ali po novom topiku, ako se slazes...o pa da opletemo po topiku, kao sto se od nas i ochekuje :d
ali po novom topiku, ako se slazes![]()
:shock: ... o cemu ti to ?... Instalirao sam je juche ...
Jedina 100% ispravna (u smislu da nije ništa krpljeno i budženo) je ona od 6 GB, Klonirana ili PonovoNapunjena.Pojavila se verzija na 2 DVDa. Da li neko zna sta je to>????? Da nije na jednom Tool set?????
Jedina 100% ispravna (u smislu da nije ništa krpljeno i budženo) je ona od 6 GB, Klonirana ili PonovoNapunjena.
Jedina 100% ispravna (u smislu da nije ništa krpljeno i budženo) je ona od 6 GB, Klonirana ili PonovoNapunjena.
Dobro de, preteruješ maloPa ne mogu da verujem, sad cu opet morati da coravim citajuci sitne dijaloge? E pa neces vala! Jedna od najvecih zamerki zbog kojega sam odustao od igranja prvog NWN-a je nedostatak voice overa. Ovo je neverovatan bezobrazluk.
Pa...za sada, koliko sam igrao, u suštini nije ništa po tom pitanju izmenjeno u odnosu na prethodnika. Mada sam vrlo malo odmakao, možda će kasnije biti drugačije po tom pitanju. U suštini i dalje se mogu rešavati kvestovi na određenoj mapi manje-više proizvoljnim redosledom, a prilikom dijaloga su prisutne i dalje 3-4 tipične opcije ("da, gospodine, počastvovan sam što sarađujem sa vama", "*** u 3čku materinoo", "dobro, da pređemo na posao" i "ako biste dali malo više keša..."ma najbolje da je za rpg najvaznije da li ima voice over...
ajde pricajte ima li kakvog vida nelinearnosti, resavanj ekvestova na vise nacina i slicne gluposti :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari