Šta je novo?

NVIDIA Shield (svi modeli)

Neka proba stream direkt sa RD. Ili drugu aplikaciju tipa Nova video player.

I ja mislim da je nešto
Čisto sumnjam da je shield tu problem. Imaš neki drugi uređaj ili tv da probaš preko plex klijenta?

I ja mislim da nije jer kao što rekoh, pustio film i preko media app na LG G2 i secka još više.

Sa obicnog racunara koji je na win je server?

Da.

Pročačkao sam malo kablove, da li je moguće da npr nisam LAN gurnuo kako treba u shield pošto sam sad odgledao normalno film do kraja... Menjao sam TV skoro, prebacivao shield, ne pada mi ništa drugo na pamet. Eventualno i možda neki novi kodek koji otežava stream mada nisam siguran da je ot uopšte moguće pošto su manje više svi noviji filmovi koje sam gledao: the fall, the monkey man, the ministry of ungentlemanly warfare, sada civil war...

Ne znam da li šta znači ali ako imaš soundbar proveri da li je u TV-u izabran passthrough u okviru audio opcija. Default podešavanje je auto. Ja sam imao problem sa seckanjem ali sam ga ovako rešio. Ne mora da znači da je isti problem.

Imam 5.1.2 i sve ide preko AVR.

Edit: bio sam probao i da prebacim na AC3 5.1 umesto true hd 7.1 što je nekad davno pomagalo, kad kažem davno mislim i pre nego što sam upgrade-ovao mrežu na gigabitnu a msm da nisam ni shield imao :)

To bi trebalo da je hotfix za koji se sign-ujes.
Daleko je to od updatea jos :)

Ko god se onda prijavio za prvi fix dobice automatski.
Ko nije mora da se prijavi.

Јел ради AFR тј ако је филм 24р да уредно пребаци на 24 или ако је 1080р да не ради уп него избаци изворну рез?

Radi meni u plex i kodiju
Tivimate isto sam mijenja
Nemam ništa više od plaćenih servisa
Nekada sam ih imao 5
Ustvari imam HBO max

A kako proveravas da li je tako?

Da li vredi kupovina pro modela (2019) u 2024/25 godini?
Da li se sprema mozda novi model sobzirom da je poslednji izašao pre 5-6 godina

Još uvek je najbolji ali nije savršen. Možda Apple TV ali je to zatvoren sistem. Nema mnogo prostora za igranje kao Android.

INače nema nikakvih naznaka da spremaju novi model.

Vredi kupiti ali vredi i da sačekaš jer naprosto moraju u sledećih pola godine do godinu da izbace novu generaciju. Ja lično ne znam šta bih odabrao tako da izvini ako ti otežavam umesto olakšavam izbor :)

Pa i ne moraju.
Svakih pola godine godinu se pise eto eto sad ce novi Shield samo sto nije.

Ja i dalje imam 2015 I 2017 shield i sve radi besprekorno.

Реално, шта је бољи бокс од овог? Док се не појави, могу да продају пет година стар производ.

Kupi nećeš se pokajati
Jeste mu jača cijena ali vredi
Meni radi dobro već 3 godine
Čekao sam da izađe novi model, ali ništa od toga.
Google TV streamer me je razočarao, mogao je biti bolji.

Ne verujem da će biti novog Shield-a tako da je 2019 pro još uvek najbolji izbor bar za mene.

Isto 2019 pro i već par godina radi bez greške .Ne vidim potrebu da se menja ili apgrejduje dok ovaj radi tako stabilno .

Ako i bude novog modela biće tek posle aprila 2025 god...
According to Nintendo, the Switch 2 is still on schedule to be revealed during this fiscal year, which runs until the end of March 2025.

Nvidia Tegra X1 (Nvidia SHIELD TV/Pro released 2015 and 2017)
Nvidia Tegra X1+ (Nvidia SHIELD TV/Pro released 2019)
Nvidia Tegra X1 (Nintendo Switch released 2017)
Nvidia Tegra X1+ (Nintendo Switch Revision and Switch Lite released 2019 and Switch OLED released 2021)

Ne diram ništa jer šljaka odlično na 8.2.3 već 4 godine.

Ubijaju se od prodaje i dalje. Okrenuli su se AI, baš ih briga za novi shield. 😂

Prilozi

• Screenshot_20241216_192615_Brave.jpg
    Screenshot_20241216_192615_Brave.jpg
    157.5 KB · Pregleda: 63
Nazad
Vrh Dno