Šta je novo?

NVIDIA Shield (svi modeli)

Koliko sam shvatio ne moze da vrsi reprodukciju fajlova vecih od 100GB tako da nije bitan ruter, ne bi radilo ni iz recimo hard diska. Mozdaaa gresim, mozda, tako sam skontao.

@salacue a zasto nisi odmah na MAX isao? Ti si tehnicki pismen i potkovan, tebi sideload apikacija ne bi bio nikakav problem. Sve Comi proizvode uzimaju ljudi koji nisu bas tehnicki potkovani i kojima je playstore jedina prednost u odnosu na Firestick. Ali ti to zmurecki mozes raditi. Ja sam sa MAX prezadovoljan, najbolja mi opcija da hd, usb, ili sd karticu mogu koristiti kao internu memoriju, sve aplikacije instaliram na sd karticu preko usb hub-a.

Веруј ми, да се исто и сам питам. И да знаш, управо ћу га отказати и узети макс.

Ajde ajde pa da nam se pridruzis u najjacoj temi na forumu 🔥 dodji medju pobednike 😆

Ajde ajde pa da nam se pridruzis u najjacoj temi na forumu 🔥 dodji medju pobednike 😆
Отказао Ћомија, наручио ( паз` сад кимометар назива :ROFLMAO: ) Amazon Fire TV Stick 4K Max.
Стиже сутра па се дружимо у другој теми.

Pravi izbor. Ja juče upalio Xiaomi da proverim nešto, Fire TV neuporedivo brži kad je vrtenje po desktopu tj. osnovno UI iskustvo u pitanju.

Fire tv je solidan i u rangu Shield-a što se tiče fluidnosti i sertifikata i to za manju kintu.

Naporan si druze sa trovanjem Firesticka, ako ti se ne svidja i nisi zadovoljan, preskoci, prosto.

Svasta se moze procitati ovde😂

Shaman voli da zeza, ali zna da su realne solidne sertifikovane opcije Firestick ili Shield. Ostalo je boranija. Ali kapiramo šta je hteo da kaže🤣.

Zaključili smo da i Shield ne valja :D
Ja imam jos 2 nedelje fore do dolaska brata iz US da smislim koju igračku da mi kupi.
Nemam ideja, tj imam ali nemam para za Intel NUC 😂😂

Neka ti uzme Shield, Chromecast, firestick 4k max i najbolji box sa android pure OS. Istestiraj kad dođe i ostatak prodaš i zaradiš čak.

Neka se buraz otvori dodatna torba 50$🤣
Image #3 🤣

Prilozi

• Screenshot_20220325-201643_Chrome.jpg
    Screenshot_20220325-201643_Chrome.jpg
    141.9 KB · Pregleda: 61
E došao i taj dan (bolje reći prošao jer je to bilo juče :)) da apdejtujem.... i naravno problemi. Usput skršio i kodi 18 istavim ovaj zadnji 19.4. Elem, ništa mi u njemu ne radi
cOc4rYk.gif
Elementum sam probao više verzija i ne radi. Plex uredno izgleda sve dok ne pustim film a onda samo zabaguje. Ako sam dobro pronjuškao svi su mi problemi vezani uz kodi, ostalo radi. Dajte neki savjet.
A da, prvi problem na koji sam naletio je es file explorer mi nije radio. Skršio ga i instalirao nanovo...a onda se tu pojavilo da ne vidi skrivene fajlove..aj to se riješilo.

Ja sam pratio odavde i meni radi. Mislim da je @Stock ostavljao i modovanu verziju koja radi.

Nekako sam nagurao elementum da radi premda ni to nije sjajno, puca često. Nisam uspio trakt pokrenuti.
A plex me baš zeza.

Nekako sam nagurao elementum da radi premda ni to nije sjajno, puca često. Nisam uspio trakt pokrenuti.
A plex me baš zeza.
Ne puca ništa preko ovog što sam ti ostavio. Trakt radi normalno. Plex isto. Šta te zeza u Plexu? Gde ti je server?

Da mada ima nekih kojima ni fabrička podešavanja nisu pomogla. Neverovatno je da Shield nema backup/restore feature.

9.0.2 is up😂

Šta su sje*ali ovog puta?🤣

Pa zar to vec nije izaslo ranije?

Vrh Dno