Šta je novo?

NVIDIA Shield (svi modeli)

Meni ide NAS - na Shield - pa na Tv. 2019 Pro radi bez problema. NAS i Shield su povezani sa LAN kablom.

Izvinjavam se, nisam bio dovoljno jasan.
Mislim na gamestreming opciju. Da igram igru, ukljucim je na kompu a stremujem u drugu prostoriju gde je TV.

Da ovde postavim pitanje
Da li je neko pokusavao in-house streming na Shield? U smislu, da mi je racunar u jednoj prostoriji a ja stremujem sa njega na TV koji je u drugoj prostoriji? Ako jeste, kakva su iskustva sa 4K stremingom?
Moj je konfig takav i sve radi perfektno preko Plex i Kodi. Koristio i Emby ranije.
Stream preko GeForce Now? Meni je radilo ono što sam probao par igara preko Steam-a. Ništa zahtevno.

Ne, stream sa kompa koji bi bio u drugoj sobi na Shield.

Stream čega? Kako misliš da stream radi sa kompa na Shield?

Da, probao sam to za Steam igre i radilo je. Nisam znao da se zove Gamestream.

Uzeh Shield i došao je sa nekim starim custom ROM-om. Bootloader je već bio otključan. Flešovao sam stock 8.0.1 recovery image i proteklo je kako treba.

Nudi mi update na 9.0.2, ali pre početka instalacije izbaci "An error occured downloading the update. Please try again.". Pokušao sam više puta, ali neuspešno.

Da li da ručno flešujem 8.2.3 recovery image? Ili da flešujem 9.0.0 recovery image?

Neka preporuka za stabilnu verziju koja dobro radi, isključivo stock?

Probaj mozda prvo u developer options da enejblujes da force downloaduje ceo image a ne samo patch.Ustvari zavisi da li hoces 8.2.3 ili 9.0.2

Mislim da on i skida ceo image (1023MB) za 9.0.2.

Šta preporučujete, 8.2.3 ili 9.0.2?

Iskreno ne znam.Ljudi na netu kukaju i flashuju nazad 8.2.3.Meni ozloglaseni Tube model radi na 9.0.2 bez problema doduse samo za Eon,HBO,Netflix i poneka serija/film u 4k do tipa 10-20 Gb.Tako da to ti niko ne moze reci tacno

Ja da mogu uradio bih downgrade ali mi se ne cima da vraćam sve i podešavam. Neko nema nijedan problem neko ima. Da sam na tvom mestu ostao bih na 8.2.3.

Ja nemam nikakvih problema sa 9.0.2, što ne znači da ih drugi nemaju. Za moje potrebe (Netflix, HBO Max, EON itd) Shield radi odlično.

+1 za bez problema sa 9.0.2

Imao sam problem (valjda) sa drajverima na PC i nakon bezbolnog fleša 8.0.1, nisam mogao da flešujem 8.2.3. Menjao sam drajvere, USB portove, računare... ništa nije pomoglo.

Na kraju sam pustio OTA na 9.0.2 i prošlo je iz prve. Tako da je viša sila rešila nedoumicu. 😄

ljudi da li da uzimam ovo ?
ako da zasto da, ako ne, zasto ste ga prodali ili zasto vam vise ne odgovara ?

ljudi da li da uzimam ovo ?
na ovo samo ti možeš da odgovoriš.
što se ostalih pitanja tiče, najbolje je da prelistaš ovu i temu o Android playerima. npr., pokretač teme je naveo svoj razlog za prodaju

ovo je vise bio post da me neko nagovori da kupim =)
ne bih nesto Amazon Fire 4K Max, prije bih uzeo Nvidiju ali koliko vidim nema ko da me ubijedi u nju ... =)

ovo je vise bio post da me neko nagovori da kupim =)
ne bih nesto Amazon Fire 4K Max, prije bih uzeo Nvidiju ali koliko vidim nema ko da me ubijedi u nju ... =)
Shield je ipak i pored svojih mana najfluidniji box koji sam koristio. Nije za 180$ fluidniji od 4k max/Google chromecast with gtv ili 100$ od FTV Cube, ali je na kraju dana najbolji. Znaš ono kad imaš best buy i best overall. E sad na tebi je da odlučiš. Ili što kaže Shaman uzmi oba pa probaj.

Nemoj da razmisljas, ovo je jedini uredjaj koji moze da sazvace bilo sta mu das u najboljoj definiciji uz najbolji zvuk :)

Pa sad "bilo šta" baš... Pokazuje ipak Shield već godinu proizvodnje SoC-a.

Sta ti nije pustio?

A sta nece neki drugi box pustiti? Eto recimo MAX? A kosta toliko koliko kosta, 3x manje. Sta to MAX nece da potera da mora da se daje 200e skoro za Shield?

Neka se krčka malo🤣

Odlična opcija u poslednjem 9.1 koja će obradovati one koji imaju "problem" sa HDR/DV ili ko ne može da isključi dotični. Ako je neko instalirao neka javi ako ovo radi.
SmartSelect_20220701-200854_Forums.jpg

Vrh Dno