Aj da i ja pitam za savet. Skoro sam prodao na Benchu MSI GTX 280 OC (eh to je bila zver od karte) zbog kupovine vanvremenskog NVIDIA/SCEI RSX 'Reality Synthesizer' :zgran: (treba videti MGS4, killzone 2...zlo kako izgleda). Trebalo bi da kupim grafu za desktop, ali nesto u srednjoj klasi. Imam monitor full HD, 21.5", pa da karta moze da se izbori sa max rez. Imao sam ATI godinama, pa onda NV par godina sa kojom sam bio prezadovoljan. Opet bih kupio NV, jer ATI se dere i dalje kao lud, a greje se kao Trobecova kruzna pec, pa sta mi preporucujete od NV? Da uzmem ovu gts250, neku 9800 ili da skupljam pare za neku GTX 260. Gledam malo i u buducnost (zanima me samo Diablo 3 i SC2).
ATI se greje!!! :wall:
A shto se dranja tiche, svaka karta koja ima turbinski fan na sebi se dere, samo i tu ima velikih razlika, U testu iznad si mogao da vidish da fizichki potpuno iste karte, sa potpuno istim hladjenjem, HD4830 i GTS250 imaju drastichne razlike u temperaturama kao i u dranju, i to sve u korist ATI karte!!!
Imam Asus GTS250 DK! U idle je 36c, u load je 48c najvise dostilzala. Cooler radi na 36% i nije uopste bucna i sto je najvaznije extra radi u igricama,bar koliko sam ja probao. Moja preporuka!!!
Ma OK je to, taj ASUS ima klasichan vent, shto je mnogo bolje i tishe resenje, al ja napominjah da su svi turbinski vetilatori na kartama bucni, neki manje a neki vise, ali drasticno naspram klasicnih ventilatora kao sto je na tom ASUS-u.
gde ima (ako ima) da se kupi ova xfx gts250?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari