Šta je novo?

NWN2 site - zvanično

Već vidim situaciju kako golim rukama bashuješ kontejner, a unutra nađeš slomljen Steel Sword :d

Isto kao što u originalu iz ptičice ispadne Black night armor kada je ubiješ...

Extra!

Verovatno 6600GT za neke normalne rezolucija (1024), pošto igra otprilike izgleda kao Age Of Empires 3 kad se spusti kamera dole. Samo što su ovde likovi detaljniji, a tamo ih ima više, pa kad se to potre...cenim da će 7600 GS biti sasvim dovoljan da tera igru u 1024 sa svime na high.

Maverick Shane - Obsidian je napisao(la):
Recommended:
- 3 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor
- 1GB System Ram
- ATI Radeon X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series or higher video card

Minimum System Requirements:
- Windows XP
- 512MB System RAM
- 2 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor
- 128MB Direct3D compatible video card with DirectX 9.0c compatible driver
- CD-ROM or DVD-ROM drive
- 4.6GB free hard disk space
- DirectX 9.0c (included)
- DirectX 8.1 compatible sound card
- Microsoft .NET 2.0 Framework for toolset (included)
- Broadband connection for multiplayer online play
- Keyboard, Mouse

Supported Video Cards:
- ATI Radeon X1900 series
- ATI Radeon X1800 series
- ATI Radeon X1600 series
- ATI Radeon X1300 series
- ATI Radeon X850 series
- ATI Radeon X800 series
- ATI Radeon X700 series
- ATI Radeon X600 series
- ATI Radeon X300 series
- ATI Radeon 9800 series
- ATI Radeon 9600 series
- ATI Radeon 9500 series
- NVIDIA GeForce 7900 series
- NVIDIA GeForce 7800 series
- NVIDIA GeForce 7600 series
- NVIDIA GeForce 7300 series
- NVIDIA GeForce 6800 series
- NVIDIA GeForce 6600 series
- NVIDIA GeForce 6500 series
- NVIDIA GeForce 6200 series
- NVIDIA GeForce 6100 series
- NVIDIA GeForce FX 5900 series
- NVIDIA GeForce FX 5700 series
- NVIDIA GeForce FX 5600 series
- NVIDIA GeForce FX 5500 series
znaci min DX9.0 karta

Poslednja izmena:
***, gledao sam neke "nove" shotove ...
ma bajat nesto site, evo ovde prati ako oces malko svezije vesti:
http://nwvault.ign.com/

inace, nista novije nije izaslo od Gen Con-a a to je bilo sredinom Avgusta(2006), e sad cekamo poslednji sneak-peak sa Dragom*con-a koji je vec zavrsen, ali nikako da neko baci neku kosku :S:

p.s.
a sto se tice onog drugog sto si rekao, da li ce biti dobra ili ne, pa mogu ti samo kazati da ce posle samo ulaska u igru, nirvana imati drugo znacenje ;)

hehe, slazem se. pogledao sam neki gameplay sa gamespot-a i ne smem vise da se spoiler-isem.sto se mene tice, cekam da igra izadje. no more screenshots :D

da me Filip ne tuce po usima sto spamujem u drugim thread-ovima (a od njega sam to i video :d), sve vezano za NWN2 i dalje postujem odje, no ... izgleda da je nwn2 engine alias Electron nesto svojstveno za FRP/RPG ;) te se vec pojavljuju projekti za blizu buducnost ...

The Year of Wild Magic is a NeverWinter Nights 2 persistent world, adventure module set in the classic Forgotten Realms setting in the region called "The Dalelands" in the campaign year of 1372 DR.. The module is currently in the early stages of development, but its first "Chapter" is expected to be released in the first quarter of March 2007. -Kryss Darkdust
.... http://www.darkdustindustries.com/

Respect za sve ljude koji vole NWN i odrzavaju ovu temu zivom :D

p.s. nisam mogao da izdrzim sto se tice spoilera...idite na www.youtube.com i kucajte naravno "nwn2"...ima gomila gameplaya i klipova i tako

Takođe respekt obojici, a i onom trećem :d

Pa ti si treći :)

Elem, šta se zbiva sa igrom, da li se to meni čini (nisam temeljno pratio termine) ili su je već 2 puta odlagali u zadnjih mesec-mesec i po?

For as long as one of us stands , we are legion :D

Nisu nista pomerili, izlazi 17.10.2006.

Pa šta. Grčka ti i jeste sva kao iz toga vremena, kao neke paklene doline koje su spržile sve, samo su se vatre ugasile. Idealno za neki suludi rpg.

ma jooook, istrcis na nepokosenu livadu i ... *pooof* u Oblivion-u si :d

Pa ako budeš išao na Meteore, to područje i liči na neke predele iz Morrowinda, ili makar na Thousand Needles oblast iz Wowa, na samom jugu zapadnog kontinenta. Samo fale Taureni koji trče okolo.

Ne znam, ne pratim te SW igre gde je sve isto kao i u filmu 4k godina pre i 4k godine posle dešavanja iz filma.

Odeća, tehnologija, atmosfera, izgled brodova, imperijalni vojnici (pod drugim imenom), puške itd. Baš ne vidim šta je drugačije, osim imena i izgleda glavnih karaktera.
Da ne bude zablude, prešao sam ja Kotor i terao Kotor 2 negde do pola kada mi se smučio. Solidne su to igre, ali su užasno ograničene mapama, identično Neverwinteru. A i borbe smore posle nekog vremena kad igraču jednostavno niko ne može ništa, osim par specijalnih neprijatelja.

Poslednja izmena:
auuuu ... kako znate da zagadite thread :)
nemojte se dalje prepucavati molim vas ... :)

Poslednja izmena:
Što sam ja počeo, samo sam odgovarao na pitanja. Ili su to trebala biti retorička pitanja, na koja nisam trebao da odgovaram.

Nazad
Vrh Dno