Šta je novo?

Nvidia mining

Probaj onda memory clock +500 core clock +100 ako i to pukne imas problem ili sa Nvidijinim drajverima ili samim windows-om.

Prvo probaj da stavis neke nvidijine starije drajvere...

Onda probaj neku stariju verziju msi afterburnera.

Ako i dalje puca reinstalacija windows-a samo pomaze....I moja preporuka je da stavis win 8.1 a ne win 10 opet.

Radi sa 5 karti, svaku sam probao da izvadim na 40min i uvek radi na 5, ubacim sestu i ista greska i reset. Mislim da je napajanje slabo za 6 komada.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Koje napajanje je u pitanju?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Cm v1200w

Kako da spojim jos jedno napajanje od 650w naprimer 2 grafe na drugo napajne, ostalo neka radi na prvom

Poslednja izmena:
Koliko u proseku daju 1050ti? Imam neku sa micron memorijom, baca preko 15.5

izmedju 15 i 16 mikronke

Cm v1200w

Kako da spojim jos jedno napajanje od 650w naprimer 2 grafe na drugo napajne, ostalo neka radi na prvom

nije napajanje problem. Ali probaj kao sto sam ti rekao smanji PL i stavi gpu +150, a memoriju 100mhz manje nego na eth, i gledaj da ti GPU klok skalira na tik ispod tih 150mhz zbog ogranicenje power limita. 470sol po karti je ostvarivo uz 750w. A za dodatno napajanje narucis add2psu adapter od mixera i decja igra spojiti dva napajanje, sve ce ti se samo reci.

Pazi sad, stavio sam nov win i sad mi kopa eth 2mhs po karti, drajver stalno puca, dobijem poruku da pogledam klokove, a nisam nista oc, teamwiewer nece da se upali, zeca mi kopa par minuta i izbaci sa porukom da je graficka prestala sa radom prvo treca, posle sesta msi mi uopste ne pokazuje sto je pre pokazivao, zurka. Posle posla stavljam nov win, ako ne uspe ice na dobos

Nista od majnovanja. Verovatno cu sve prodati pa neka se neko drugi j... pre apdejt win-a, jos je i mrdalo nesto, posle apdejta samo crni ekran i evo radi komp vise od 2h i samo stoji crni ekran.
140df6cea2205cf32cff34b3dd7c7351.jpg

Nista od majnovanja. Verovatno cu sve prodati pa neka se neko drugi j... pre apdejt win-a, jos je i mrdalo nesto, posle apdejta samo crni ekran i evo radi komp vise od 2h i samo stoji crni ekran.
140df6cea2205cf32cff34b3dd7c7351.jpg

DDU, pa novi nv driver. Meni je juce to pomoglo, na gtx 1070-icama. Mada, od ovog Fall update-a, ceo rig je usporen, iako majner normalno radi. CPU na 50% non stop, kuler na CPU luduje, a temp kartica 53 stepena..

Ma bas me briga, ugasio sam ga i izneo u šupu, sutra cu da ga spakujem nazad u kutije

Fall creators update ima problem sa cpu spikeom. Ne znam sto ste radili update, zlatno je pravilo prvo disable update-a posle sve ostalo..

Zasto ovo ne uradite ? Meni sve od tada radi normalno http://www.tomshardware.co.uk/forum...are-protection-platform-service-high-cpu.html

Na tri riga iskljucio. Samo ako radite update wina, morate ovo opet ukljuciti, pa kad update zavrsi opet iskljuciti. Ali par minuta posla....

Zato sto nema potrebe, bar po meni.Stoji pauziran u winu, ukljucim ga jednom mesecno, kad je odrzavanje, odradim update, i to je to, opet 30 dana ne razmisljam. Malopre sam proverio win update, izasao neki mali, instalirao ga, restartovao, i nema vise cpu spike-ova, sve normalno.

Jel imate neki predlog sta jos da se cacne na ova podesavanja? Asus 1070 strx su u pitanjuUntitled.jpg

Vent spusti na 50-55 posto power limit sa 100 spusti na 70 recimo ne bi trebalo da utice na hash...

