Moje trose cca 250w tako da kontam da ne bi preterao i kad bi napajao jednu graficku sa jednom granom (btw ja koristim dve odvojene grane za napajanje jedne 1080ti). Opet upitan je kvalitet i tog napajanja.. Mozda bi bilo bolje da si uzeo 2 x 750w ili cak manje tipa 2 x600w samo da ima dovoljno pcie kablova da svaka grafa ima po dve hrane zasebno. Nadam se da ce jos nesto napisati, kontam da ima iskusnijih.Da li raidmax cobra 1000w moze da gura 3x strix 1080ti? Vec sam kupio napajanje ali nisam jos nista povezivao, napajanje ima 6x8 pin, ali tek sad videh da ima neka preporuka na napajanje da ako kartica trosi vise od 225w ne bi trebalo da se koriste 2 osmopinska konektora koja idu iz jednog kabla pa se racva na dva.
Da li raidmax cobra 1000w moze da gura 3x strix 1080ti? Vec sam kupio napajanje ali nisam jos nista povezivao, napajanje ima 6x8 pin, ali tek sad videh da ima neka preporuka na napajanje da ako kartica trosi vise od 225w ne bi trebalo da se koriste 2 osmopinska konektora koja idu iz jednog kabla pa se racva na dva.
@Nish bezi od tog raidmaxa, nevezano za broj konektora, toliko los imidz ima brend da ne vredi razmatrati da li ce da gura ili nece. Sto se tice price oko "ako karta vuce vise od 220w ne treba je stavljati na jedan kabl sa dva konektora", prica nema veze sa mozgom, naravno da moze titanijumka na jedan kabl. Za 3 te 3 karte ti ne treba vise od 850w, ako ne planiras prosirenje. Ako ne nadjes adekvatno napajanje javi mi se u pp
@-=crusader=- custom bios ne postoji za tu kartu. A problem sa power limitom bi mozda mogao da resis zakljucavanjem napona, otvoris grafikon sa ctrl + f, pogldas koja vrednost napona i gpu kloka ti odgovara, ako ti ne odgovara mozes da je modujes, i onda kliknes na zadatu tacku dok drzis slovo L. Tada ce ti napon i gpu klok biti fiksirani. Bar bi trebalo da budu, probaj.
Kolega,ja pisem samo sto sam istestiram ne sluzim se copy-paste i ti sto pisu da trose ko sto navodis je moguce al ne u ovom univerzumu
Nista kartama nece biti na def postavkama,sta da kazem kada ih naklokam na max,morale bi da crknu odmah,vazno je samo kake su temperature,ja stim nemam brige jer su pod vodom
Vidim da ljudi teraju rigove 4x1080ti sa 1200w platinum poznatih proizvodjaca tipa corsair, seasonic itd. E sad u prodavnici gde sam uzeo raidmaxovo napajanje imaju u ponudi kolink 1050w platinum koje kosta 29000. Da li neko ima iskustva sa ovim kolink napajanja? ja iskreno prvi put cujem pa da se ne zeznem opet... kontam da ce da tera ove 3 graficke, ostale komponente idu preko drugog napajanja. Ili ako neko ima drugi predlog neka predlozi neko napajanje iz ww-a.Koje vodeno hladjenje nisam ni pominjao vodeno hladjenje?
Znaci dolazimo do logike tvoje da kada se kupi gtx 1080ti treba karta da se osakati na 50 do 60 posto power limit da bi trosila manje struje na Zecu i tako umesto da gtx 1080ti baca 750-800 sol-a na power limit 100,ona lepo baca 600 sol-a i trosi recimo tvojih 216w....I sad ispada da su svi budale sto drze visok power limit i kopaju 750-800 sol-a?
Ako neko vec hoce da mu karte bacaju 600 sol-a onda je bolje da kupe dobru verziju gtx 1080 a zna se koje su dobre,i ustedece lepo 250-300 eura po karti u odnosu na gtx 1080ti....
Sto se tice temperature samih gtx 1080 i gtx 1080ti sa dobrim hladjenjem temperature su sjajne ne moze neko da kupi najjeftiniju gtx 1080 i da kaze kako se mnogo greju pa ti plati pa se nece grejati.
MarkoZ-A kako onda ljudi vade brojku od 770 do 800 sol-a na Zecu ako niko ne drzi power limit na 100?Cemu onda kupovina gtx 1080ti sluzi da bi kopala 600 sol-a?
Nisam uopste dosadan samo realan prvo +30 mene ne zanima ide zima a ne leto mozda ne zivis u Srbiji pa je kod tebe obrnuto sta si se uhvatio za +30 stepeni nije mi jasno kad bude +30 stepeni normalno je da ce svi rudari spustiti power limit na 90 ili 80 neki ce mozda i manje sve zavisi od mnogo faktora.I rekao sam ti da si u pravu za to.
Radi sa svojim rigovima sta hoces ako hoces odnesi ih u sibir pa ih stavi napolju sta mene briga sta ces raditi sa svojim rigovima.
I ko je pominjao 120pl ti si se uhvatio toga i ne pustas,to da li ce bacati karta 800 sol-a ili nece zavisi iskljucivo od primerka do primerka karte ne moze bas svaka da baca 800 sol-a,ja sam naveo raspon od 750-800 sol-a ne mora svaka da baca bas 800 niti mora na svakoj pl da bude 120 moze da bude i manje od toga i da i dalje karta baca dobar broj sol-a.
I mogu sutra da nabavim 50 karti gtx 1080ti ali to je ogroman rizik u koji se ne bi upustao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari