cek znaci ako graficka MSI GTX 1070 Gaming x 8gb ima 8pin i 6pin, onda moram oba na prikacim na racunar.. ? Ne mogu da biram koja cu od ta dva ?
Moras oba da prikljucis ili da trazis graficke ako imaju jedan osmopinac.
cek znaci ako graficka MSI GTX 1070 Gaming x 8gb ima 8pin i 6pin, onda moram oba na prikacim na racunar.. ? Ne mogu da biram koja cu od ta dva ?
Nisu stavili dva da bi ti birao, vec zato sto vuce vise struje. Oba moraju da se spoje na napajanje sem ako neces da ti pregori grafika.
Sent from my Nexus+6P using Tapatalk
Ok hvala na savetuJa sam planirao 1200w. Znači puno je?
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Po specifikaciji gtx 980 trosi 165W, tri gtx 1060 trose 360 ukupno...
Izbegavajte dva napajanja pogotovo sto 95% nema bele veze sta radi trenutno..........
Samo vecina kad spreze ploce, itd ih je sramota da prijave sta su uradili i kako
Pa cekaj care napisao si sve ovo ispljuvao nas, pa sto ne rece neku konkretnu informaciju kako pravilno povezati dva napajanja? Odgovori i na moje pitanje kad se vec razumes u vezi pcie kabla i tih msi gaming x sa dva konektora.Izbegavajte dva napajanja pogotovo sto 95% nema bele veze sta radi trenutno..........
Samo vecina kad spreze ploce, itd ih je sramota da prijave sta su uradili i kako
Pa jel 8pin trosi struju ili cip? Malo manje pisi, malo vise citaj. Na istim taktovima i pod istim opterecenjem trosice u 1-2% + razlika u potrosnji od ventilatora i 'efektima' ako ih ima.
Ljudi da li je realno da sa 4900 solsa kopam 0.09 zeca? Toliko mi prikazuje nano pool. Gde kopate vi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari