zelim zlo, ali i ta tvoja ce riknuti 100%. Svaka rikne. Prodaj dok radi.