Šta je novo?

Nvidia mining

Moze li se na Asus P106-6G instalirati drajver za standardne 1060 graficke? Treba mi Cuda 9.0 podrska, a jedina verzija koja postoji na Asus sajtu za P106-6G ne podrzava Cuda 9.0.
OS je Windows 10.
Meni p106 radi samo pod 382.53 tj. jedino sa tim drajverom mogu da je klokujem

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Evo sada citam po netu da ne prihvata konvencionalne drajvere jer nema chip za video izlaz, pa prilikom instalacije izbacuje gresku.
Kako si uspeo da instaliras drajver za standardne modele i koju verziju?

Evo sada citam po netu da ne prihvata konvencionalne drajvere jer nema chip za video izlaz, pa prilikom instalacije izbacuje gresku.
Kako si uspeo da instaliras drajver za standardne modele i koju verziju?
Istu tu 382.53 na jednom rigu imam 7x gtx 1060 6gb i 8 karta je p106 radi sve normalno

naterao sam 1060 6gb mikron da trosi 50w uz 22.5 mhs :) 0.8V zakljucano 1594mhz, pretpostavljam da moze i nize

pa napisao sam. Zakljucan napon na 0.8V uz GPU klok 1594 takodje zakljucan. PL nije diran. Memorija +500

sad me teras da probam na samsung memoriji :)

jel moze neko da mi pomogne, koji je najbolji miner za 1080? direktno da idem na Zcash, ili da koristim nicehash? :)

El puno ovo za 24/7?
308b3b45136cf5bc71e05373d4e90511.jpg

smanji power limit ili voltazu. Power limit stavi na 90 ili 85 vidi dokle ide, a da ti odrzava sol

inace 1070ti, ipak nesto dobro. 510-520sol i 140w.

smanji power limit ili voltazu. Power limit stavi na 90 ili 85 vidi dokle ide, a da ti odrzava sol

inace 1070ti, ipak nesto dobro. 510-520sol i 140w.

Pa i nije bas dobro (3.7sol/w po ovom tvom odnosu).... Za cijenu koja je sada, tih 20-50 solsa vise u odnosu na 1070 se ne isplati....
Moje Asus Strix 1070 ma 150w daju 485-505. (3.2-3.3 sol/w) i ****no skupa karta, ne bih je nikada kupio vise. Ali, ajde, "mlad, neiskusan"

Power limit je na 100, zasto to pisete kao da je problem, ako su temperature niske ?

Temp. su mi sada od 45-55.

Poslednja izmena:
ne isplati se ali je potrosnja dobra, pasce cene tj sve zavisi za koliko je ko nabavlja.

Da li si siguran da ti na 100pl trosi 150w? gde citas potrosnju? Smanjis pl da bi smanjio voltazu i potrosnju, zasto da bespotrebno opterecujes kartu.

ne isplati se ali je potrosnja dobra, pasce cene tj sve zavisi za koliko je ko nabavlja.

Da li si siguran da ti na 100pl trosi 150w? gde citas potrosnju? Smanjis pl da bi smanjio voltazu i potrosnju, zasto da bespotrebno opterecujes kartu.

PA, nije nesto opterecena, a drasticno mi padnu solsu cim malo spustim. :D Da, trosi i manje, imam i direkt iz uticnice gdje mi 6 grafika + sistem trosi okruglo 1 kw.
A, i u mineru pokazuje 148-151w po grafici. KAda na papir stavis racunicu. To je to

Ako padnu cijene 1070TI, pasce i 1070. I opet si na dobitku... Po meni im je ova TI karta totalni promasaj za mining, pored postojecih....

Osim, ako se nesto ne promijeni po pitanju cijena.....

