Šta je novo?

NVIDIA GTS 250 - da li je neko testirao???

pa pise u postu... xfx gts250 (ova sa bench testa)

gde bre da uzmem crveni pcb...

Poslednja izmena:
ah pa ***, ako ti je vaznija boja od garancije onda naruci xfx od napolje :d Uostalom, reference karte su crne.

PS. Na brzinu sam preleteo post (ove) pa nisam ni skonto da si xfx hteo :p

:wave:

Poslednja izmena:
reference karte su zelene, zato mi i odgovara ova xfx :)

nvidia-geforce-gts-250-001.jpg

sta je ovde zeleno :trust:

mislim, ok, PCB je zelen, ofarbaj ga, to je bar lako...

PS. Odgovara i meni EVGA i XFX al toga nema...

edit: Najbolje ti je da kupis gtx260 c192 ili 216 reference. One imaju i crni backplate metalni, sjajni...Kad vec micas to tako u picinu dlaku :D

Poslednja izmena:
Trebalo bi da Pakom ima taj XFX, ili ce ga imati uskoro sudeci po testu na benchu.

@PLAYBoY: Asus DK nije klokovana ima samo bolji kuler. Ne znam koju sad raspravu krećeš oko cene kad je od obične skuplja za 700din a sam si rekao da bilo koji bolji kuler je bar 20e.

@illidan: XFX ima ali je njegova cena negde oko 15500din (dve iljadarke skuplji od ostalih).

@zerbah: Kako je to DK precenjen ako je 700din skuplji od tvoje karte? Tih 700din na 12700 dodje nekih 5.5%

Za tu cenu 12700 ima i da se nadje Leadtek sa 512MB sa turbinom.

Prilozi

• winfast_gts250_512_2.jpg
    winfast_gts250_512_2.jpg
    64.5 KB · Pregleda: 59
aj ti prvo ofarbaj svoju :)

nasao... evga (black pcb) za lepu cenu

Poslednja izmena:
aj ti prvo ofarbaj svoju :)

nasao... evga (black pcb) za lepu cenu

Kao prvo: moja je skroz crna i fabricki dolazi sa metalni ojacanjem za pozadinski deo PCB-a, a taj deo je monolitno crn.
Kao drugo: sve i da nije bolelo bi me uvo da li je PCB zelen, crn ili crven. Bitno mi je kako radi. Ne volim da robujem stvarima. Pogotovo kad je graficka karta skuplja od kucista.
Trece: da mi treba neka odredjena boja otisao bih u farbaru i uzeo boju za beton. To su biljne boje i 100% nisu provodljive.

Dalje, nemate potrebe da mi se smejete, ja sam vam dao ideju, a vi ste ti koji ste napaceni od toga da vam se sve slaze u kucistu kao odeca, a ne ja. Meni je svejedno. JA u ludilu ne bi farbao bilo sta , ne zato sto nije bezbedno vec zato sto je to racunar, kanta koju koristim svaki dan i bole me bas uvo kako izgleda dokle go radi. Nije kao da vodim ljubav sa njom.
:wave:

Zar nije lakše kupiti odmah karticu koja ima crni PCB (XFX, eVGA), nego farbati neku koja ima crveni ili zeleni (reference)?

Gle ovi Novosadjani...Samo sto ne izbije fajt.:d

ma kakav fajt bre, samo sam im skrenuo paznju na to da nije tesko ofarbati nesto :)

@Vule:

Pa naravno da jeste kad ima da se kupi (evga recimo nema da se kupi, a nisam znao da ima xfx nvidie kod nas, mislio sam da ima samo ati) :p Al sta recimo da ti treba zlatni pcb? :p

Poslednja izmena:
E voleo bih da upoznam nekoga ko bi želeo zlatni PCB po svaku cenu :D

Ljudi dilema:

u utorak idem da uzmem ovu kartu pa se dvoumim ( troumim :) )

Palit GTS 250 512mb 136e
Palit GTS 250 1024mb 146e
XFX GTS 250 mislim da je 512mb i ona 156e

e sad znaci da li je 1024 palit bolje od 512? znaci li sta ovih 10e?tj ovih 512mb na 256 magistralu....

i da li ovaj XFX opravdava ovu cenu od 156e ili je samo lepo upakovan i dizajniran pa ove przenice i zaludjenici za farabanje i da im sve bude u jednoj boji zato kupuju?

onaj za 156e se ne isplati nikako posto za malo vise imas gtx260, a kad bi neko prodavao polovne gtx260 c192 mislim da bi cena toga bila oko 160-170e

Naravno, Palit GTS 250 1024mb 146e je najbolji izbor. Ali razmisli i o ovome sto je gx-x predlozio. Mozda se nadje nesto?

Iz ovih koje si naveo, Palit 1024 Mb je najbolji. Ali pri takvim cenama, bolje je uzeti polovni GTX260 - mnogo je brzi.

Menjao sam samo zato sto moj 4850 je pecenica u kucistu...sad kad sam ga tapnuo(treba u ponedeljak da se nadjem sa nekim likom da je prodam) pa sam razmisljao sta da uzmem...

I iskopam u ogasima pre nego sto sam krenuo veceras u Arenu:

GAINWARD HD4850-512-TV-DD 512MB DDR3 u garanciji 2.5 god

za 9300din i odlucim se za nju...

Hvala svima na pomoci i sugestijama

Poslednja izmena:
razliku izmedju cega?

Dunno, moda ova pecenica Gainwordova ima lepsu boju :D.

Razliku izmedju 4850 pechenica ;).

Poslednja izmena:
dualslot je...

Ljudi dilema:

u utorak idem da uzmem ovu kartu pa se dvoumim ( troumim :) )

Palit GTS 250 512mb 136e
Palit GTS 250 1024mb 146e
XFX GTS 250 mislim da je 512mb i ona 156e

e sad znaci da li je 1024 palit bolje od 512? znaci li sta ovih 10e?tj ovih 512mb na 256 magistralu....

i da li ovaj XFX opravdava ovu cenu od 156e ili je samo lepo upakovan i dizajniran pa ove przenice i zaludjenici za farabanje i da im sve bude u jednoj boji zato kupuju?

onu sa 1GB memorije. Veruj mi, a ako se ne zurish, sutra cesh na benchu moci i da vidish zashto.

nisam uzeo nista na kraju mali mi to upgrade na moju 4850...samo sam joj uzeo CM coolviva pro SE i ohladio je kao spricer a pritom se nista ne cuje. i drzim joj klokove na 740/2300

P.S. Zna li neko kako da regulishem brzinu venta na coolviva- pro SE, jer mi je vent direktno prikljucen na jednu granu napajanja,na ploci ima konektor sa 4 pin-a a od venta kablic ima 3? da iskoristim stari kabl od venta, onog sto je bio vec? ili sta vec treba? mislio sam da prespojim zice al ne znam kako...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno