Šta je novo?

NVIDIA Shield (svi modeli)

Salac UE

AndroidBox Guru
VIP član
Učlanjen(a)
06.09.2014
Poena
715
Moja oprema  
Laptop
LENOVO IdeaPad Gaming 3 15ARH05
Mobilni telefon
Honor 200 Pro
Pametni uređaji
Huawei Watch GT5
Pristup internetu
  1. Optički internet
Пошто се жале да их затрпавамо у теми са осталим андроид боксевима, реших да нас одвојим ( кад већ може Ћоми, што не би и ми могли 😁)

Ево, за почетак списак измена са новом исправком
The second version of the HotFix is deploying now: Second HotFix (33.1.0.264 deployed 1/20/2022) :
  • [2019 SHIELD all models] Includes Plex Media Server app which resolves issues with external storage
  • Resolves Issues with interlaced content playback
  • Fixes CEC volume control sometimes increments and decrements by 2
  • Remove creation of default Android phone type folders (Ringtones, Downlods, Photos, Movies, etc) added to USB portable storage
  • Update Match Refresh Rate String with Beta in all locations
  • Remove preview thumbnail when taking a screen shot with the menu button
  • Resolves Long press of Brand button on Xbox one controller does not invoke Stadia more than once
  • Resolves IR volume control is disabled when USB DACs are in use

Ovaj update nije ništa posebno. Ja i dalje imam problem npr. gde prilikom premotavanja video sadržaja u Plex-u dolazi do desihronizacije zvuka i slike.

Valjda ćemo dočekati Android TV 12 i prelazak na 4k menije u 21. veku.

Bice na sledećem Shieldu verovatno :)

Па добро, то је софтверски део и то могу да импементирају. Не могу да нам убаце AV1 кодек, а то већ може са следећом верзијом шилда. А када ће је бити - велико је питање.

ПС - са срећом да ми буде трихиљадита порука 😁

I još HDMI 2.1 da ubace u sledeću verziju i to je to.

Зато ти мудро чекаш да изађе нова верзија 😉

Bolje da to bude HDMI "2.1" a ustvari 2.0 :D U stilu USB nomenklature: USB 3.0 > USB 3.1 gen 1 > USB 3.2 gen 1 😂

Зато ти мудро чекаш да изађе нова верзија 😉
Pa pravo da ti kažem, blizu sam da uzmem i ovaj. Pa ću na drugi TV da mrdnem ovaj umesto Mi Box-a kada uzmem novi. Samo razmišljam koliko je pametno davati 250e u ovom momentu za Shield?

Паметно је, зашто да не. Али зар цена није 200 евра? Причам о иностранству, код нас можда има на КП по некој суманутој цени.

Pa to kažem, ovi sa KP traže 250. A ovako nemam kako da uzmem, tj. imam ortaka u Luxembourgu, mogao bi on da mi uzme, ali tek je sada bio, ko zna sledeći put kada dolazi. Na leto verovatno.

250 je dranje na kvadrat :)
Ja sam cilindar uzeo preko rodjaka u Austriji pre sad vec godinu i po dana za 150 jura.Ako nisi zahtevan previse mozes razmatrati i njega.Jedino sto mi licno fali kod njega jesu usb portovi ali to je kompromis koji sam morao da napravim.

Па нека ти пошаље он. Мени је од другара брат послао из Немачке платио сам само 700 дин отварање пакета.
Пази, пошто шаље физичко лице може и да напише полован уређај.

Poslednja izmena:
Ako bih već uzimao, to bi bio pro baš zbog usb-a. Videću za koji mesec kako ću.

Tražio fix, čekam. Da nisam na Benchu, olupao bih Shield 😬

Овај нови добијаш после тога аутоматски.

Паметно је, зашто да не. Али зар цена није 200 евра? Причам о иностранству, код нас можда има на КП по некој суманутој цени.
Oko 15-20.decembra u Mediamarkt Nemacka shield tv pro bio 175e. Najniza cena koju sam video. Zamalo da kupim. Ali pare odose na opravku auta. 🤓

Posle redovnog upgrade na 9.0? Automatski ga nije ponudio, zatražio sam fix po SN.
Hvala ti, svakako 😊
После прве закрпе коју тражиш преко СБ, следећа долази аутоматски.

Pa to kažem, ovi sa KP traže 250. A ovako nemam kako da uzmem, tj. imam ortaka u Luxembourgu, mogao bi on da mi uzme, ali tek je sada bio, ko zna sledeći put kada dolazi. Na leto verovatno.
Preko je 200e ako se ne varam, dok se plati carina i PDV ako te uhvate, eto 250e. Šta ga znam, i ja sam u dilemi kao i ti.. Zar nije 50e razlika "samo"?

Malopre gledam u Austriji samo u jednoj radnji 199e,u ostalim preko 200

Pa nije 50e strašno sada, videću.

Preko je 200e ako se ne varam, dok se plati carina i PDV ako te uhvate, eto 250e. Šta ga znam, i ja sam u dilemi kao i ti.. Zar nije 50e razlika "samo"?
Да, царина и ПДВ се плаћа ако купиш у продавници. Ако неко у иностранству купи и пошаље на твоју адресу онда се ништа не плаћа. Ово пишем из искуства. Beelink GT King Pro ми стигао из Аустралије, Шилд из Немачке и на оба пакета сам платио по 5-6 евра.

A ima li neka fora kao onaj američki poštar ali za Nemačku? Mada opet, ne znam... Sve mi se nekako čini da će ove godine izaći novi shield..

Nazad
Vrh Dno