Poslednja izmena:
po izjavama distributera treba biti oko 5% skuplja od 1070. Ako bude tako (do 10% max) to ce biti dobra kupovina jer trosi manje, a daje vise. Sve preko se ne isplati

onda ti je ta 1070 vec lepo undervoltovana fabricki, ne diraj nista :d

Moze li pomoc, imam 2x MSI 1080 gtx, trenutno kopam LBC hteo bih da se prebacim na Zencash ili Zcash, moze li neko da mi kaze kako da podesim kartice i koj miner i pool koristite?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ewbf miner skini sa neta,pool mozes koji hoces za Zec-a na primer Nanopool,Flypool,za Zen Suprnova pool.

Za te Msi gtx 1080 slikaj mi core i memory koliko ti boostuju pa cu ti reci tacna podesavanja...Svaka gtx 1080 je razlicita zato kazem da slikas.

Ewbf miner skini sa neta,pool mozes koji hoces za Zec-a na primer Nanopool,Flypool,za Zen Suprnova pool.

Za te Msi gtx 1080 slikaj mi core i memory koliko ti boostuju pa cu ti reci tacna podesavanja...Svaka gtx 1080 je razlicita zato kazem da slikas.

Hvala na odgovoru, evo slike a u pitanju je zaboravio sam da napisem MSI ARMOR.
df9f52ad04a49ca0f9cfdec1583bcbd6.jpg

Memory clock na +500 do +550 obavezno je podizanje memory clock-a....

Core +200 je ok samo ako ti sistem radi stabilno ako ne radi stabilno onda stavi na +150....

Power limit mozes da stavis i na 75 do 80 i da pogledas onda da li ti core baca do 1999 mhz...

Vent na 80 posto ne valja ventovi se jako brzo potrose i posle kad saljes na reklamaciju imas da izgubis par nedelja rudarenja.

Slobodno stavi vent na 50 do 60 posto...Idealno je 50-55 posto.

Poslednja izmena:
Za ASUS p106-6g da li neko zna kako spustiti ventilator na ispod 50%. AB, GPUTweakII ne mogu. Kartice su na hladnom mestu, temp. im je između 40-45 C, vent. se nemože spustiti ispod 50%, a ne bi bilo loše da malo bolje zagreju prostoriju. Gigabyte p106 to radi bez problema (gpu 60-65 C, vent. na 35%).

radisakicos,

da li možda imaš ovu karticu - MSI GeForce GTX 1080 Gaming X 8G, 8GB GDDR5X (V336-001R)?
Koliko si je platio, kakvi su tvoji utisci, da li se isplati investirati u nju?

radisakicos,

da li možda imaš ovu karticu - MSI GeForce GTX 1080 Gaming X 8G, 8GB GDDR5X (V336-001R)?
Koliko si je platio, kakvi su tvoji utisci, da li se isplati investirati u nju?

Ne moja je Armor, pre 3 meseca u Austriji je kupio za 550€ , sve u svemu za ovo vreme se nije uopste lose pokazala, ne znam bas nista toliko konacno da ti kazem i ja sam pocetnik u ovome.

radisakicos,

hvala na brzom odgovoru.
Koliko si uspevao da 'nakopas' dnevno LBC?
I ja sam početnik, imam ponudu za tu MSI GTX 1080 8G Gaming X karticu pa mi je svaka informacija dobro došla.

To mu dođe oko 120 $ mesečno!?
Očekivao sam da može više da se nakopa sa takve dve kartice.
Pošto i preko NiceHash-a bi moglo toliko da se zaradi.

Poslednja izmena:
Jedan poklon za community, novcic Bismuth [BIS]. Uskoro ce da izbace gpu miner, podseca me na rane dane Xcoin-a (dash)

danima mi radi miner redovno i sad u par sati mi stalno resetuje, plavi ekran i poruka video tdr failure. nista nisam dirao, jednostavno samo od sebe je pocelo da zeza, smanjio sam klokove za 5. kako resavate ovaj problem? 1070 strixu su karte. evo opet se restartuje i posle smanjenja klokova

Prilozi

• Screenshot (1).jpg
    Screenshot (1).jpg
    297.1 KB · Pregleda: 181
Poslednja izmena:
Evo sad cim se upali msi after. resetuje se. Stavim eth da kopa, radi bez problema

Nazad
Vrh Dno