Šta je novo?

NWN2 site - zvanično

ejjjj slusajte ovo :)

neki user na NWN2 forumu je napisao(la):
Is there a First Person capability in the gameplay of NwN 2, similar to Oblivion?

moderator odgovara:

Selene je napisao(la):
No... no FPS. ...
Quote: h. Anything to do with first person view, The answer is not in this version.

heh ... rpg iz prvog lica :vomit:

odlozeno ! :D

Da, za čitavih 15 dana. :) Taman da malo probamo Gothic 3, onako je bio bedak pošto su obe igre trebale da izađu istog dana.

Poor Atari je napisao(la):
Atari is acutely aware of the frustration and annoyance being suffered by Neverwinter Nights 2 fans following the further delay to the release of the Toolset and once again apologizes unreservedly. Amongst the factors contributing to the latest delay was an unforeseeable power cut at Atari’s Sunnyvale, California facility which significantly held up the posting of the Toolset. Atari expects the situation to be fully resolved by tomorrow.
moderator se "vadi" :) :

J.E. Sawyer - Lead Designer je napisao(la):
I'm not one to apologize for other people, but I can say that there was a power outage at Sunnyvale that did knock Atari's servers out for a while. We couldn't access Atari's bugtracking database, among other things.

izgleda da je i njima Elektro Privreda Srbije uskratila neke povlastice :p .... no NWN2 je izgleda poveliki zalogaj za Atari, Obsidian cuti i guta knedle nebi li se igra pojavila ikako na trzistu, ali posle izdavanja NWN2 Atari definitivno moze da stavi katanac na svoja vrata, mislim da cak ni takav hit kao sto je NWN2 nece moci izvuci Atari iz ambisa .... jos 27 dana ;)

Nema gore stvari za bilo koju igru (a naročito za naslov kao NWN) od ovakvog višestrukog odlaganja. Sve nešto po par nedelja. Lično, i kad je već jednom izbace, nikako ne mogu da suzbijem blagu skepsu. Uvek imam utisak da je, i to što je izašlo, isiljeno i nedovoljno ispeglano.

Al' ajde, da ne širim negativne vibracije. Ono što smo imali prilike do sada da vidimo, obećava, pa će se valjda pokazati da mi je osećaj neosnovan.

bice bagovita ganrant kao i sve igre koje atari izdaje, i onda ce on da pukne i sve sto ce ostati je da na fanovima rade kako se snadju... iskreno voleo bih da igra bude okej jer je radi dosta likova koji su radili fallout2 pa su mi ischekivanja prema nelinearnosti i kvalitetnoj upotrebi dijaloga velika...

Mene licno najvishe privlaci to sto je Chris Avellone (lead designer of Planescape:Torment) zaduzen za dijaloge svih joinable companion-a i uopshte za veci deo price NWN2. To jednostavno mora da valja. ,)

A ova zbrka sa Toolset-om je cist blam za Atari i njihov nazovi "Management Department". Ako budu nastavili ovako da zaj*** svoje kupce (mislim prvenstveno na masu razjaranih amera sa foruma) nece oni josh dugo opstati kao publisher.

During the beta for the Neverwinter Nights 2 toolset, there was a private contest to ask the beta testers to submit their work and frankly they really produced some amazing work. Atari and Obsidian have decided to release the official results and their work so you can see just what the community is capable of, even before they get the final version
jos jedan dokaz da se osluskuje misljenje RPG zajednice okupljene oko Foruma NWN-a....

a rezultati su zapanjujuci :)
http://nwvault.ign.com/fullstory.php?id=21809

p.s.
ipak sa secuROM zastitom :(
http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=542650

Bolje secuROM nego Zvezdana Slia :)

bice bagovita ganrant kao i sve igre koje atari izdaje, i onda ce on da pukne i sve sto ce ostati je da na fanovima rade kako se snadju... iskreno voleo bih da igra bude okej jer je radi dosta likova koji su radili fallout2 pa su mi ischekivanja prema nelinearnosti i kvalitetnoj upotrebi dijaloga velika...

Kad ce bre taj Fallout 3, do mojega!!!???:Klanjanje

a ko ovde govori o FO3 .... bezi i ne spamuj :d

Ne ume sam da razbije zaštitu :p

Jeste ne umem, jos uvek sam mlad i zelen ,)

Ma ne, nego me smara cela procedura oko startovanja igre...zar nije najlepse da samo mount-ujes iso, install i play :-devil-:

btw, toxic, startovao sam onaj sajt koji si postavio za requirements(old) i graficka mi je budjava za NWN2, sve ostalo je kewl

Poslednja izmena:
Ne razumem zasto je nekim ljudima problem da nwn2 bude isto sto i nwn1 samo mnogo lepse i vece...pa ne mogu oni sad da izmisljaju toplu vodu.

Konacno!!!

Atari su objavili da je pocelo štampanje Dungeons & Dragons RPG naslova
Neverwinter Nights 2. Severna Amerika ce ovu igru tima Obsidian Entertainment videti na policama prodavnica od 31. Oktobra, a Evropsko tržište ce morati da saceka do 3. Novembra.

a za nas koji nismo u evropi igra je dostupna vec 25. oktobra :p

bas me interesuje koliko ce igra biti kotorolika

verovatno odakle i ti :) wasteland of balcan

Ma zaboravio Toxic da "nismo u Evropi" :)

Vrh Dno