Onda probaj power limit 80 ili 90 to ce da ti spusti potrosnju struje...Kada je u pitanju Eth treba spustiti power limit.

A sto ne kopas tim grafikama Zec-a ili BitcoinZ ili Zen-a?

Power limit utice,bio na 70,181 su kopale

Core clock -50 slobodno, power limit 70-80%, ventovi ispod 50%.. Nije mi jasno zasto natezete kartice za 5mhs po rigu, potrosnja struje ce da vam pojede tu zaradu.. Da ne pricam o ventovima.. Gtx 1070 strix oc, 30.3mhs eth, ventovi na 35%, racun za struju 3500-4000, 55 stepeni.. Nece nalepnice da otpadnu, ako kartica radi na 55-60 stepeni, ne brinite :D

Onda probaj power limit 80 ili 90 to ce da ti spusti potrosnju struje...Kada je u pitanju Eth treba spustiti power limit.

A sto ne kopas tim grafikama Zec-a ili BitcoinZ ili Zen-a?

Iskreno, mrzi me da prebacujem :D Mada planiram na nicehash da predjem, posto vidim da su konstantno u vrhu

Imam problem sa rigom.. u pitanju su 4 nvidia 1080 karte.
Kopa par sati normalno, i ako posle toga probam da udjem preko teamviewera u njega, jako zabada, kao da je internet problem.
Nekada prestane i da kopa.
Restart vraca sve na normalno, internet opet radi kako treba, isto i team viewer.
Neka ideja zasto se desava?

Jel ti net preko Wifi-a..meni nesto slicno bilo a net mi preko Wifia..znaci radi rig..vidim na poolu baca serova ali kad probam da udjem preko teamviever on izgubi net i bude ono conneceted ali no internet i onda i majneri naravno prestanu da rade..kad restartujem rig opet sve normalno..na kraju sam resio tako sto mi 2 USB wifi zakacena u isto vreme ..ako mi jedan bilo koja od ta dva onda isto ..znaci samo mi radi normalno sa 2 wifija zakacena (LAN kabl ne mogu jer daleko)

Jel imate savet za 1070 Zotac?Daju prosek 6 kom 2860 sola a kad se 1 put pokrene naravno dok su hladne jutros bacilo 2970 sola...pa 2940...pa sve tako dok se ne ustale na gore pomenuto.
Inace PL je 90,mem 205 i ono trece 709 msm.Potrosnja oko 135w a vent 55-60.
Mlze li to bolje iki je ovo maximum?Ako PL smanjim pada i sol a i potrosnja,ako povecam podigne se i sol ali ode i potrosnja na 150w :/

A da li je normalno u eth monitoringu sto prikazuje SHARES (A/R) 1500/10

Imam problem sa rigom.. u pitanju su 4 nvidia 1080 karte.
Kopa par sati normalno, i ako posle toga probam da udjem preko teamviewera u njega, jako zabada, kao da je internet problem.
Nekada prestane i da kopa.
Restart vraca sve na normalno, internet opet radi kako treba, isto i team viewer.
Neka ideja zasto se desava?

Jel ti net preko Wifi-a..meni nesto slicno bilo a net mi preko Wifia..znaci radi rig..vidim na poolu baca serova ali kad probam da udjem preko teamviever on izgubi net i bude ono conneceted ali no internet i onda i majneri naravno prestanu da rade..kad restartujem rig opet sve normalno..na kraju sam resio tako sto mi 2 USB wifi zakacena u isto vreme ..ako mi jedan bilo koja od ta dva onda isto ..znaci samo mi radi normalno sa 2 wifija zakacena (LAN kabl ne mogu jer daleko)
Koje su ploce u pitanju?

99% je problem u ometanju WiFi usb adaptera, bocnite produzni usb kabal bocnite usb wifi i odaljite od masine i radi ! Ako proradi saljem adresu za crnu cokoladu

Nazad
Vrh Dno