Obicno je poslije novog Nintendo Switch!A ima li neka fora kao onaj američki poštar ali za Nemačku? Mada opet, ne znam... Sve mi se nekako čini da će ove godine izaći novi shield..
A kolika je bila postarina?Да, царина и ПДВ се плаћа ако купиш у продавници. Ако неко у иностранству купи и пошаље на твоју адресу онда се ништа не плаћа. Ово пишем из искуства. Beelink GT King Pro ми стигао из Аустралије, Шилд из Немачке и на оба пакета сам платио по 5-6 евра.
Izvini moze li to malo konkretnije?За прву закрпу мора да се пријавиш са СБ уређаја. Друга закрпа стиже аутоматски.
Hvala na pomoci ali kad kliknem na taj link na sajtu(ne tvoj) opet otvori istu stranu?Ukucaj SN uređaja ovde, Hotfix stiže OTA
Пробао сам даљинац од ЕОН бокса - ради све нормално.Tu imam i jedan problem. Povezao sam daljinski sa EON Boxa (lakša manipulacija za EON app) i ne radi baš sjajno. Odnosno, ima neki lag ili u nekom momentu ne reaguje na volume +/- . Taj lag može da bude i po 10ak sekundi. Pošto imam i EON Box menjao sam daljinske i na EON Boxu oba rade kako treba, a na Shieldu oba zezaju.
Da li neko ima EON daljinski ako povezan i da li ima slične probleme?
Meni se preko BT nasumično diskonektuje. Imam dva XBOX kontrolera i identična je situacija.Jel povezivao neko Xbox One kontroler preko bluetootha? Hteo danas malo sa Pi4 da se igram, retro igrice. Ali samo preko kabla hoće, ne znam kako. Nadam se da je na shieldu to plug and play.
Na Pi4 ili Shieldu?Meni se preko BT nasumično diskonektuje. Imam dva XBOX kontrolera i identična je situacija.
HDD je vezan direktno na Shield. Externo 3,5" USB kućište (sa napajanjem) i 8TB HDD unutra.@bbK1ng gde ti je tačno vezan externi HDD? Nije NAS?
I koji soundbar koristiš?
Ja imam staru Panasonic plazmu, njen daljinski bez problema kontroliše Shield. Mada se najčešće koristi Shield daljinski. Ne koristim EON Box, samo Shield.
Пробао сам даљинац од ЕОН бокса - ради све нормално.
Ja ga koristim od kad sam uzeo Shield (moj je 2015, nema svoj daljinac), radi odlicno, mnogo bolje nego onaj wifi dongle kineski sa tastaturom ispod.Пробао сам даљинац од ЕОН бокса - ради све нормално.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari