suboticanin
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.07.2015
- Poena
- 80
Evo probao, pukao nakon 2 sekunde
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Cm v1200w
Kako da spojim jos jedno napajanje od 650w naprimer 2 grafe na drugo napajne, ostalo neka radi na prvom
Nista od majnovanja. Verovatno cu sve prodati pa neka se neko drugi j... pre apdejt win-a, jos je i mrdalo nesto, posle apdejta samo crni ekran i evo radi komp vise od 2h i samo stoji crni ekran.![]()
Fall creators update ima problem sa cpu spikeom. Ne znam sto ste radili update, zlatno je pravilo prvo disable update-a posle sve ostalo..
Zasto ovo ne uradite ? Meni sve od tada radi normalno http://www.tomshardware.co.uk/forum...are-protection-platform-service-high-cpu.html
Na tri riga iskljucio. Samo ako radite update wina, morate ovo opet ukljuciti, pa kad update zavrsi opet iskljuciti. Ali par minuta posla....
Power limit utice,bio na 70,181 su kopale
Onda probaj power limit 80 ili 90 to ce da ti spusti potrosnju struje...Kada je u pitanju Eth treba spustiti power limit.
A sto ne kopas tim grafikama Zec-a ili BitcoinZ ili Zen-a?
Imam problem sa rigom.. u pitanju su 4 nvidia 1080 karte.
Kopa par sati normalno, i ako posle toga probam da udjem preko teamviewera u njega, jako zabada, kao da je internet problem.
Nekada prestane i da kopa.
Restart vraca sve na normalno, internet opet radi kako treba, isto i team viewer.
Neka ideja zasto se desava?
Koje su ploce u pitanju?Jel ti net preko Wifi-a..meni nesto slicno bilo a net mi preko Wifia..znaci radi rig..vidim na poolu baca serova ali kad probam da udjem preko teamviever on izgubi net i bude ono conneceted ali no internet i onda i majneri naravno prestanu da rade..kad restartujem rig opet sve normalno..na kraju sam resio tako sto mi 2 USB wifi zakacena u isto vreme ..ako mi jedan bilo koja od ta dva onda isto ..znaci samo mi radi normalno sa 2 wifija zakacena (LAN kabl ne mogu jer daleko)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari